Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry. U nas lało całą noc i ciągle ponuro . Wczoraj miałam sądny dzień 5 godzin w mieście z dziećmi ,auto bez klimy zabrałam też męża bo sama to bym chyba padła . Wszystko wyglądałoby inaczej gdyby nie mój bank . Przedwczoraj weszły pieniądze więc wczoraj miałam być radosny dzień wydawania na sporą skalę, głównie rachunki niestety .Ale najpierw był fryzjer niestety nie dla mnie ,dla dzieciaków,jakich mam teraz przystojnych synów to nie uwierzycie . Potem rachunki na poczcie i tu zonk po pół godzinie prawie wpisywania cyferek w komputer okazuje się że nie mogę zapłacić bo odrzuca transakcje ,więc do banku tam mówią że wszystko jest ok nie ma żadnej blokady i że musiałam źle wpisać pin tak im wyszło . Zapłaciłam rachunki w banku no i skoro karta ok to dalej na zakupy . W domu pustki więc napchalismy z mezem dwa wózki w Biedronce a tu znów zonk wyskakuje zły pin ale pin dobry na pewno bo zapisany i rano na ten sam pin wybieraliśmy z bankomatu ,no więc mąż z zakupami został a ja znów do banku , wchodzę a tam kolejka jak za komuny i jedna pani obsługuje a tam się lody topią . W końcu wymieniła tą kartę na nową mam nadzieję nie mieć więcej takich niespodzianek .
Hoope ty jedyna prawdomówna ja nie pamiętam ani jednego zdjęcia prezesa że skrzywiona miną na tym forum .
Wszystkie dzieciaczki to radosne aniołki tylko matki mają marudne .
Woowka współczuję babci trzymam kciuki żeby jej lekarze pomogli szybko wrócić do zdrowia .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 11:12
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/31505f2f09c0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2ea0d74e81df.jpg
Zdjęcia dzieli moze 2min i z nim tak ciagle :pWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 12:03
kattalinna, Feeva, Wowka, J.S, Nynka, Anusias, Hoope, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
Katy, fajny wrzaskun
Córka Bożenka śpi 2 godziny. I dobrze, ja od godziny nie mogę się ruszyć bo kot na mnie leżypierwszy raz od prawie 3 miesięcy! Oczywiście pogoda pomaga, on leży tylko na kocyku a wreszcie mogłam się przykryć
ciekawe czy też już będzie częściej przychodził. Czasem towarzyszy nam przy jedzeniu ale nav dystans cały czas
Wowka lubi tę wiadomość
-
Ale te Wasze dzieci grubiutkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2018, 19:56
Feeva, kamciaelcia, J.S, Mała Matylda, Nynka, Katy, kattalinna, pawojoszka, Cola87, jangwa_maua, Hoope, D_basiula, Sela, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Katy, 50 twarzy Kamilka
Hoope, niezle góry i doliny
Mania ładnie ssie jak ja ululam na rekach i polprzytomna przystawiam. W ten sposób ssie już 15minut. Bo tak od razu bez lulania się drze. Boże, mam nadzieję, że jej przejdzie to w końcu.
Wowka, coś glodzisz chyba to dziecko
U nas od rana pada, jest chłodno. W końcu. Czekam aż przestanie padać i idę na spacer.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2018, 12:23
Wowka, Hoope lubią tę wiadomość