Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry II
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 10:06
Wowka, kamciaelcia, Witch15, Nynka, Sela, J.S, Mała Matylda, Katy, Feeva, Kwiatkowa24, Cola87, pawojoszka, D_basiula, Fatalita, kattalinna lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope, on tak po tym woodstocku wygląda?
chyba pobalował
Skrzat śpi z oball. Przyniósł sobie i zasnął z piłką w rękujak wstanie to jedziemy na szczepienie, trzymajcie kciuki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 10:14
Sela, Mała Matylda, Hoope, Katy, Fatalita, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny ,
Minęło milion srylion mililitrów mleka i pampersów z dobre 1000szt odkąd nas tu nie było.
Co u nas :
Wiek wiadomy jutro 3 miesiąc kończę
Waga : pokaźna 6500kg po wielkiej kupie
Owłosienie : lekko wytarte , tył dłuższy jak czeski metal
Rozwój: mam w tyłku lezenie na brzuchu mogę na nim jedynie spać , kocham małpę z fisher price która dynda mi nad głową , rozmawiam tylko z dojrzałymi kobietami najlepiej koło 50tki i w białym fartuszku ale nie pogardzę rozmową w kąpieli z starymi
Reszta to : jem maminego cycka choć matka jedną butle wprowadziła by móc zajmować się swoimi pierdołami jak twierdzi które przynoszą kasiorę na pampersy,
Spanie uwielbiam nocą - i niech się nie zmienitu dodaje matka
Podrózę - kto wymyślił tak nie wygodne foteliki , to jest jedyny moment że krzyczę w niebogłosy ,
Chusty akceptuje i to bardzo , nosidło jest spoko matka go używa by jej kręgosłup nie pękł jak wspina się na 4 piętro,
A tu cały ja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7d4bad4a79f5.jpg
Pozdrawiam Was kumple i kumpelki no i Was wszystkie matki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 10:44
kamciaelcia, Sela, Mała Matylda, Hoope, Katy, Feeva, Kwiatkowa24, Wowka, Cola87, pawojoszka, D_basiula, Fatalita, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Wowka, przeczytalam jednym tchem! Uwielbiam takie ciekawostki wlasnie. Super i podziwiam, ze chcialo ci sie pisac
Cola, nie dal w ogole, ale o 6 oddalam delikwenta tatusiowi, bo juz nie mialam sily. Spalan do teraz, takze nie jest zle.
Hoope, super ze wypad udany.
Wstaje i ide zlopac kawe. U nas ukrop niesamowity.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 sierpnia 2018, 10:52
Wowka lubi tę wiadomość
-
Jestem.
Skrzat waży 5680g. Trochę mało, co?
Nawet lekarka mówi że bez szału. Ale je ile potrzebuje i ja nie wiem co zrobić żeby jadł więcej.
Za to zaprezentował swoje umiejętności i lekarka mówi że się świetnie rozwija i jest bardzo komunikatywny i pogodny. Szczepienie też zniósł jak mężczyzna. Chwilę zaplakal i znalazł pocieszenie w butelce
Sela, basen dozwolony, termy też. Warunkiem jest ta pielucha do pływania i porządna kąpiel w domu po basenie.
To dobrze że moja długa opowieść Wam się podobałaakurat moja mama (W sumie babcie tez) jest z tych co lubią opowiadać
Jeśli chcecie to przy kolejnej nocnej sesji z laktatorem napisze historię macierzyństwa w latach 60, wtedy bobasem był mój ojciec
Nynka, Cola87, Hoope, kamciaelcia, Fatalita, Sela, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Hoope prezes faktycznie wygląda jak po dobrej imprezie , Witch super maluszek. Te wasze dzieciątka tak ładnie trzymają główki a mój leniuszek tylko śpi jak nie śpi to je a po jedzeniu nie kładę na brzuszku bo wiadomo boję się że wszystko odda z powrotem a jak już uda się ją położyć na brzuszek to gora pół minuty bo pannie nie wygodnie. Jak widać nie można mieć wszystkiego.
Ja wymiekam przywleklam z sądu taczkę jabłek a to tylko mała część tego co tam jest ,toż tego się nie da ogarnąć.
Żar z nieba znowu dziś ,już się pochlapalam w basenie ,koniec laby trzeba się brać za robotę.Hoope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka ile trwa Twoja doba, że masz na to wszystko czas? I siły...
Wowka, może będzie tym szczęściarzem, że nie tyje od patrzenia na jedzenie:P a tak poważnie nie znam się ale skoro ładnie się rozwija, rośnie, nie jest jakiś słaby to chyba ta waga nie ma tak dużego znaczenia?
Wowka lubi tę wiadomość
-
Hoope, zdjecie Prezesa wymiata
Witch, kochany maluszek
A mnie brzuch cos boli, moze w koncu ten okres przyjdzie :p
Czytam co tez znowu moze dolegac mojemu dziecku i internet podpowiada, ze to zeby..Ale ze snem nie ma problemow raczej, zagladam mu do paszczki i jakiejs roznicy tez jeezcze nie widze chociaz te dziasla na dole wygladaja troche jakby byly popekane? Moze takie juz byly, nie wiem xd Pediatra przed szczepieniem na to chyba moze zerknąć nie?Hoope lubi tę wiadomość