Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
mam wyniki krzywej cukrowej (na insulinową muszę poczekać)
ogólnie prawidłowy, poza ciążą prawidłowy...bo na czczo jak zwykle wysoko...poprzednia krzywa pociążowa była bardzo bardzo podobna
moje wyniki: 96-145-114
(dwa lata temu: 94-150-111)
chyba mam powody do radości?
ale gdybym była w ciązy byłaby cukrzyca hihiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 13:45
-
Siedzę na tarasie zjadlam zupę brokułowa, zagryzlam wafelkiem ale mi mało i jem chrupki kukurydziane
Odwiozlam syna rano na dworzec PKP bo pojechał do mojej siostry z babcią do soboty.Łezka mi się w oku zakrecila bo pempowina została odcięta
Emilka zrobiła 2 rzadkie kupy jedna wczoraj wieczorem i jedna z ranca a niedawno już normalną. Nie wiem po czym te rzadkie? Może po żelu na plesniawki.tak zachowuje się ok
Katy dobrze że masz jakaś diagnozę co małemu jest i możesz teraz działać -
Terminy na przyszly rok..Jedziemy jeszcze gdzies indziej, jak sie tez nie uda to chyba trzeba bedzie prywatnie..
Edit: Udalo sie na 16.08 :pWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 13:48
Mała Matylda, Hoope, Wowka, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Katy, dobrze że udało się zapisać na wcześniejszy termin
Mania spała 22-6. Potem zmiana pieluchy, cyc w łóżku i spalysmy do 9:30.
Karmienie wieczorne trwało wczoraj godzinę (zawsze max 30min) bo się jej na gadki zebrało i uśmiechy
My po szczepieniu, dzisiaj tylko pneumokoki pierwsza dawka. Za miesiąc druga dawka 5w1. Płakała tylko przy kluciu i wstrzykiwaniu. Potem u mnie na rekach od razu zasnela. Wszyscy się dziwili, że takie spokojne dziecko mam
No i waży 5410g, czyli moja waga domowa pomyliła się tylko o 90g
U mnie dziś duchota, grzmi co chwilę i leje, zaraz słońce wychodzi. Wypiłam właśnie druga kawę i zagryzlam paczkiem.
Zaczęłam brać lecytynę 1200mg 4x dziennie na te zatkane kanaliki, zobaczymy, może coś się poprawi. Póki co jak tylko czuję że się pozapychaly to szukam na sutku białego czopa, jak odetkam to mleko tryska na metrWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 14:55
-
Ola_Ola wrote:Ok. Ja mam jeszcze na skierowaniu atpo
Mialam te wszystkie wyniki tarczycowe dobrze przed ciąża.tzn na poczatku samiutkim w ciąży. Jedynie tsh wyżej. Usg bylo prawidlowe. W ciazy nawet ft4 podobnie. Tsh się zmienialo nieznacznie. Ale ciążę skonczylam z tsh 1 a tu taki wynik...poczekam na drugi wynik i zarejestruje sie prywatnie
Ft4 0,95 przy normie 0,7-1,48
Tak miałam na ostatnim wyniku w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2018, 15:05
-
Kamcia, sama wzięłam przy opinii innych mam, które miały też problem z prezacymi się dziećmi. Jestem tego oczywiście świadoma że na jedne dzieci to podziała na drugie nie. Ale człowiek już próbuje wszystkiego żeby jej ulzyc.
Katalina skopiuj mi proszę moja wypowiedź, gdzie napisałam ze mm jest lepsze od naturalnego.
Skoro karmię piersia i dokarmiam mm tylko 2 razy dziennie, to mam jakiś powód.
Krople stosujemy sab simplex