Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Znowu jakaś tu produkcja na forum...
U nas gorąc duchota i syf. Była burza, będzie ze trzy minuty, i teraz jeszcze gorzej. Od 3 dni siedzę w ciemnościach wszystko pozamykane, wentylator non stop.
Ja odbijałam ale się wybudzała więc nie odbijam i jest lepiej.
Co do wieku to nie dolujcie mnie, bo ja mam 35 lat. Ale faceta za to młodszego
Pawojoszka widzę że seksy Ci w głowie
Mojej bezmlecznej diety z vitali nie jestem w stanie wprowadzić w życie... A to dlatego...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2d3aacd99a3.jpg
J.S. to tort z okazji Twoich urodzin
Wszystkiego naj naj najWiadomość wyedytowana przez autora: 2 sierpnia 2018, 16:37
kamciaelcia, Katy, Feeva, kattalinna, Wowka, J.S, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka 38 l ale już masz kilkoro dzieci, ile lat ma najstarsze? Jak można wiedzieć, nie chce być wscipska.
Czy Wasze dzieci też się tak awanturują przy usypianiu? Mąż wraca do pracy po urlopie a mnie przeraża wizja samej usypiania Rozdartej cały dzień. Przy cycu nie było problemu wiadomo, a teraz awantura jakby ją ze skóry obdzierali. Jakieś sprawdzone sposoby macie jak usypiac? Mężowi lepiej to idzie, nie wiem czy mnie kojarzy z cycem czy jak. Martwi mnie że przy każdej próbie uspania płacze. -
Ola_Ola schemat wesela i Mazur za tydzień znany mojej siostrze, bo mieli taki sam plan jechać z Młodymi, z tym że Mazury chyba nie wypala ze względu na Małą. Nie idziecie przypadkiem na to samo wesele?
Boże, jak jest gorąco. Siedzę i się pot po dupie leje. -
Tanda wrote:Wiem, że to było już dawno, ale ja mleko z lodówki podgrzewam wstawiając do garnuszka z ciepłą wodą z kranu. Wodę ze 2-3 x wymieniam jak się zimna robi.
Chyba, że ciepłą wodę też masz na prąd? My mamy z ogrzewania centralnego.
Tanda, dobry pomysłteż mamy wodę z ogrzewania centralnego, rano grzejemy na maxa i do wieczora zużywamy. Bez prądu tylko nie uruchomię pieca i nie podgrzeje wody od nowa.
-
Patk w taki upał to nawet na seksu nie ma człowiek chęci to tylko telefonu żarty się trzymają
Majowa Paweł ma 11 l pierwsze urodziłam mając 27 l ,Ula jest szósta tak że dla chcącego nie ma problemu. Podejrzewam że nie macie planów aż tak rozwiniętej produkcji tak że nawet zaczynając po trzydziestce trójkę dacie rade spokojnie ,mając nawet czterdzieści parę można rodzić dzieci -
Zdolne mam dziecko
i pomyśleć że już niedługo we dwójkę będą broić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2018, 17:25
pawojoszka, Wowka, Ola_Ola, Sela, kattalinna, Katy, J.S, Nynka, Mała Matylda, MajowaMamusia, Cola87, D_basiula, Feeva, Hoope lubią tę wiadomość
-
Feeva idziemy do Dominiki i Mariusza pod warszawą. Twoja siostra też?
Ja październikówka, więc całe lato było moje, nogi spuchniete od czerwca, a ze szpitala wychodziłam w męża butach i skarpetkach. Ale całe dnie człowiek leżał i się chłodził, to były czasy....
-
nick nieaktualny
-
Kwiatkowa, gratuluję! No to dzieje się
Katy, a Wy kiedy do ołtarza?
Kattalinna, to logiczne że produkcja tak udanego egzemplarza musi swoje trwać, czyż nie?
Cholera, mucha budzi mi dziecię. Łapka na muchy też. Leżę koło Skrzata i jak obłąkana macham nad nim rękoma, jakbym odprawiała jakieś czary
Mam ochotę na loda z maka... I piwo. Chociaż tą pavlovą w wykonaniu Patk też bym zjadła. Patk, został jeszcze jakiś okruszek? -
nick nieaktualnyZ brylantem. Nie na tym palcu, bo trzeba zmniejszyc
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab681dbf1ce7.jpgWowka, Katy, J.S, Patk, Nynka, Mała Matylda, kattalinna, kamciaelcia, Cola87, jangwa_maua, Sela, Feeva, D_basiula, pawojoszka, Hoope, Fermina lubią tę wiadomość
-
Hoope wrote:Dziewczyna która ma tego chorego synka opowiada o innych dzieciach z oddziału.
Ludzie zostawiają swoje dzieci i odchodzą. I nie są to o zgrozo zawsze noworodki. Dzieci roczne, czteroletnie. Np. jest dziecko z FAS, które mamuśka najpierw uszkodziła a potem porzuciła. Albo roczniak z mukowiscydozą. Serce mi pęka od samego czytania a ona na to patrzy codziennie i musi się jakoś odnaleźć. I znaleźć siłę na walkę o synka.
Cieszmy się z naszych dzieci. Cieszmy się każdego dnia.
Moja znajoma adoptowała dziewczynkę właśnie tak porzuconą w szpitalu przez mamę. Jak opowiadała jaka ta mała była spragniona miłości to łzy mi ciurkiem leciałyWowka lubi tę wiadomość
Matylda