Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kattalina dziękujemy bardzo
dla Anulki również wszystkiego naj naj i buziak od Adasia
a oto mój trzymiesięczny Skarbek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1e5733876eb.png .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8ab4d9c35fda.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 22:11
Kwiatkowa24, kamciaelcia, Wowka, Katy, Nynka, kattalinna, D_basiula, Feeva, Mała Matylda, Sela, Patk, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie jeden wielki cyrk. Zupelnie jak w piatek. Usypianie tragedia. Jesc nie chcial. Caly dzien kiepsko. W koncu usnal i sie budzi non stop. Od 18 problem ze spaniem, bo obudzil sie po 20 minutach drzemki... Meczarnia. Ale w koncu moj facet mial okazje poczuc jak to jest, bo ja robilam knedle. No i dzis usypianie na mnie wyjatkowo, po raz drugi. Oby sie tylko nie przyzwyczail
-
Najlepszego dla Adasia
Nawet nie wiedzialam, ze to plucie jest przydatne:p
U nas jeszcze smiechu w glos nie bylo, ale proby trwaja wiec mysle, ze juz niedlugo
Kamilek ladnie zasnal po 21, teraz czas na mnie w koncu..Dobranoc dziewczyny i maluszki;)
Edit. O kurcze Hoope, niefajnie:( Szybkiego powrotu do zdrowia :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2018, 22:42
Cola87, Hoope lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO rany biedny Baryłka, zdrówka!
Jak już tu wszystkie pisały powtórzę, kwietniowo/majowo/ i chyba czerwcowe dzieci są naj
Mój jest jakiś grzeczny wieczorami tylko niezdecydowany czy spać już czy nie.
Ja jestem tak zakochana w Filipie, że sama tej miłości nie ogarniam. Najchetniej bym go przytulila i trzymała wieczność. I smutno mi jednak że tak szybko rośnie a jednocześnie prawie gwiazdka dla mnie jak coś nowego się nauczy, np cały weekend radowalam sie miedzy innymi z obrotów na boczki i ogladania wszystkiego co ma w ręku no w ogóle by wymieniać i wymieniać
Hoope, Sela lubią tę wiadomość
-
Hoope, nie lubię bardzo
oby to była krótka wizyta. Zdrowia dla maluszka i dużo sił dla Ciebie.
Wczoraj o tej porze byliśmy po pierwszym karmieniu, dziś po 3. Nie wiem czemu ona spod tak rzuca we śniezawsze była aktywna ale też to już level wyżej. Albo i trzy... Całe szczęście, że nic nie boli. Spanie na brzuszku za to jest w ciszy.
Cola, świetny Adaś jak zwyklea my znowu bez zdjęcia w terminie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 08:07
Hoope, Cola87, Patk lubią tę wiadomość
-
Hoop duzo zdrowia dla Bartusia i sily dla Ciebie!!!
Niestety wiem co to szpital z dzieciatkiem.. trzymajcie sie tam i wracajcie szybko do zdrowia i do domu.Hoope lubi tę wiadomość
Aniolek [*] czerwiec 2017
Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
Aniolek [*] sierpień 2024 -
Cola jaki Słodziak
Hoope ucałuj Prezesa od ciotki i trzymam kciuki za szybkie wyjście! :*
Ja też nie wyobrażam sobie już życia bez Mani. Mam wrażenie, jakby była od zawsze.
Huehue, spałam takim kamiennym snem, że nie słyszałam budzika na laktator o 1:30. Obudziło mnie kręcenie się Małej dopiero.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2018, 04:01
Hoope, Cola87 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem sama czy się cieszyć z nocy, czy nie.
Pobudka dopiero o 4:45. Ale po konsumpcji kupa i panicz obwieścił że dla niego już jest dzień. Mogłabym go polulac na rękach (i kiwalam się bezskutecznie 40min), ale pęknie mi skóra na cyckach...Kabełka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hoope, wracaj stamtąd jak najszybciej ze zdrowym jak rybka Bartusiem. :*
Cola, prawdziwy przystojniak z Adasia.
W nocy czułam się jak podczas pierwszych dni życia Kluseczki. Pobudki co 30 minut i caaaały czas przy cycu. Jestem skrajnie połamana bo nie moglam się odsunąć na centymetr, żeby się nie obudził. Nie wiem co mu jest. Teraz już po pobudce rozdaje standardowe uśmiechy.Cola87, Hoope lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Tez jestem polamana bo ledwo zasnelam, a juz sie Kamil obudzil wiec wiekszosc nocy spal ze mnaChlopak mi zrobil piekne zdjecie spiacej z wywalonym cyckiem i Kamilem spiacym obok xd
Zarejestrowalam w sumie jedna pobudke tylko w nocy nie liczac tej pierwszej, teraz obudzil sie na zrobienie kupy wiec licze, ze po przebraniu jeszcze sie przespimy :p