Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva wszystkiego najlepszego!
Katy, udanego wieczoru. Mam wielką ochotę na grilla, musimy namówić dziadków bo jako mieszkańcy bloku musimy liczyć na dobroć innych ludzi
U nas owocna noc była 31 sierpnia. Owulację miałam 2 września ale celowaliśmy przed w ramach polowania na dziewczynkę
. Test zrobiłam 12 września, wyszła blada druga kreska. Na początku sierpnia wróciliśmy z urlopu i profilaktycznie szybko wypiliśmy lokalne alkohole które przywiezlismy ze sobą aby potem nie kusiły
Patk, współczuję. Nie rozumiem jak można okradać dziecko.
Kamcia, cudny Patryczek, kiedy on tak wyrósł...kamciaelcia, Feeva, Katy, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Patk wrote:Kamcia kradzież zglosilismy. Ukradziono też 2 rowery więc policja przyjechała.
No też nie rozumiem jak można ukraść wózek... Ale cóż... Miałam 2w1 teraz zostało 1w1 a w zasadzie tylko pół wózka. Dajcie spokój....
dlatego pytałam
moze kupic warto sam stelaz-u producenta czy cos?
do spacerówki oczywiscie
i jak fotelik macie wpinany?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 13:47
-
nick nieaktualnyFeeva 100 lat mlodzino.
Współczuję Patk wózka, ja nie rozumiem co za ludzie dziecku coś kradną, no nigdy nie pojme.
U nas noc znowu do kitu, na szczęście mąż w domu więc dał mi odespac rano.
My nie celowalismy, ale wychodzi z cyklu, że gdzieś w urodziby męża zmajstrowalismy dzidziulkaFeeva lubi tę wiadomość
-
patk
podpytaj
moze ten stelaz tak drogo nie wyjdzie...
ciezko bez wózka, tzn szkoda spacerów
nie wazne w czym-ale bez stelaza to w niczym, bo ani fotelik, ani spacerówka
mocno trzymam kciuki zeby gnoja znalezli-musiał byc mocno zorganizowany, jak nie przez wózek to przez rower wpadnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitamy. Totalnie wpadłam z obiegu forumowego. Jak wiecie moje dziecko mało co śpi, jak uśnie w dzień to nie wiem w co ręce włożyć, jak uśnie wieczorem to padam, zaraz ide spać bo nie mam siły. Usypianie w dzień to u nas dalej walka, raz lepiej raz gorzej, kilka razy usnęła w łóżeczku w ciagu dnia jak ją glaskalam, ale z reguły usypianie = płacz. Z kim bym nierozmawiała mówi jak to jego dziecko je i śpi,a moja ... Martwie się że coś jej jest.
Nie chce za bardzo pisać z Zuza na rękach, a wieczorami nie mam siły na nic, będę zaglądać w miarę możliwości.
Feeva wszystkiego najlepszego.
Kamcia mamy karuzele co polecałaś.Feeva lubi tę wiadomość
-
MajowaMamusia, ja też na początku dałam się nabrać na opowieści o noworodkach które tylko jedzą i śpią, moja córeczka taka nie była, a ja na zmianę martwilam się albo zastanawiałam co robię nie tak. Jak pokazuje forum takie dzieci to jednak rzadkość, ale osoby dzieciate-dawno gloryfikują początki rodzicielstwa. Moja córeczka obecnie przesypia średnio 13h na dobę, je w ciągu dnia co 2h po 10 minut więc zostaje jej dużo czasu na aktywność. Szczęśliwie płaczu jest coraz mniej, ale miewamy gorsze dni, zamiast tego marudzi, a początki ogólnie były trudne, ze snem obecnie mamy regres.
Polecam czytanie forum - to obraz prawdziwego macierzyństwa, bez lukru, czytając o tym że inni mają podobne trudności łatwiej poradzić sobie z codziennością. Warto też pamiętać że dzieci szybko rosną, wkrótce będzie łatwiej. Ja tak się pocieszam w najcięższych momentachkattalinna, Wowka, Sela lubią tę wiadomość
-
dzis Patryk nie krzyczał-bo jest tatus, a ten ma miekkie serce (i wieksze siły) i nosi
no i na dworzu w sumie był 5h
z płaczem wracal Piotrek
tak rozpaczał (bo chciał biec przed siebie-i w przeciwnym kierunku niz dom), ze ja go niosłam
Piotrek nie umie chodzic-biega
i za nic reki nie poda, nie zatrzyma sie...ach...kiedy bedzie miał wiekszy rozumek? w czwartek 2 latka kończyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 20:29
-
Moja pierworodna to tylko jadla,srała i dużooooo spała ... Za to teraz jest strasznie ... Kolki... Ryczy czasem tak przeraźliwie
ciągle słyszę, że coś nie tak z nią jest. Ech... Już mam dosyć słuchania, że mam latać po lekarzach. Oprócz kilku akcji faktycznie, że nic nie działało to wezmę ją na ręce i jest cisza momentalnie. Więc nie wiem już co mam myśleć ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 20:44