Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fatalita buziaki dla szczepionej wczoraj Wiki :*
Fermina, jaka Ty ładna!
A Julek kawał chłopawygląda jak połroczniak co najmniej
Mi rozlazla skóra na brzuchu z rozstepami została, niestety.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/987c860d2538.jpg
R.I.P.
Nie dość, że cycki zwisy to i taki brzuch paskudny.
Ale nie zamieniłabym ani cycow, ani brzucha na ManięWiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 22:26
Sela, Fatalita lubią tę wiadomość
-
Fatalita, cudna Wiki :*
Tez nie ogaeniam takich ludzi. Dorosle osoby, a z higiena do dziecka na bakier.
Fermina, ale ty ladnaaaa! Klusek spory naprawdeIle teraz wazy i mierzy?
Mi zostal brzuch, w sensie taka galareta. Cycki mam brzydkie, jedyny plus ze zero rozstepow.Fatalita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak mi dziecko wymęczyła, że jak padła o 18 to o 22 na cyca wstała i dalej kima. Nerwus ze mnie straszny i panikara, przy dziecku staram się być spokojna ale na wizytach u lekarza/laboratorium jestem tak spięta, dzisiaj bardzo bałam się czy czegoś nie wynajdzie- mąż mówi że od rana widać było po mnie że jestem podminowana, ogólnie on mówi że to były tylko badania i musiała Małą pomęczyć,niby to wiem ale ogólna wizyta nienajlepiej na mnie wpłyneła.
Ćwiczyć bedziemy a do innego neurologa pójdziemy dla porównania, może gdzieś znajdę bo u nas w okolicy ciężko z kimś na NFZ, dzisiaj prywatnie byliśmy.
Brzuch mi został bez rozstępów, za to obwisły, rozstępy na cyckach co chwila nowe i na udach ( zrobiły mi sie 2 tyg przed porodem).
Julek taki dorosły się wydaję
Dobranoc. Idę spać bo mam kocioł w głowie, może usne. -
Julek faktycznie duzy :o
Fatalita, moze jeszcze kiedys wrzuce malego plujkaSliczna Wiki :*
U mnie brzuch prawie jak przed ciaza, tylko jak scisne to jest pomarszczony wiec troche go trzeba ujedrnic...Feeva, nie jest najgorzej, moze jeszcze czasu potrzeba:)
Eh..Kamil dopiero zasnalJa tez ide, dobranoc :*
Fatalita lubi tę wiadomość
-
Fatalita Wiki niezmiennie ślicznotka
Fermina jaki fajny ten Julek
no i mamusie jaką ładna ma
mi po ciaży rozstępy się nie porobiły, wystarczy że mam na cyckach i biodrach po okresie dorastania...brzuch trochę bardziej odstający na dole niż był. Moim mankamentem zawsze był brzuch. Nogi miałam szczupłe, dupka mała, a ten tułów to masakra
taka nieproporcjonalna jestem.
-
Dziewczyny mój Adaś ostatnio zrobił się jakiś wrażliwy...wszystko jest ok i nagle potrafi się rozpłakać nie wiadomo czemu. I tak jak nagle zaczyna płakać tak po 10 sekundach znów jest ok. Mam też wrażenie że na dźwięki bardziej reaguje. Czy może to być skok rozwojowy? Wcześniej nie zaówazałam u nas żadnych skokow.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 23:28
-
nick nieaktualnyMam typ na powód nr 1 naszego problemu z niedowagą- moje dziecko się nie najada. Miałam taką sytuację w nocy: godz 1.30 pobudka na cyca, pojadła, za chwilę słyszę bąki i kupa, to przebieram( żałowałam później bo się okazało kolejny raz że to zmylka i kupki brak), dziecko daje znowu do cyca, chwilę pociumkała, oczy jak 5 zł i guga do mnie,śmieje się i rozgląda, to znowu ją chcę do cyca,ale ona nie i rzuca się. Położyłam ją z nadzieją że uśnie jak ją będę głaskać i dam smoczek- nie, pochodziłam z nią,położyłam ze mną w łóżku i jeszcze inne cuda- nie śpi, to znowu chcę do cyca ale ona tak wrzeszczy że nawet złapać nie chce, nie wiem czemu. O 3 poszłam do lodówki po odciagniete wieczorem mleko (miałam tylko 50 ml ale myślę grzeje),dałam jej, wypiła usnęła. O 4 się obudziła chwilę pociumkała i spała do teraz, cyc i dalej śpi. Nie wiem o co chodzi, cyc be już któryś raz, może jak jest zmęczona to possie żeby zaspokoić pierwszy głód a potem jej się już nie chce.
Pokarm niby mam, wczoraj wieczorem cycki bolą a mało co odciągnąć mogłam,może ze zdenerwowania, nieraz odciągne 100 ml z 2 piersi a nieraz 30 tylko. -
Majowa, może spróbuj jak Patk, karmić na piłce. To balansowanie i kołysanie uspokaja dziecko, chyba włączają instynkty i wspomnienia bo ssanie jest spokojniejsza albo w ogóle jest.
Fermina, wszystko zostało powiedzianeJulek dobry zawodnik dla mojej Bożenki, rosną na wyścigi
Fatalita, to Wiki pobiła wszystkich tym oballempiękny tworzą duet. Dużo cierpliwości życzę! Ja mojej teściowej, byłej pielęgniarce musiałam zwrócić uwagę o umyciu rąk jak pierwszy raz do wnuczki chciała podejść... Jakoś moi mogą zaczynać wizytę od "tylko umyję ręce"
U mnie cycki wiszą, reszta jak przed ciążą prawie tylko skóra mniej jędrna. A i tak nie było jakoś super. Przydałoby się mięśnie brzucha zrobić jakieś...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 08:26
-
Heh Katy chciała teściowa kota to ma i psa do kompletu:-P (jakby jej coś nie pasowało to sama tego chciała. Wiedziała, że macie psa i to takiego co lubi polować
)
Moj brzuch to taki bardziej wystający i biodra też jeszcze zostały, chociaż wzoraj wcisnęłam dooope w kiecki, które nosiłam przed ciążą (i w nagrodę zjadłam batona hehe)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 08:35
Katy lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnyMoje dziecko pobilo dzis rekord. Co prawda budzil sie co 3h na jedzenie, ale spal dalej. Odpoczynek nocny trwal dzis 13 h, a Patryk chyba pierwszy raz w zyciu poszedl spac o 19:35. Myslalam, ze to drzemka...
Cycki tez mam zwisy. Byly spore, jedrne. Teraz sa wielkie i zaczynaja zwisac. Na brzuchu mam rozstępy, ale jest calkiem jedrny. W sumie to po prostu wygladam jej kobieta z cialkiem. Mam pare kilo do zrzucenia.kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość