Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A mnie ten limonkowy Leszek nie ujął.
Wczoraj nie jadłam słodyczy, a problem z kupką dziś znowu. Chociaż bardziej dokuczają jej chyba gazy, bo teraz jak się budziła to poszła seria (spała na brzuszku) i już nie było jęku jak wcześniej i zwijania się. Kupa była marniutka, pojedynczy strzał, jak pierd x gruzem. Zobaczymy dalej. Może ten Henryk również mi nie służy
Dziś 5 karmień do teraz. Dla mnie dobry wynik od 19:30 -
Kattalina, ja tez jestem przyzwyczajona do tylu karmien, a rekordowo bylo co godzine jak ciumkal 20 ml i zasypial i tak cala noc, koszmar.
Dzis zaliczylismy dwa karmienia od 20 do 7 takze bajka. W nocy sprawdzalam czy z nim wszystko dobrze
Celebruje dzisiaj moje wyspanie, nie sadze aby sie to powtorzyloWowka, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Ja pije tylko Warke Radler cytrynowa :p Raz lecha pilam i raz Bavarie, ale srednio mi smakowaly xd
My tez niedawno wstalismy :p Jedna pobudka byla po 3, tak ciemno bylo, ze mu do buzi cycem nie moglam trafic haha
A wgl zamowilam nam nowa mate, ta z pierwszego zdjecia od Hoope -
Moja nie płacze przez sen. Tylko jak jej się coś ewentualnie przyśni
Lech z limonka i mięta też mi nie podszedł
Boże, znowu piekło. Rozpuszczam się. Gdzie te zapowiadane burze!?
My do tej pory 3 karmienia. Pierwsze o 2, potem 5 i 7.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 08:11
-
A ja zrobilam 5km na rolkach :p Na spacer pojdziemy chyba dopiero pod wieczór xd
W takich polach sobie jezdze:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6b245a78edfb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2018, 09:51
kattalinna, Nynka, Feeva, Sela lubią tę wiadomość
-
Fermina wrote:Kattalinna, no języka obcego chyba jeszcze żaden Maluch tu nie opanował.
Nie piję ze trzy tygodnie (jak to brzmi). O dziwo np Warka Radler, w której jest o wiele więcej syfu niż w Heinekenie, przechodzi bez echa. Lech Free też ok ale mi Heineken smakuje najbardziej. :'( <małe tragedie matki karmiącej>
Fermina AA?
Jak na coś dziecko reagowało, trzeba zrobić próbę po jakimś czasie. Czteromiesięczne zdrowe dziecko już zwykle nie reaguje. Ja Lecha ostatnio wciągam.
Staniki z bon prixa mam 80D, zapinam na pierwsze cosie. Przed ciążą miałam 75D ale mi się lekko przytyło i coś zejść nie chce. Może to przez łakocie?
W sumie nie wierzę, słodycze są za dobre, żeby szkodzić
Wowka paluszki wejdą ale nie zakleszczy się rączka. Może później zrobię fotkę, jak nie zapomnę. Trudne pytanie
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyMy w nocy 2 karmienia.
Katy też ta mate zamówiłam:)
Laurka mieszkam całkiem niedaleko także widoki podobne, ja bliżej gór.
Od 2 dni wprowadzamy plan PROSTE (posiłek,rozrywka,sen,czas dla mnie) i tym samym w dzien oduczamy zasypiania na mnie z cycem w buzi. Nie jest łatwo ale mąż mnie zmobilizował widząc moje zmęczenie wynikające z całodziennego trzymania dziecka na rękach. Wczoraj głównie on usypiał, liczę na sukces po paru dniach.Katy, Fermina lubią tę wiadomość
-
Przyszla nam piłeczka oball :p Chyba zaakceptowana bo nawet zlapal w dwie raczki i wsadzil do buzi haha
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bb4131cca07b.jpg
MajowaMamusia, kattalinna, Fermina, Hoope, Fatalita, Mała Matylda, D_basiula, Nynka, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzczepicie dzieci na rotswirus? Ja sama nie wiem, położna mówi że to głupota bo szczepi się tylko na kilka "szczepów",lekarka zaleca, a my się wahamy. Bo je się nie zaszczepic i zaszczepić. Chcieliśmy odwlec szczepienia do skonczonego 3 mca, ale tą na rotawirus trzeba podać do 12 tyg, wiec dużo czasu nam nie zostało, nie wiem co robić
-
Hoope, chyba trzeba będzie z tym AA pomyśleć.
Majowa, my nie szczeliny na rota. Nie szczepienia na nic, poza obowiazkowymi, nie chce w Małego pakować więcej niż potrzeba. Rota ponoć u dzieci kp przechodzi się lżej, jeżeli w ogóle bo nasze mleko ma wlasciwosci zwalczajace te wirusy. No i też odwlekamy do skonczonego 3 m-ca. Jak dotąd udaje się bez przeszkód.
Noc znośna ale Julek cały wczorajszy dzień miał marudny i w nocy też mu coś nie pasowało. Za to od rana, cała kluska szczęścia.MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Katy jakaś wielka ta piłka się wydaje
A może jest duża?
Nasza jest tej wielkości
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e60fc134d99f.jpg
Ale fajnie się ją trzyma nie?Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
-
A ja dla odmiany odwlekam teraz szczepienia z konieczności. Nie chcę nas ani młodego męczyć w te upały. Gorączka teraz byłaby niebezpieczna, jeśli się pojawi. Ale moglibyśmy już zacząć ten cykl szczepień, nie powiem. Wczoraj na balkonie 43 stopnie. W pokoju 28. Jest źle.❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤