Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ależ się obzarłam
dawno nie miałam tak pełnego żołądka, dawno nie miałam tyle czasu na jedzeniejeden spi, drugi śpi, od godziny siedze i jem...święto mamusi zrobili i sie zsynchronizowali
nie wspomne nawet, ze drzemka Patryka powyzej 30 min zadziwia...
kattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
Dawaj, zmieszczą się na kocyku
poprzednia drzemka była na podłodze: popatrzyła trochę na panią sowę i jej światełka, posłuchała muzyczki i oczka się zamknęły. Teraz była tak zmęczona, że potrzebowała przytulania, musiałam trochę w pionie ponosić. Zasypiała na ramieniu, odłożyłam do kołyski, kilka razy bujnęłam i po dziecku
w obu przypadkach bez kompulsywnego wcinania pięści, nawet bez spokojnego ssania kciuka
kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, poradzcie.
Bo jestem u teściów i juz mnie zestresowali.
Mój Filip od jakiegoś czasu przy zasypianiu ma taki odruch jakby się czegoś wystraszył i to go budzi, czasem jak zaśnie też ma. Nie wiem czy powinnam się martwić, czy to ten odruch moro jeszcze. Możliwe, że jeszczenie wygasł? Zastosowała mnie
Ps tylko to nie jak moro, że ręce do góry, on się tak wzdryga po prostu, tylko przy spaniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 16:25
-
Nynka, pytałam o to samo ostatnio pediatre, ponoć normalne.
Julo ma regularnie dni spiocha, zawsze na zmianę pogody i zawsze wtedy ja też jestem śnięta.
Pytałam wcześniej o temperaturę malucha. Klusek ma od urodzenia do 37,3. Czytałam że to jeszcze nie stan podgoraczkowy u niemowląt, czy się mylę? -
Chyba od 37.5 jest stan podgoraczkowy, ale 100% pewnosci nie mam :p
Ehh znowu cos Kamilek sie "popsul"Nie wiem juz sama o co chodzi..Pare dni bylo ok i znowu prawie nie daje sie odlozyc
Moze mu zrobie jakies badania? Nie wiem juz, dziwne to jest dla mnie...
Jeszcze teraz remont lazienki zaczęliśmy... -
Fermina, nie mylisz się
Chyba dostałam okreschyba, że uszkodziłam sobie coś kulkami bo akurat dziś założyłam. Nic mnie boli brzuch choć to nie wyznacznik w sumie bo po porodzie nie musi być tak samo jak przed. Ale nie chcę... Może to jednak polip się odnowił ten co był w ciąży. Nie wiem co lepsze.
Ale miałam przygodę. Byliśmy na spacerze, na powrocie siedliśmy na skwerze na ławce. Zaraz po wejściu do mieszkania odkryłam że telefon został na ławce. Mąż od razu poleciał tam. Dwie ławki dalej siedzieli menele a po drugiej stronie szła grupa gimbów. Co w ciągu tych 10-15 minut się działo nie wiem. Telefon leżał... Mały prywatny cud. Trzeci w życiu. I jak nie wierzyć w pomoc sw. Antoniego?
Edit: to był nasz pierwszy chustowy spacer
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 sierpnia 2018, 08:52
Katy, kamciaelcia, Fermina, Fatalita, J.S, Wowka, MajowaMamusia, Hoope, Sela, Feeva, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Moje kulki spoko
ale puki co ćwiczę z jedną bo dwie to wyższy level. Próbowałam i wypadają. Ja dziś mam kiepski dzień, spadek energetyczny jakiś, śpiąca, nerwowa jestem, ogólnie kicha
nie lubię takich moich stanów...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 17:13
-
Cola87 witaj w klubie, u mnie to samo, nawet próbowałam się położyć ale nie mogę zasnąć a mam taki spadek energii, że nie mam siły wstać po kawę...
kattalinna nie lubię Cię, ale Ty masz figurę!!!!!!!!!!!! zazdraszczam.....ja i moja nadwaga po ciąży...niby od karmienia cycem samo miało spadać a samo to się waga utrzymuje.....Piękny splot chusty, mój to był pożal się dlatego nie lubię chusty tylko nosidełko ala chusta...kattalinna lubi tę wiadomość
kilka cykli na dupku
HSG drożne
od marzec 2017 stymulacja z Clo i Pregnylem
kwiecieć 2017 bez wspomagaczy
[/url]
-
To prawda Kattalinna, figura przednia! Mam nadzieję, że to jeszcze nie okres, tylko niesforne kulki.
Moja siostra zawsze się zwraca do św Antoniego i jeszcze się nie zdarzyło żeby jej nie pomógł w szukaniu.
Ja miałam dwa dni temu taki dzień i Julek też, sama zaliczyłam trzy drzemki w ciągu dnia a i on spał jak najety. Oczywiście przyszła burza i ochłodzenie.
Uwaga. Pytanie od paranoicznej części mojej osobowości. Julkowi od jakiegoś czasu drży przez ułamek sekundy lewa powieka. Opada też częściej niż prawa. To opadanie zdarza się codziennie, drżenia rzadko. Iść do neurologa? Któraś z Was się z czymś takim spotkała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2018, 17:57
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Kattalinna, właśnie też zwróciłam uwagę na fajne dociągnięcie. Mi czasem się uda, ale zazwyczaj Wiki za mocno się wierci podczas wiązania i wychodzi kicha
Fermina, Wikula też ma zawsze ok 37.2. W szpitalu podczas upałów miała nawet 37.8 i nic z tym nie robili tylko kontrolowali czy nie infekcyjne.
Kamcia, a no jestemdo jutra rana. Ale co się odwlecze to nie uciecze
Fermina, kattalinna, kamciaelcia lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Dzięki dziewczyny za komplementy ale wiecie... grunt to wybrać odpowiednie zdjęcie
najgorzej nie jest ale zawsze może być lepiej. Moja waga inteligentna twierdzi, że mam za dużo tkanki tłuszczowej. I ma rację...
Co do chusty - ona sama się dociąga. Widzę po niej, że faktycznie warto było zainwestować.