Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva, najlepszego! Spełnienia marzeń, wielu pogodnych dni. Sto lat, sto lat :*
Nasz dzień chciał się zacząć o 5:40. Ale 20 minut bujania, szuszania i tulania przedłużył o nasz sen do 8. To lubię
U nas wlasnie wypada rocznica stworzenia Skrzata, obchodzimy ją hucznie urodzinami teściowej u nas w domu. Termin miałam na 13.05, zostałam kwietniówką
Miłego dnia życzę wszystkim
Edit. Zapomniałam, że też uwielbiam tulić Skrzata jak usnie i jeszcze ćpać jego zapachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 08:29
kattalinna, Feeva, Mała Matylda, Fermina lubią tę wiadomość
-
Kamilek sie obudzil o 8, oproznil cyca, zrobil kupe i lezy zadowolony chociaz dalej w kupie haha :p Czekam az mu sie w brzuszku troche ulozy
W sumie pare dni wstecz i moglam byc nawet marcowka xd
Milego dnia dziewczynyMy na wieczór planujemy grilla :p
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
No my jakoś na dniach będziemy mieć rocznicę superprodukcji ale za chiny ludowe nie wiemy kiedy i w jakich okolicznościach została zrobiona
test robiłam 17 września, jakoś 5 dni po terminie miesiączki, po pobiciu rekordu długości cyklu, tj. w 33dc. To była niedziela rano, w sobotę wieczorem jeszcze wypiłam drinka i piwo ze świadomością, że to ostatnie na długi czas
Dzień dobry tak w ogóleMała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
-
Laurka 24
Ja miałam termin na 9maja, równy rok temu byłam już zapłodniona15 sierpnia piłam jeszcze bimber u rodziny, a tydzień później, 4dni przed okresem wyszły mi 4 krechy grube
był to najpiękniejszy spóźniony prezent urodzinowy mój jak i Męża, bo Mąż z 13 sierpnia
Ależ to zleciało! We wrześniu mini rok jak nie pracujeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 09:41
-
Feeva wszystkiego najlepszego :*
U nas jakieś pasmo niefortunnych zdarzeń - najpierw ukradli nam wózek z klatki u siostry, teraz moja mama się potknela i skręciła kostkę i nadgarstek. I nawet nie zrobiłam 16.08 Baśce zdjęcia z okazji ukończenia 3 miesięcy.Feeva lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWszystkiego najlepszego Feeva
Kattalina, u mnie stekanie jak na kupe jest prawie codziennie rano, a kupa tylko raz na tydzień.
U nas po wieczornych cyrkach noc ladna. Mały jeszcze spi. Zazwyczaj wstaje chwile po 10. Byly dwie krotkie przerwy w spaniu, ale jedna z mojej winy (trzeba bylo nosek wyczyscic).
Ja tez nie wiem kiedy doszlo do zaplodnienia. Ostatnia miesiaczke mialam 19 sierpnia, a test zrobilam dopiero dwa tygodnie od spoznienia.. Zwlekalam, bo raz dostalam okres po 40 dniach i od zawsze bylam przekonana, ze nie bedzie mi latwo zajsc. Pierwszy test zrobilam w dzien chlopaka. Odrazu pozytywny -
Współczuję, Patk
Ja to jeszcze pilam piwo jak juz mi sie okres chyba 4 dni spoznial, ale wtedy nawet nie przypuszczalam, ze jestem w ciazy...A piwo jakos gorzej wchodzilo xd I w sumie wychodzi na to, ze od roku nie mialam alkoholu w ustach ;p W ciazy pozniej nawet bezalkoholowego nie pilam, dopiero teraz mi sie zdarza
Kamilek przed chwila cos jeczal i jeczal, wzielam go na rece to sie zrzygal tak konkretnie:/ Ale przynajmniej juz nie jeczy ;p -
Patk, współczuję
Moja siostra też miała akcję z wózkiem, ukradli z klatki u mamy. Udało się odzyskać, po kilku dniach znalazł się w jakimś komisie. Teraz my z tego wózka korzystamynie wiem co trzeba mieć zamiast mózgu żeby dziecku kraść...
Jeszcze gondolę gdzie wiadomo, że maleństwo.!
-
Dziewczyny, które jeszcze szukają kiecki do karmienia
nie chciało mi się szukać wcześniej, teraz samo mi wyskoczyło. Czaję się na zakup z tej stronki:
https://milkandlove.pl/milky-way
Wyglądają sensownie, spory wybór fasonów a cena nie zabija. W ten weekend dostawa kurierem InPost za free -
No siostra na jakiejś grupie na zachodniopomorskie wrzuciła zdjęcie że skradziono wózek. Zobaczymy, ale wątpię żeby się znalazł. Teraz myślę czy kupić znowu nowy, czy może używany a może już kupić jakąś porządną spacerówke. Cholera wie... w ogóle ukradli go w biały dzień. Przy okazji okazało się że monitoring u siostry działa tyle że nagrywa w kółko co godzinę... poroniony pomysł, po co komu taki monitoring...
A zdjęcie może dziś zrobię.
-
Dzień dobry.
Patk spróbuj na Olx poszukać ,ja bym kupiła spacerówkę bo gondolka posłuży ci góra dwa,trzy miesiące ,za chwilę wszystkie zaczniemy dzieci przenosić do spacerowek.
Feeva najlepszego,dużo szczęścia i beztroskiego macierzyństwa.
Nasza mała była była zrobiona w ostatnich dniach sierpnia ,koło 49 dnia cyklu bo muj organizm podchodził do owulacji trzy razy w tym cyklu ,myślałam że dostanę czegoś z tym moim cyklem a test ciążowy wyszedł już po dziewięciu dniach ,to był trzeci cykl jak się staraliśmy ale ze względu że ja mam te cykle takie dziwne to zajęło to trochę czasu. Tyle się wydarzyło od tamtego czasu jakby pięć lat minęło a nie rokFeeva lubi tę wiadomość