Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Sela, no wlasnie podobno moga. To moja pierwsza ciaza, ale z tego co ja nawet sama zauwazylam, to podklad ktory uzywalam przez tyle czasu po prostu zaczal mi sie wazyc i to wlasnie od czasu, kiedy jestem w ciazy. Mam totalnie sucha skore, wyslakuja mi na rekach male plamki cos jakby pryszcz, ale to nie jest to, nawet nie potrafie tego opisac gdzieniegdzie czerwone slady jak po ukaszeniu. Roznie organizm reaguje, jak nigdy nie mialam pryszczy na twarzy tak i prosze - pojawily sie
Chcialabym zeby tak mi oczy lecialy... ja calkiem inaczej a rano musze wstac, bo lece do lekarza rodzinnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2017, 22:38
-
nick nieaktualnyHej.
Jestem tu nowa, termin prawdopodobnie na 30.05. wszystko potwierdzi się dopiero 5.10, na pierwszej wizycie. Mam już trzy letnią córkę, która daje mi przez ostatnie dni popalić. W obecnej chwili jestem na L4 z powodu przeziębienia. Jutro idę do pracy ale i do lekarza bo nic mi nie przeszło mam zawaloną krtań. Próbowałam Was trochę nadrobić i faktycznie wieści nie są zbyt dobre. Trzymam dziewczęta za Was kciuki żeby następnym razem się udało i bardzo współczuję i życzę żeby to były już ostatnie tego typu wieści. Dobrej nocyKatka., Feeva, MamaDi lubią tę wiadomość
-
J.S to też moja pierwsza ciąża, dlatego zbieram tu info, bo wszystko się przyda...
Powiem Ci, że mnie też jakieś pryszcze na twarzy wyskakują jak przed @ ;-(
natuś85 to zdrowiej szybko, najlepiej to wygrzać się w łóżku jak masz możliwość...W końcu się udało...
-
Czy po luteinie można źle się czuć? Dr przepisał mi na moją prośbę bo stwierdził, że nie muszę brać ale po tylu poronieniach lepiej się zabezpieczyć. Dwa dni brałam(dopochwowe) i miałam plamki przed oczami, bóle głowy, jakieś gorączki dostałam. do tej pory wogole na nic nie mam siły ale to już chyba normalne na początku. Zaprzestałam branie luteiny i mam nadzieję że nie namieszałam u dzidzi.17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
-
Annqa jak najbardziej, są to hormony a ich nadmiar lub niedobór może skutkować złym samopoczuciem. ja przez 2 tygodnie bralam po jednej tabletkę duphastonu. i ciagalo mnie na wymioty, kręciło mi się w głowie, piersi bolały tak ze chwilami żeby zagryzalam i non stop byłam zmęczona. po dwóch tygodniach lekarz kazał odstawić. bo raz że przy mutacjach hormony są niewskazane jeśli na prawdę nie ma konieczności przewyższającej ryzyko ich stosowania, a dwa że wszystkie objawy wskazywały ze to już było za dużo progesteronu w organizmieNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
Dzień dobry
Odczarowuję forum!
Byłam na usg, dzidzia jest, żywa, z cudownie bijącym serduszkiem, jedna, ma aż 2 cm i 28 mm, kawał człowieka
Córcia jak zobaczyła wydruk z usg pyta: Co to? Mówię: byłam na badaniu, to są wyniki. Na co ona poważnym tonem wpatrując się w kartkę: to może być pasożyt
Angel1988, Rillia, Feeva, kelegena, Antolinka, Witch15, Sela, MamaDi, J.S, Pajka, KateKum, Monifah, malwka08, Klaudiia87 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope wrote:Dzień dobry
Odczarowuję forum!
Byłam na usg, dzidzia jest, żywa, z cudownie bijącym serduszkiem, jedna, ma aż 2 cm i 28 mm, kawał człowieka
Córcia jak zobaczyła wydruk z usg pyta: Co to? Mówię: byłam na badaniu, to są wyniki. Na co ona poważnym tonem wpatrując się w kartkę: to może być pasożyt
Super gratulacjeHoope lubi tę wiadomość
-
Ulli88 wrote:Annqa jak najbardziej, są to hormony a ich nadmiar lub niedobór może skutkować złym samopoczuciem. ja przez 2 tygodnie bralam po jednej tabletkę duphastonu. i ciagalo mnie na wymioty, kręciło mi się w głowie, piersi bolały tak ze chwilami żeby zagryzalam i non stop byłam zmęczona. po dwóch tygodniach lekarz kazał odstawić. bo raz że przy mutacjach hormony są niewskazane jeśli na prawdę nie ma konieczności przewyższającej ryzyko ich stosowania, a dwa że wszystkie objawy wskazywały ze to już było za dużo progesteronu w organizmie17 maj godz 3:00, Ula 3150g i 53 cm
-
Hoope wrote:Dzień dobry
Odczarowuję forum!
Kawał dzieciaka! Gratulacje! Twoja córcia jest nieziemska
Ja przeżyłam wizytę u dentysty, nie obrzygałam go, więc jest sukces.
Byłam na pobraniu krwi na toxoplazmozę IgM i IgG, tak mi się babka jakoś niefortunnie wkuła, że mam siniaka, boli i nie mogę zgiąć ręki Toxo chciałam zrobić jak najszybciej, bo niebezpieczna dla dzidzi, a resztę badań zrobię po piątkowej wizycie u gina na NFZ jak wysępie skierowanie. Miałam iść tam tylko po skierowanie bez badania, ale chyba poproszę o kontrolne usg, żeby podejrzeć dzidzię, czy wszystko z nią ok Jak już się pofatyguję to już skorzystam. Bo się stresuję, a wizyta u mojego gina dopiero 9.10 więc jeszcze sporo a wolę mieć spokojną głowę. No i od razu tą toxo skonsultuję.
Witam Natuś w naszym majówkowym gronie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2017, 10:07
Hoope, MamaDi lubią tę wiadomość
-
Annqa a ile tych tabletek brałaś i w jakich ilościach? jeśli jedną dziennie to ok mogłaś odstawić jeśli więcej to stopniowo trzeba schodzić z dawki bo takie gwałtowne odstawienie może być niebezpieczneNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019