X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, najlepszego! Spełnienia marzeń, wielu pogodnych dni. Sto lat, sto lat :*

Nasz dzień chciał się zacząć o 5:40. Ale 20 minut bujania, szuszania i tulania przedłużył o nasz sen do 8. To lubię :)

U nas wlasnie wypada rocznica stworzenia Skrzata, obchodzimy ją hucznie urodzinami teściowej u nas w domu. Termin miałam na 13.05, zostałam kwietniówką :D

Miłego dnia życzę wszystkim :)

Edit. Zapomniałam, że też uwielbiam tulić Skrzata jak usnie i jeszcze ćpać jego zapach <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 08:29

kattalinna, Feeva, Mała Matylda, Fermina lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilek sie obudzil o 8, oproznil cyca, zrobil kupe i lezy zadowolony chociaz dalej w kupie haha :p Czekam az mu sie w brzuszku troche ulozy ;)

W sumie pare dni wstecz i moglam byc nawet marcowka xd

Milego dnia dziewczyny ;) My na wieczór planujemy grilla :p

Mała Matylda lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak jak przwidziałam :) Patryk o 7 wylądował koło mnie, dojadł, usnął, ja wstałam, ale on spał do 8:30
    w tym czasie Piotrunio wstał, zjadł kaszkę (hura)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my jakoś na dniach będziemy mieć rocznicę superprodukcji ale za chiny ludowe nie wiemy kiedy i w jakich okolicznościach została zrobiona :-) test robiłam 17 września, jakoś 5 dni po terminie miesiączki, po pobiciu rekordu długości cyklu, tj. w 33dc. To była niedziela rano, w sobotę wieczorem jeszcze wypiłam drinka i piwo ze świadomością, że to ostatnie na długi czas ;-)

Dzień dobry tak w ogóle :-)

Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość

age.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my po chcrzcinach/roczku Piotrusia, w sumie na zgodę, mąż na kanapie sypiał, wszyscy goście właśnie wyjechali...

Sela, Fatalita, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laurka 24 :D

Ja miałam termin na 9maja, równy rok temu byłam już zapłodniona XD 15 sierpnia piłam jeszcze bimber u rodziny, a tydzień później, 4dni przed okresem wyszły mi 4 krechy grube :D był to najpiękniejszy spóźniony prezent urodzinowy mój jak i Męża, bo Mąż z 13 sierpnia :D
    Ależ to zleciało! We wrześniu mini rok jak nie pracuje XD

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 09:41

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva wszystkiego najlepszego :*

U nas jakieś pasmo niefortunnych zdarzeń - najpierw ukradli nam wózek z klatki u siostry, teraz moja mama się potknela i skręciła kostkę i nadgarstek. I nawet nie zrobiłam 16.08 Baśce zdjęcia z okazji ukończenia 3 miesięcy. :/

Feeva lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego Feeva ;)

Kattalina, u mnie stekanie jak na kupe jest prawie codziennie rano, a kupa tylko raz na tydzień.

U nas po wieczornych cyrkach noc ladna. Mały jeszcze spi. Zazwyczaj wstaje chwile po 10. Byly dwie krotkie przerwy w spaniu, ale jedna z mojej winy (trzeba bylo nosek wyczyscic).

Ja tez nie wiem kiedy doszlo do zaplodnienia. Ostatnia miesiaczke mialam 19 sierpnia, a test zrobilam dopiero dwa tygodnie od spoznienia.. Zwlekalam, bo raz dostalam okres po 40 dniach i od zawsze bylam przekonana, ze nie bedzie mi latwo zajsc. Pierwszy test zrobilam w dzien chlopaka. Odrazu pozytywny

• Katy Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję, Patk :(

Ja to jeszcze pilam piwo jak juz mi sie okres chyba 4 dni spoznial, ale wtedy nawet nie przypuszczalam, ze jestem w ciazy...A piwo jakos gorzej wchodzilo xd I w sumie wychodzi na to, ze od roku nie mialam alkoholu w ustach ;p W ciazy pozniej nawet bezalkoholowego nie pilam, dopiero teraz mi sie zdarza ;)

Kamilek przed chwila cos jeczal i jeczal, wzielam go na rece to sie zrzygal tak konkretnie:/ Ale przynajmniej juz nie jeczy ;p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk, współczuję :-(

Moja siostra też miała akcję z wózkiem, ukradli z klatki u mamy. Udało się odzyskać, po kilku dniach znalazł się w jakimś komisie. Teraz my z tego wózka korzystamy :-) nie wiem co trzeba mieć zamiast mózgu żeby dziecku kraść... :-| Jeszcze gondolę gdzie wiadomo, że maleństwo.!

age.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże, ludzie serca nie mają. Nogi z dupy bym powyrywala.
    Patk, zdjęcie możesz jeszcze zrobić, w końcu tylko 2 dni różnicy, to raczej nikt się nie pozna XD

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, które jeszcze szukają kiecki do karmienia ;-) nie chciało mi się szukać wcześniej, teraz samo mi wyskoczyło. Czaję się na zakup z tej stronki:
    https://milkandlove.pl/milky-way
    Wyglądają sensownie, spory wybór fasonów a cena nie zabija. W ten weekend dostawa kurierem InPost za free ;-)

age.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No siostra na jakiejś grupie na zachodniopomorskie wrzuciła zdjęcie że skradziono wózek. Zobaczymy, ale wątpię żeby się znalazł. Teraz myślę czy kupić znowu nowy, czy może używany a może już kupić jakąś porządną spacerówke. Cholera wie... w ogóle ukradli go w biały dzień. Przy okazji okazało się że monitoring u siostry działa tyle że nagrywa w kółko co godzinę... poroniony pomysł, po co komu taki monitoring...

A zdjęcie może dziś zrobię.

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.
    Patk spróbuj na Olx poszukać ,ja bym kupiła spacerówkę bo gondolka posłuży ci góra dwa,trzy miesiące ,za chwilę wszystkie zaczniemy dzieci przenosić do spacerowek.

Feeva najlepszego,dużo szczęścia i beztroskiego macierzyństwa.

Nasza mała była była zrobiona w ostatnich dniach sierpnia ,koło 49 dnia cyklu bo muj organizm podchodził do owulacji trzy razy w tym cyklu ,myślałam że dostanę czegoś z tym moim cyklem a test ciążowy wyszedł już po dziewięciu dniach ,to był trzeci cykl jak się staraliśmy ale ze względu że ja mam te cykle takie dziwne to zajęło to trochę czasu. Tyle się wydarzyło od tamtego czasu jakby pięć lat minęło a nie rok

Feeva lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jeszcze na spacerku tzn ja z Patrysiem zaczynamy rundy wokół bloku bo śpi a brat na spanie wszedł do domu

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk
    A co to za wózek?
    Czy jakiś chodliwy czy wręcz przeciwnie?+

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Patk Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nokka Royal hessen, właśnie na olx będę obserwować.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie nie słyszałam a więc na swój sposób charakterystyczny
    Przy aukcjach da się złapać
    Rozumiem że zglaszaliscie kradzież?
    2w1 czy gondole tylko miałaś?
    ?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Sela Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze Patk no co za ludzie jak tak można ukraść komuś wózek!
    Wiecie co niektórzy ludzie to sobie nie zdają w ogole sprawy, z tego co robią. Oby w tym przypadku karma wróciła ze zdwojoną siłą.

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyspal się. Mogę iść fo domu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 21:16

Feeva, Mała Matylda, Katy, Nynka, pawojoszka, Cola87, kattalinna, Wowka, Sela, D_basiula, Fermina lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
‹‹ 1504 1505 1506 1507 1508 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ