Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jangwa powodzenia oby szybko poszło.
My mamy sale we dwie ale jest zupełnie ok ,dzieci śpią i jedzą i znowu śpią . Wyspałam się w dzień i pół nocy i teraz juz zasnąć nie mogę tylko myślę z jego z zaraz będziemy w domu .
Dziwnie mi trochę bo i poprzednia dziewczyna i ta to pierworódki ,jak się dowiedziały że to moje szóste to się mnie ciągle o coś pytają czy dobrze robią to czy tamto i co zrobić jak dziecko ulewa czy płacze ,co mu może być itd.a ja ledwo swoje ogarniam bo nie zawsze wiem o co chodzi.
-
Cycamy.
Jangwa powodzenia!
Pawojoszka jesteś doświadczona, dlatego.
Katy byłaś już u gina na kontroli? Za szybko ten okres coś.
Mi położna powiedziała, że dziecko może zacząć ulewać za kilka dni, tygodni i jest to normalne. Mój nie ulewa a Twój powinien mieć wiek skorygowany. Pamiętaj o tym. Jest młodszy niż jest.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Spałam teraz jak zabita. Aż głupoty gadalam do położnej po nagłym przebudzeniu. A jakie durnowate sny mialam!!!odliczam godziny do wyjścia. Jak pawojoszka no ale moja wizyta i malego wszystko potwierdza. I dopiero jak dostanę papiery to ruszam bo mąż sam z Piotrusiem i jakoś musimy we 4się zorganizowac:)
-
Katy moj synek tak zaczal ulewac. Właściwie z dnia na dzien. Ulewal prawie rok. Podejrzenie refluksu bylo ale w zasadzie nie zbadalam bo wokol wszystkie dzieci nam chlustaly. Minęło przed 1rż.
A Ty tylko kp czy dokarmiasz bo kurcze szybko ten okres wrocil. Moze jeszcze polog...Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
Karmie tylko piersia dlatego mnie zdziwilo to..Nie krwawilam juz dobre 2 tygodnie, a tu znowu i brzuch pobolewa jak zawsze przy poczatku okresu
Nie byłam jeszcze u ginekologa, w przyszlym tygodniu sie wybieralam akurat.
Hoope, czyli tak jakbh jest mlodszy te 3 tygodnie, ktore mialam do terminu tak? Czy tylko ten tydzien do donoszonej?
Kamcia, a moze sie taka przerwa w nim zrobic?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 06:56
-
Ale nikt nie mówi ze kp daje pewność że okres przyjdzie pozniej...katy, ja obstawiam połóg bo jeszcze ma prawo trwać. I niech trwa jeśli cokolwiek zalega. A @ może o przyjść szybko mimo kp. Na to nie patrz, a absolutnie nie w kwestii antykoncepcji
A co do tej przerwy-miałaś jakieś plamienia, podbarwienia śluzu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2018, 06:59
-
nick nieaktualny
-
Katy ja ogolnie mialam bardzo skapy polog ale byl. Jesli mowisz ze juz 2 tygodnie nic Ci nie leci to na dobra sprawę szybko soe skonczyl. Idz na wizyte i sie dowiesz, chociaż ja tez obstawiam ze to jeszcze polog.
Niemniej kazda z nas inna i kazds ciaza i kazdy pologZanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
kamciaelcia wrote:Ale nikt nie mówi ze kp daje pewność że okres przyjdzie pozniej...katy, ja obstawiam połóg bo jeszcze ma prawo trwać. I niech trwa jeśli cokolwiek zalega. A @ może o przyjść szybko mimo kp. Na to nie patrz, a absolutnie nie w kwestii antykoncepcji
A co do tej przerwy-miałaś jakieś plamienia, podbarwienia śluzu?
Zobaczymy czy sie rozkreci pozniej to bede mogla bardziej stwierdzic czy to okres..
Nie mialam, jeszcze w tamtym tygodniu byl zoltawy, a pozniej juz bezbarwny i coraz mniej -
Ten zoltawy obstawiam na połóg nadal...ale też taki szczegół-pierwszy okres nie musi wygladac jak klasyczny okres. A moze lekarzowi uda się stwierdzić...ja za pierwszym razem oczyszczalam się 7tyg i to nie znaczy ze tyle czasu była krew. Za drugim skapiej, krócej
Ale okres dostałam po 4-6tyg od połogu????jakoś tak mogło być, więc nie kp i tak miałam go później.
Vo najważniejsze i jak wyżej napisane-każda z nas jest innaKaty lubi tę wiadomość
-
Chyba najgorsze jest nagłe zatrzymanie na początku połogu. Połóg trwa do 6 tyg. Nie musi 6
Wczoraj nawet mówiłam położnej że wszystko super ale tym razem najgorzej z opuchlizna nóg (hoope, narzekam!) A nie ważne gdzie pachną, jak, ma prawo przez połóg tak puchnac...
A przy cc oczyszczanie też zależy od lekarzy jak bardzo sami wyczyszcza macice
Choć przyznam że jakieś"chusty" które we mnie wpychali po sam żołądek, dały się we znaki jako jedyne na sali operacyjnej. Duuuuuzo tego wpychali. No i szybko sobie przypomnialam ile krwi jest w pierwszych dniachHoope lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Jangwa, super! Kciukam i zazdroszczam trochę
Katy, oryginalna nie będę, jesteś jeszcze w połogu. Żeby to był okres to musiałabyś być superwoman z jakąś nadprzyrodzoną mocą przerabiania hormonów. Bo połóg to nie tylko oczyszczanie i te złogi ale też czas zmian hormonalnych. Nie, szanse na okres poniżej 1%. Kiedy masz tę wizytę u gina?Katy lubi tę wiadomość