X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Katy Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, moj spal w ciagu dnia lacznie z 1.5 godziny moze wiec tez bez szalu :p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też nie śpi...

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgłaszam że Skrzat przespał się tylko na spacerze z godzinkę i w domu na mnie ze 40 minut w dzień.

Po czym poznać czy uśmiechy są świadome czy nie?

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko spało ładnie cały dzień, potem na spacerze, po spacerze się obudziła, dałam cyca, zesrala się 2x więc przewinelam, znów Cyc. Ale szarpie mi teraz te cyce jak Reksio szynke, wypluwa, zaraz płacze. A ja mam już psychiczną podłamke bo nie wiem o co jej chodzi...

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wowka, raczej chyba jeszcze za szybko na swiadome usmiechy, ale sama sie zastanawiam po czym poznac ze sa juz swiadome :)

A nasz spal 3h na spacerze, potem w domu, pobudka na kapiel a teraz odpoczywa na brzuszku przed jedzeniem.

Zmienilam sensory, wymienilam baterie, sprawdzilismy czy dziala - dziala, takze mam nadzieje ze juz nigdy nie uslysze tego dzwieku. Boze, boje sie isc spac.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas to samo. Ryk i wszędzie źle. Koszmarny dzień.

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva mój tak samo się zachowuje. Serce mi pęka a on szarpie mi poersi ssid zaraz wypluje, a potem płacz, jakby go pruli. Aż jest cały bordowy i się zanosi. Nie wiem co on chce. Bo niby jak ssie rączki to jest głodny no nie ??

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już sobie planuje na noc co będę kupować na allegro i czytać jak wrzaskun odpali się znowu na pół nocy...

• Hoope Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wytrwać do 3 miesięcy... Wytrwać...

Katy, Nynka lubią tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, naprawde nic na niego nie dziala? Moj sie jakos uspokoil od wczoraj zobaczymy jak noc, ale na raziw zasnal od razubpo odlozeniu do lozeczka, moglam normalnie zjesc kolacje.
    Ja swojego juz w desperacji bujalam na poduszce, bralam poduszke na kolana, wsadzalam go w srodek i kolysalalam nogami, mialam chociaz rece wolne bo tak to mnie juz bolaly od noszenia, a on to uwielbia i zasypia w sekunde i daje sie odlozyc wtedy, bo nie wie ze go odkladam XD

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj nic kompletnie.
    Rożek gorąco, otulacz gorąco, wózek złe, na brzuchu 15minut, łóżeczko złe, łóżko złe, ręce okej ale trzeba nosić.
    Masakraaaa

• Koralowa Ekspertka

Wysłany: 28 maja 2018, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope wrote:
    Wytrwać do 3 miesięcy... Wytrwać...
    Po 3 do 6, po 6 do 9, potem do roku. Pozniej bunt dwulatka i potem mozemy sie cieszyć:D

Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
    Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
    Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
    2016&2018 <3
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, macie smoczki? Orientujecie się jakie są w miarę bezpieczne przy karmieniu piersią? Hermenegilda trzy razy ulewała bo takie ilości już zjadła, a spania ciągle nie ma...

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam avent te 0-2 msc. I smoka i cyca ładnie, pediatra powiedziała, żeby się smoka nke bać, położna też. Także ja uspokajam smokiem. Jedyne co to daje warunki jak ja nosze to bez smoka :P

W ogóle nie wiem czy Wam pisałam, moja pediatra jak jej powiedziałam, że młody domaga sie cyca co 1,5h powiedziała, że to za krótki odstęp i mam go przeciągnąć. Byłam w szoku myślałam, że cyc jest na żądanie więc nawet co godzinę. Nie słucham jej, bo teraz takie gorączki przecież pić mu się może też chcieć. Ale racje miała jak tak je to ulewa pasibrzuch

• Katy Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie strasz Koralowa, ze to jeszcze tyle haha :p

Kamil w koncu zasnal..

W ogole bylismy na spacerze wczoraj i tesciowa z nami pojechala, Kamil spal przez jakies 20min, a jak sie juz obudzil to byl wrzask i musieliśmy od razu wracac bo smoczek tez nie dzialal..Tesciowa dzisiaj wrocila z pracy i mowi, ze tak gadala z koleżanką z pracy, ze moze on na tym spacerze sie tak drze bo głodny i, ze jej kolezanka tak miala i poszla do lekarza i on kazal dokarmiac mm i juz byl spokoj na spacerze...Przez takie gadanie zaczynam watpic w moje cycki :/ Bo jakos bylismy na kilku spacerach i zawsze dopoki spi jest ok, a jak tylko sie obudzi to tylko chwile jest spokojny i zaraz sie drze..Tylko, ze to raczej kwestia lezenia w wozku bo raz mialam mleko ze soba na spacerze, zjadl, darl sie dalej i dopiero na rekach sie uspokoil wiec gdyby byl glodny faktycznie to by sie raczej nie uspokoil? No i mam teraz niepotrzebne zmartwienie..a jeszcze gada cos takiego po czym na koncu dodaje, ze ona piersia nie karmila to nie wie :/

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • efwka83 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy smoczek Lovi
    https://lovi.pl/pl/produkty/53/Dynamiczny+MINIsmoczek+do+uspokajania+-+NOWO%C5%9A%C4%86

1usa3e5el69vdydq.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katy głupie gadanie, olej je ciepłym moczem. Mój też się tak drze na dworze.

My mamy smoczek symetryczny canpol. Kupiliśmy na próbę pierwszy z brzegu i zassał. Ale wielkim fanem smoczka nie jest i niestety sporadycznie pomaga.

Katy lubi tę wiadomość

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynka, głupi/a pediatra. Albo inaczej: można karmić na żądanie, można na godzinę. Też jestem zdania, że teraz to one pić chcą. Mokra pielucha w moment potwierdza to. Niech ta lekarka pije sama rzadziej niż co 2 godziny.

Katy, nie słuchaj teściowej... Są dzieci niewozkowe, mleko nie ma tu nic do rzeczy. Twoje jest najlepsze dla Kamilka!

Katy lubi tę wiadomość

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczki symetryczne, dynamiczne, anatomiczne - ja pierdzielę :O

Tymczasem młoda znowu wisi...

age.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 28 maja 2018, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam lovi. Używam jak jest potrzeba :) . Też mysle, że w taką pogodę to dzieciaczka chce się pić.

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
‹‹ 1212 1213 1214 1215 1216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ