Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy wrote:Ta krzywa w ciazy to byl dla mnie koszmar...
No i sie rozkrecil okres na dobreChyba to przez to, ze Kamil juz od dluzszego czasu je w nocy tylko raz...
Dziewczyny, jakie dokładnie podajecie witaminy D3 swoim maluszkom? Bo chyba jednak ta witamina jest u nas przyczyna problemow brzuszkowych...Przez jakis tydzien podawalam Bioaron i byla poprawa, a jak sie skonczyl (mialam probny listek) to wrocilam do Baby Vitt D3 i nagle znowu bardzo ulewa i jest placzliwy bardziej:/ Nie wiem czy od razu zmienic witamine czy najpierw sprobowac nie podawac przez np. tydzien i sprawdzić czy mam racje? Tylko czy moge zrobic mu taka przerwe?problemy z brzuszkiem się skończyły
Katy lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
Sela wrote:To może ja też spróbuję innej witD, bo też mam w tych rybkach...
Feeva to nadal trzymamy kciuki. Oby oxy coś podziałało w końcu.Sela lubi tę wiadomość
Cukrzyca t1, niedoczynność tarczycy,
-
A my tez zmienilismy wit. D na Vigantol i chyba jest lepiej. Tez kontaktowalam sie z pediatra i napisala mi ze wlasnie ten olej moze przyczyniac sie do problemow brzuszkowych.Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
ale się wkur...
mąż wyszedl ze starszym na spacer, wózek trzymamy w takim spółdzielczym (a więc wspólnym) pomieszczeniu, gdzie są rowery, kosiarka oraz ten nasz jeden wózek
dziś się okazuje, że ktoś odkrecił nam przednie koło!!!!!!
nie umiem opisac, jak we mnie gotuje się!!!
napisze kartke i temu komuś powiem co mysle
pogroze wrecz kodeksem karnym
art 160. kk
plus niszczenie mienia art 288
mysle ze to spółdzielnia-zadaja opróznienia pomierszczenia, chca sobie zrobić graciarnie!!
dopisze ze w czasach przenosnych multimediów sprawce łatwo złapaćWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 09:55
-
nick nieaktualnyDziewczyny, to jaka witamina d jest najlepsza, tzn.z jakim olejem?
Widzialam w aptece z olejem slonecznikowym i kokosowym
W ogole moj mały dzis poplakiwal przy baczkach. Chcialam mu zrobic oklad z cieplej pieluszki. Wlozylam ja do plastikowego pojemnika i do mikrofali. Smrod nie z tej ziemi. Spalila sie -
A jaka jest różnica w tych witaminach bo skład mają taki sam? Ten sam olej wszędzie widzę.
Triglicerydy nasyconych kwasów tłuszczowych o średniej długości łańcuchaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 10:49
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
Hoope
Nie pamiętam gdzie(czy na kartonowym opakowaniu czy w necie) wyczytalam że vigantol (tak samo jak dicoflor) ma olej kukurydziany
Ale mogłam pomylić fakty(sprawdzając probiotyki)bo nic nie mogę znaleźć teraz
I nasza pediatra już 2x się pytała czy na pewno dajemy wit D w kroplach bo "to czysta witamina"Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2018, 11:48
-
Taaa chyba Tanda pisała, że niektóre mają olej kukurydziany i to lepsze na brzuszek. My bierzemy vigantol akurat, jedna kropelka do buźki i po sprawie. Dziewczyny na innych wątkach też się skarżyły na problemy brzuszkowe po standardowych olejach w wit. D, więc może cis w tym jest
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualny
-
Mam glupie pytanie do tych kto uzywal rurek windi. Na opakowaniu napisane jest by po uzyciu wyrzucic do kosza, nie strrylizowac ani wyparzac, mozecie mnie uswiadomic dlaczego nie mozna? Jak rurka jest w kupce to ok, ale jak tylko ida gazy i rurka jest czysta?Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024