Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja krolestwo za masaz. Czuje kazdy miesien, wszystko mnie boli taka jestem polamana.
Maly od 2 do 5 nie spal a jak potem zasnal to na 1,5h wiec noc kiepska
W tym wieku powinien przesypiac wieksza czesc nocy, a on dalej budzi sie 24, 2-3, 5 masakra.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 08:19
-
U nas spanie było
Nocne karmienie to katorga-trochę pociągnie i śpi jak zabity, nie ma zmiłuj by zjadł porządnie nawet po 7 godzinach
I pierwszy brzuszek był przez sen
Jednak ten przed 8mocno złapał...
Sięgam po kolejną broń-delicol. Mąż w,aptece -
Dziewczyny a wit. D zawsze podajcie z woda czy z mlekiem, czy można tak sama do buźki dać?
Bo ja zawsze dawałam na łyżeczce z woda, Ale ona czasami wypluwa i ostatecznie nie wiem ile tej wit weźmie. A tak prosto do dziubka to może by w całości wkoncu zjadłaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 09:33
-
Feeva poradziłaś sobie z zastojem? Ja też dziś zaczęłam dzień od zatkanego kanalika. Juz nawet nie powiem o tym mężowi, bo od razu każe umówić się do ginekologa po tabletki na wstrzymanie laktacji. Postaram sie dociągnąć do końca 3 miesiąca na kp. Dużo nie zostało.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 09:47
-
nick nieaktualnyMoje dziecko kończy 2 miesiące i z tej okazji pokazało mi kto tu rzadzi. Najgorsza nocka od szpitala (druga noc w szpitalu to był koszmar). Spałam może ze 2 h, jedzenie co 1.5 h a potem nie daje się odłożyć.
Wit D mamy z atomizerem, 1 psikniecie do dzioba.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 09:49
-
U nas w koncu baczkow wiecej idzie wiec moze w koncu bedzie jakas poprawa...:p
Co do spacerówki to chyba jesli ja sie rozlozy na plasko to bedzie jak w gondoli? :p
Na odmiane mi teraz maly dwa razy sporo ulał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 10:28
-
katy
w spacerówce nigdy nie będzie jak w gondoli
znam przypadki przesiadki do spacerówki w wieku 4m
ale wtedy dziecko i tak musi leżeć, więcej świata nie zobaczy
w gondolach bywaja podnoszone materacyki, ale stosowałam to jak Piotrek już był dość duży, miał jakieś 6-7 miesiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 10:51
-
Wygląda na ok, chociaż ja ekspertem nie jestem. Jedyne co to dla mnie trochę krzywo maluch siedzi. Rączki są u góry i na równej wysokości? To stabilizuje główkę,że nie leci w jedną czy drugą stronę. I nóżki na żabkę aby były.
Cola87 lubi tę wiadomość
-
Mama32 mleko wtedy jest tylko mniejsza ilosc wiec dziecka chyba nie zaglodzisz :p
Ale mieliśmy combo przed chwila...Najpierw kupa wiec na przewijak, w trakcie sie zasikal wiec body do przebrania (ostatnio przy przebieraniu jest taki ryk, ze najchetniej bym go w ogole nie przebierala), w miedzy czasie mu sie ulalo i znowu sie zesikal...Poki co sie poddalam, body ma mokre tylko w miejscu gdzie jest pielucha wiec nic mu sie chyba nie stanie...Tanda lubi tę wiadomość