Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hoope wrote:Dziewczyny które już urodziły, dostałyście ze szpitala zaświadczenie o urlop macierzyński? Podobno od 01.01.2010 szpitale już nie wystawiają, a jak było u Was?
Hej, weszlam poczytac co u Wowki, JS i Feevy - gratuluje!
Ja dostalam zaswiadczenie.Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKira91 wrote:Dziewczyny, chcialam oglosic ze rodze w piatek! I nie obchodzi mnie co na to moj Lokator
ma wylezc w piatek I koniec kropka! Ktos idzie ze mna?
Kattalinna,co Ty na to?
zobaczymy, która się załapie na 18-stego
kattalinna, Kira91 lubią tę wiadomość
-
Hej, czy zdarzyło się którejś z Was dość mocne krwawienie po badaniu ginekologicznym? (Cała wkładka). Mi dziś lekarka dosyc głęboko tam merdala, mówiła ze mogę plamić i się tym nie przejmować. Ale ze aż tak? Dodam ze mówiła ze coś się zaczyna szykować, mały niżej, rozwarcie się klaruje. Trochę brzuch mnie pobolewa. Miała któraś z Was taka sytuacje z plemieniem? Nie wiem czy dzwonić do niej, czy jak..
-
Nie wiem czy coś nie zaczyna się rozkręcać, brzuch cały czas pobolewa, napina się. A to różowo-krwiste na wkładce było takie „mokre” jakby to były wody. I czułam jak mi wylatuje. Siedzę spokojnie na razie.. i powiem Wam ze tak mnie zabolało jak tam mi merdlala ze sie naprawdę zaczęłam konkretnie bać porodu. Może to „merdanie” coś posunie do przodu.
-
Hej
Ja tez dostalam zaswiadczenie i zanioslam do UP :p
Jestem padnieta, zrobilam sernik i lazanki wsrod wrzaskow dziecia bo chlopak sobie nie mogl z nim poradzicDalam cyca na chwile i dziecko spi :p
Kamcia powodzenia:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 14:31
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Mi to zaświadczenie nie potrzebne a dostałam
chcesz moje?
U mnie było takie plamienie po badaniu dzień (A w sumie wieczor) przed porodem. Różowe podobno oznacza otwieranie szyjkiteż się czasem zastanawiałam czy lekarz nie zrobił tego masażu, bo zartowalisny że chce już urodzić...
Byliśmy u położnej na wazeniu Skrzata. Elegancko 200g do przodu i akurat masa urodzeniowa. Czyli system karmienia upierdliwy, ale skuteczny. Pozdro z nad laktatoraJ.S, Katy, Hoope, kattalinna, malwka08 lubią tę wiadomość