Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie zainstalowalam storytel i słucham książek na spacerach. Polecam.
Ja myślę o przebranzowieniu od dawna tylko jeszcze nie mam do końca sprecyzowanych planów. Choć zarysbkoncepcji istnieje. Na pewno nie wracam po urlopie do biura (zajmowalam się zamówieniami publicznymi) chyba że coś się stanie takiego, że będziemy na gwałt potrzebowali tej mojej pensji.
Julek też od początku prawie kręci głową jak szalony na brzuchu ale ma matkę panikarę. -
Ja pracowalam na stacji benzynowej, jesli mialabym znowu tam pracowac to na pewno nie na Orlenie :p A jesli uda mi sie wrocic do szkoly to moze w koncu pojde calkiem we fryzjerstwo
Zaluje, ze tak rzadko czytalam bedac jeszcze w ciazyWczesniej to tez mialam ksiazke na tydzien mniej wiecej :p
-
nick nieaktualnyTanda wrote:Matę mamy taką:
Plus ma taki, że jest wąska a my mamy małe mieszkanie, w którym z tymi wszystkimi "przydasiami" już ciężko się obrócić
Mata nam pasuje do reszty bo mamy jeszcze z tej serii puzzle piankowe FP:
Huśtawkę:
Pchacz:
Karuzelkę:
-
nick nieaktualny
-
Ja nie wracam do mojej pracy, chyba że będzie to bezwzględna konieczność.
Praca w banku też nie jest szczytem marzeń. Tylko co tu robić?
Ale mam nie-humor dzisiaj. Mam jakiegoś doła bez powodu, może po prostu wstałam lewą nogą...kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wowka, a co lubisz robić? Skoro chcesz coś zmienić to warto zaszaleć i znaleźć coś co będzie Ci sprawiało przyjemność.
Ja mam taki właśnie plan.
O! I przypomniało mi się o co chciałam zapytać od kilku dni.Smarujecie Maluchy filtrami przed każdym wyjściem na dwór?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 11:56
-
No właśnie wiem co lubię robić, mam narzenie, ale trochę brakuje mi odwagi, żeby przestać pracować na etacie
bo zobowiązania miesięczne są...
Lubię gotować. To mi sprawia przyjemność, goście chwalą.
Zresztą wyglądam na taką co lubi gotować i jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 11:56
-
Ja bym poszła w marzenie. Zawsze można wrócić do pracy na etacie, nawet jakiejkolwiek, jeżeli będzie nagła potrzeba.
Mamy cały rok na ogarnianie dziecka, mozna korzystać i spróbować sięgnąć dalej.
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFermina ja tylko jak jest bardzo duże słońce albo taka pogoda ze wiem, że pieluszka go nie bede zakrywac a słońce co jakiś czas się pojawia, no i ja smaruje tak że zostaje warstwa na skórze widoczna.
Wowka też bym szła w to co uwielbiam, taka praca która jest hobby i tym co lubisz robić to ideał, zawsze możesz na początek łączyć etat z pasją i stopniowo zmieniać proporcjeWowka lubi tę wiadomość
-
Myjka relacje brata z siostrą ok, jeszcze jej nie wyzywal i dokuczal bo ma swój charakterek.Jak trzeba to chwilkę przypilnuje, całuje ja przytula, byłam pewna że będzie zazdrość A jest naprawdę dobrze
Ja pracowałam w przedszkolu ale prywatnym i nie polecam teraz właśnie od września jest duża szansa że dostanę etat w publicznym więc wtedy mąż przejmie mój macierzyński
W ciąży jeden i drugiej czytałam masę książek, głównie kryminały. Teraz mam od koleżanki jakieś romansidlo ale nawet ok
Ja się wybieram po jakiś porządny stanik na moje obwisle duże chce z których mi zawsze druty wychodzą -
Ja tez nie przepadam za swoja praca, ale trzyma mnie to, ze zarabiam tam dobrze i na pewno wroce, nie mam innego wyjscia.
Wowka, dokladnie, zawsze na poczatku mozna laczyc etat z pasja, warto sprobowac.
Ja nie wiem co moglabym robic, jakbym zmienila prace. Kocham spac, jest jakas taka robota?
Nynka, poczatkowo mialam isc jak maly skonczy dwa latka, ale jednak wybralam trzy, chociaz pewnie po takim czasie bedzie bardzo ciezko mi wrocic -
Nynka a Ty co bys chciała robić?
No właśnie ja smaruję mega rzadko, zawsze wychodzimy w wózku, mam parasolke, budkę, full serwis. Tylko mam wrażenie, że Mały się opalil ale może będzie miał taką karnacje, ma po kim teoretycznie.
J.S. skoro jest praca polegająca na jedzeniu czekolady to może i spać gdzieś można.Mieszkałam kiedyś w apartamentowcu, w którym ochroniarz w pracy walił browary i spał, zatem się da.
Edit: Aż musiałam przeczytać jeszcze raz. Laurka z cyckow Ci druty wychodzą?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca 2018, 12:23
-
nick nieaktualny
-
Nynka zależy w jakim staniku hahaha. W niektórych stanikach mam rozmiar D, w niektórych E i F. Cała rozmiarowka normalnie. W tym z bonprixu zaryzykowalam i po zamierzeniu się wg tabeli pasowało mi 80C i taki wzięłam. Trafiłam
Ja nie smaruje na dwór bo zazwyczaj zapominam
J.S 3lata siedzenia w domu, super
Ja po macierzyński idę na swoje, czyt. otwieram salon. Lokal już mam