Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kamciaelcia wrote:Hoope
Nie dali ci a potrzebujesz?
Dokładnie tak. Teraz okazuje się, że miałam sama zgłosić taką potrzebę w szpitalu a nie sądziłam, że potrzeba będzie. No i jest, bo dla niektórych akt urodzenia nie jest dość wiążący. No nic, będę się jutro wykłucać. Biurokracja. Przecież nie będę jeździć po to do szpitala 40 km.
Wowka dawaj
Nat to jeszcze nie masaż, ale takie hm... rozciąganie szyjki macicy. Robią to soecjalnie, żeby zaczął się poród lub w ogóle żeby się cokolwiek zaczęło. Świńskie cyce, nawet nie zapytają, czy sobie życzysz. Mnie też nie pytali. A jeszcze gorsze jest badanie rozwarcia w trakcie skurczu. W ogóle drażni mnie to ciągłe grzebanie, bardziej podoba mi się system w UK. Im mniej, tym lepiej.
Rany dziewczyny, jak dobrze, że już nie muszę rodzić. Współczuję nieustannie.
czekając_na_cud lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyMi jeszcze nigdy nikt nie grzebal. Tutaj tego nie praktykuja. Usg tez tylko jedno. Nie wiem nic na temat swojej szyjki, a szkoda, bo chcialabym wiedziec co tam slychac; czy twarda, miekka, czy jest jakies rozwarcie. Do czasu przyjecia na oddzial sie nie dowiem
-
nick nieaktualny
-
Hoope
Jeszcze się czuję
Ale jak pomyśle-łapie panika...Więc staram się nie myśleć...jeszcze ...anestezjolog przede mna więc mu się z tego zwierzę
A potem muszę przeżyć te osluchy małego. Ba!ja muszę przeżyć cc...dużo głupich myśliWiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2018, 15:18
-
Kurczę, Kamcia, właśnie sobie pomyślałam, że Ci nie zazdroszczę... Miałam dwie operacje w życiu, ale po żadnej moje życie nie wywracało się do góry nogami. Aktualnie siedzę na bombie zegarowej ale takie czekanie na zimno na godzinę zero to faktycznie może panikę wzbudzić...
-
nick nieaktualny
-
Kamcia ale za to po cc, po badaniach jaka radość będzie ogromna i ulga i wszystko będzie jak być powinno
W co nie wątpię. Maj to szczęśliwy miesiąc.
Kwiatkowa i to mi się bardzo podoba. O ile ciąża nie jest wysokiego ryzyka, im mniej, tym lepiej.kamciaelcia lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
mała Matylda ja mam podobnie brzuch się spina na parę sekund głównie wieczorami plus pobolewa jak na okres i strasznie bola mnie pachwiny ogólnie coś się zaczyna dziać ale to już tak z tydzień
dziecko dość aktywne jutro mam wizytę u gin to się dowiem co i jakMała Matylda lubi tę wiadomość
-
Kamcia, to czekanie straszne, ale grunt ze jutro juz bedziecie razem. Bedzie dobrze, musi byc, Hoope dobrze prawi maj to szczesliwy miesiac.
Ja mialam w sumie nagle takze nie moglam sie przygotowac, ale teoretycznie przechodzilabym to samo co ty gdyvy moj syn sie nie pospieszyl.
Z jednej strony dobrze ze wiesz co cie czeka, ja sobie to inaczej wyobrazalam, przy drugim juz nie bede miala zludzen
Podmienili mi dziecko dzisiaj, budzi sie tylko na karmienie i znowu spi, nawet dzis zalatwil sie bez problemow po lekkim masazu, az ciekawa jestem jaka bedzie noc, mam nadzieje ze rownie spokojna.
Dzisiaj spacer odpuscilismy, matka sil nie miala
Widze jak ten moj babel przybiera na wadze, coraz okraglejszy sie robiczekalam na polozna i sie nie doczekalam, bede dzwonix, nie wiem czy ja zle zeozumialam czy ona o mnie zapomniala...
Feeva, jak tam sie czujecie? Sutki podleczone?kamciaelcia, Fermina lubią tę wiadomość
-
Maj musi być szczęśliwy
stres się w nocy zacznie. Jak to ladnie nazywają- Muszą mnie przygotować...samo cc tak nie stresuje mnie jak Patryk. Ale stres odbija się na cc...oby mnie to nie zgubilo jak poprzednio bo panika nie jest fajna...a w głowie mam też starszaka. Zaraz mnie odwiedzą. Tzn zejde na dół. Jutro już inny dzień-dziecko z moim kuzynem i jego rodzina, zestresowany mąż...
Dostałam zdjęcie Piotrusia i Emilki po urodzeniu-dla porównania-ale brzydalkiaż w głos się uśmiałam-co pięknego matka widzi w noworodku haha
kattalinna lubi tę wiadomość