Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje dziecko spało ładnie cały dzień, potem na spacerze, po spacerze się obudziła, dałam cyca, zesrala się 2x więc przewinelam, znów Cyc. Ale szarpie mi teraz te cyce jak Reksio szynke, wypluwa, zaraz płacze. A ja mam już psychiczną podłamke bo nie wiem o co jej chodzi...
-
Wowka, raczej chyba jeszcze za szybko na swiadome usmiechy, ale sama sie zastanawiam po czym poznac ze sa juz swiadome
A nasz spal 3h na spacerze, potem w domu, pobudka na kapiel a teraz odpoczywa na brzuszku przed jedzeniem.
Zmienilam sensory, wymienilam baterie, sprawdzilismy czy dziala - dziala, takze mam nadzieje ze juz nigdy nie uslysze tego dzwieku. Boze, boje sie isc spac. -
nick nieaktualny
-
Nynka, naprawde nic na niego nie dziala? Moj sie jakos uspokoil od wczoraj zobaczymy jak noc, ale na raziw zasnal od razubpo odlozeniu do lozeczka, moglam normalnie zjesc kolacje.
Ja swojego juz w desperacji bujalam na poduszce, bralam poduszke na kolana, wsadzalam go w srodek i kolysalalam nogami, mialam chociaz rece wolne bo tak to mnie juz bolaly od noszenia, a on to uwielbia i zasypia w sekunde i daje sie odlozyc wtedy, bo nie wie ze go odkladam -
nick nieaktualny
-
Hoope wrote:Wytrwać do 3 miesięcy... Wytrwać...Zanim zostaliście poczęci - PRAGNĘŁAM WAS,
Zanim się urodziliście- KOCHAŁAM WAS,
Zanim minęła 1 godzina Waszego życia - BYŁAM GOTOWA ZA WAS UMRZEĆ.
2016&2018 -
nick nieaktualnyJa mam avent te 0-2 msc. I smoka i cyca ładnie, pediatra powiedziała, żeby się smoka nke bać, położna też. Także ja uspokajam smokiem. Jedyne co to daje warunki jak ja nosze to bez smoka
W ogóle nie wiem czy Wam pisałam, moja pediatra jak jej powiedziałam, że młody domaga sie cyca co 1,5h powiedziała, że to za krótki odstęp i mam go przeciągnąć. Byłam w szoku myślałam, że cyc jest na żądanie więc nawet co godzinę. Nie słucham jej, bo teraz takie gorączki przecież pić mu się może też chcieć. Ale racje miała jak tak je to ulewa pasibrzuch -
Nie strasz Koralowa, ze to jeszcze tyle haha :p
Kamil w koncu zasnal..
W ogole bylismy na spacerze wczoraj i tesciowa z nami pojechala, Kamil spal przez jakies 20min, a jak sie juz obudzil to byl wrzask i musieliśmy od razu wracac bo smoczek tez nie dzialal..Tesciowa dzisiaj wrocila z pracy i mowi, ze tak gadala z koleżanką z pracy, ze moze on na tym spacerze sie tak drze bo głodny i, ze jej kolezanka tak miala i poszla do lekarza i on kazal dokarmiac mm i juz byl spokoj na spacerze...Przez takie gadanie zaczynam watpic w moje cyckiBo jakos bylismy na kilku spacerach i zawsze dopoki spi jest ok, a jak tylko sie obudzi to tylko chwile jest spokojny i zaraz sie drze..Tylko, ze to raczej kwestia lezenia w wozku bo raz mialam mleko ze soba na spacerze, zjadl, darl sie dalej i dopiero na rekach sie uspokoil wiec gdyby byl glodny faktycznie to by sie raczej nie uspokoil? No i mam teraz niepotrzebne zmartwienie..a jeszcze gada cos takiego po czym na koncu dodaje, ze ona piersia nie karmila to nie wie
-
Katy głupie gadanie, olej je ciepłym moczem. Mój też się tak drze na dworze.
My mamy smoczek symetryczny canpol. Kupiliśmy na próbę pierwszy z brzegu i zassał. Ale wielkim fanem smoczka nie jest i niestety sporadycznie pomaga.Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Nynka, głupi/a pediatra. Albo inaczej: można karmić na żądanie, można na godzinę. Też jestem zdania, że teraz to one pić chcą. Mokra pielucha w moment potwierdza to. Niech ta lekarka pije sama rzadziej niż co 2 godziny.
Katy, nie słuchaj teściowej... Są dzieci niewozkowe, mleko nie ma tu nic do rzeczy. Twoje jest najlepsze dla Kamilka!Katy lubi tę wiadomość