WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszły moje alliexpresowe minibands, a powiedziałam sobie że jak przyjdą to już nie ma wymówek, także biereeee się za ten mój brzuchol...

• Feeva Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita buziaki dla szczepionej wczoraj Wiki :*

Fermina, jaka Ty ładna!
    A Julek kawał chłopa :D wygląda jak połroczniak co najmniej :D

Mi rozlazla skóra na brzuchu z rozstepami została, niestety.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/987c860d2538.jpg

R.I.P. :( :( :( :(
    Nie dość, że cycki zwisy to i taki brzuch paskudny.
    Ale nie zamieniłabym ani cycow, ani brzucha na Manię <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 22:26

Sela, Fatalita lubią tę wiadomość

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita, cudna Wiki :*

Tez nie ogaeniam takich ludzi. Dorosle osoby, a z higiena do dziecka na bakier.

Fermina, ale ty ladnaaaa! Klusek spory naprawde :D Ile teraz wazy i mierzy?

Mi zostal brzuch, w sensie taka galareta. Cycki mam brzydkie, jedyny plus ze zero rozstepow.

Fatalita lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak mi dziecko wymęczyła, że jak padła o 18 to o 22 na cyca wstała i dalej kima. Nerwus ze mnie straszny i panikara, przy dziecku staram się być spokojna ale na wizytach u lekarza/laboratorium jestem tak spięta, dzisiaj bardzo bałam się czy czegoś nie wynajdzie- mąż mówi że od rana widać było po mnie że jestem podminowana, ogólnie on mówi że to były tylko badania i musiała Małą pomęczyć,niby to wiem ale ogólna wizyta nienajlepiej na mnie wpłyneła.
    Ćwiczyć bedziemy a do innego neurologa pójdziemy dla porównania, może gdzieś znajdę bo u nas w okolicy ciężko z kimś na NFZ, dzisiaj prywatnie byliśmy.

Brzuch mi został bez rozstępów, za to obwisły, rozstępy na cyckach co chwila nowe i na udach ( zrobiły mi sie 2 tyg przed porodem).

Julek taki dorosły się wydaję:)

Dobranoc. Idę spać bo mam kocioł w głowie, może usne.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No
    Ja siebie tzn ciała opisywać nie będę...

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może to fermina malutka zgrabniutka i Julka nam tu wyolbrzymia?

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Julek faktycznie duzy :o

Fatalita, moze jeszcze kiedys wrzuce malego plujka :) Sliczna Wiki :*

U mnie brzuch prawie jak przed ciaza, tylko jak scisne to jest pomarszczony wiec troche go trzeba ujedrnic...Feeva, nie jest najgorzej, moze jeszcze czasu potrzeba:)

Eh..Kamil dopiero zasnal :/ Ja tez ide, dobranoc :*

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita Wiki niezmiennie ślicznotka :) Fermina jaki fajny ten Julek :) no i mamusie jaką ładna ma :) mi po ciaży rozstępy się nie porobiły, wystarczy że mam na cyckach i biodrach po okresie dorastania...brzuch trochę bardziej odstający na dole niż był. Moim mankamentem zawsze był brzuch. Nogi miałam szczupłe, dupka mała, a ten tułów to masakra :/ taka nieproporcjonalna jestem.

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2018, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mój Adaś ostatnio zrobił się jakiś wrażliwy...wszystko jest ok i nagle potrafi się rozpłakać nie wiadomo czemu. I tak jak nagle zaczyna płakać tak po 10 sekundach znów jest ok. Mam też wrażenie że na dźwięki bardziej reaguje. Czy może to być skok rozwojowy? Wcześniej nie zaówazałam u nas żadnych skokow.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2018, 23:28

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 01:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już to zostało powiedziane- majowe dzieci ładne to i rodzice ładny być muszą Koniec kropka. :)
    Więcej nie pisze... Śpię...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 01:05

kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość

• J.S Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 04:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam noworodka, ktory budzi sie co 2h.
    Zabierzcis go i oddajcie mi moje dziecko z dwoma pobudkami.

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Katy Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez tego kota moj pies piszczy pod drzwiami tesciowej...

Kamil jeszcze w polsnie, oby zasnal:p

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam typ na powód nr 1 naszego problemu z niedowagą- moje dziecko się nie najada. Miałam taką sytuację w nocy: godz 1.30 pobudka na cyca, pojadła, za chwilę słyszę bąki i kupa, to przebieram( żałowałam później bo się okazało kolejny raz że to zmylka i kupki brak), dziecko daje znowu do cyca, chwilę pociumkała, oczy jak 5 zł i guga do mnie,śmieje się i rozgląda, to znowu ją chcę do cyca,ale ona nie i rzuca się. Położyłam ją z nadzieją że uśnie jak ją będę głaskać i dam smoczek- nie, pochodziłam z nią,położyłam ze mną w łóżku i jeszcze inne cuda- nie śpi, to znowu chcę do cyca ale ona tak wrzeszczy że nawet złapać nie chce, nie wiem czemu. O 3 poszłam do lodówki po odciagniete wieczorem mleko (miałam tylko 50 ml ale myślę grzeje),dałam jej, wypiła usnęła. O 4 się obudziła chwilę pociumkała i spała do teraz, cyc i dalej śpi. Nie wiem o co chodzi, cyc be już któryś raz, może jak jest zmęczona to possie żeby zaspokoić pierwszy głód a potem jej się już nie chce.
    Pokarm niby mam, wczoraj wieczorem cycki bolą a mało co odciągnąć mogłam,może ze zdenerwowania, nieraz odciągne 100 ml z 2 piersi a nieraz 30 tylko.

• kattalinna Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa, może spróbuj jak Patk, karmić na piłce. To balansowanie i kołysanie uspokaja dziecko, chyba włączają instynkty i wspomnienia bo ssanie jest spokojniejsza albo w ogóle jest.

Fermina, wszystko zostało powiedziane ;-) Julek dobry zawodnik dla mojej Bożenki, rosną na wyścigi ;-)

Fatalita, to Wiki pobiła wszystkich tym oballem :-) piękny tworzą duet. Dużo cierpliwości życzę! Ja mojej teściowej, byłej pielęgniarce musiałam zwrócić uwagę o umyciu rąk jak pierwszy raz do wnuczki chciała podejść... Jakoś moi mogą zaczynać wizytę od "tylko umyję ręce" ;-)

U mnie cycki wiszą, reszta jak przed ciążą prawie tylko skóra mniej jędrna. A i tak nie było jakoś super. Przydałoby się mięśnie brzucha zrobić jakieś...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 08:26

age.png
  • Sela Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh Katy chciała teściowa kota to ma i psa do kompletu:-P (jakby jej coś nie pasowało to sama tego chciała. Wiedziała, że macie psa i to takiego co lubi polować :-) )

Moj brzuch to taki bardziej wystający i biodra też jeszcze zostały, chociaż wzoraj wcisnęłam dooope w kiecki, które nosiłam przed ciążą (i w nagrodę zjadłam batona hehe)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 08:35

Katy lubi tę wiadomość

W końcu się udało...

qb3cwn152gntqsgf.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dziecko pobilo dzis rekord. Co prawda budzil sie co 3h na jedzenie, ale spal dalej. Odpoczynek nocny trwal dzis 13 h, a Patryk chyba pierwszy raz w zyciu poszedl spac o 19:35. Myslalam, ze to drzemka...

Cycki tez mam zwisy. Byly spore, jedrne. Teraz sa wielkie i zaczynaja zwisac. Na brzuchu mam rozstępy, ale jest calkiem jedrny. W sumie to po prostu wygladam jej kobieta z cialkiem. Mam pare kilo do zrzucenia.

kattalinna, Fatalita lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamil dalej spi :o szkoda, ze ja nie moge z nim bo ciagle cos mi nie dawalo spac i w koncu wstalam :/

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    j.s.
    pociesze?
    nawet mój rekordowy Patryk od jakiegos czasu wstaje co 3 h zaczynajac23/24 :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chcecie upolować coś w lidlu?????
    wyślijcie z samego rana faceta :D :D :D :D :D
    mój kupił wszystko, co chciałam :D :D :D

Sela, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 25 sierpnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia, jedyny plus ze nie wstaje sama, bo u nas na watku chyba wszystkie maluszki juz spia. Mam wrazenie ze tylko moj znowu swiruje... :/

Ja mialam jechac bo promocje sa :D pewnie juz nic nie ma u nas

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 1529 1530 1531 1532 1533 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ