Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Pawojoszka też tak uważam.
J.S dobra cena, oby tylko zdjęcia były równie dobre
Co do rozszerzania diety, mam właśnie przed nosem rozpiskę od pielęgniarki i jest jak byk - w 5 miesiącu życia - warzywa, owoce, kaszki, jaja, mięso, gluten.
Baryłka wczoraj rąbał ziemniaka jak Reksio kościSela, MonikaJ lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Pawojoszka w sumie to na codzien pomaga mi duzo, w codziennych obowiązkach. Od zawsze chodził na ryby, to jego hobby. Ale jak do cholery dziecko chore a drugie nie wyspane i marudzi to najpierw obowiązki pozniej przyjemnosci. Cały czas mu to powtarzam, a on na to że moze dac Julke do teściowej a to ja nie chce. On chyba dalej nie ogarnia ze mamy drugiego malucha. Cały czas ja sie nim zajmuje, a i córce chce troche czasu poświęcic. Moim zdaniem ja jestem taka "rodzinna" i staram sie ogarnąć wszystko sama a on gdyby został sam z dzieci to zaraz by do mamusi poleciał.
-
Co do rozszerzania diety to mi jasno powiedziała że wg nowych zaleceń u dzieci karmionych wyłącznie piersią dietę rozszerza się po ukończeniu 6 mż i też dostałam jakiś schemat żywienia, taką tabelę,ale zabij nie wiem gdzie jest. Diabeł ogonem nakrył jak to mówi moja mama.
No i już sama nie wiem w co tu wierzyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 17:24
Tanda lubi tę wiadomość
-
MonikaJ ok, on ma czas na swoje przyjemności, a pomyślał chociaż raz o Tobie i o Twoich przyjemnościach? Że Tobie też się należy?
J.S 350zl za 15 zdjęć? Jak dla mnie mało zdjęć, duża cena. Mój Mąż za 300zl oddaje min 100zdjecostatnio za 500zl oddał 250zdjec (przygotowania, kosciol, sala) i jeszcze na płytach ozdobnych ze zdjęciem i okładką.
Może to on za dużo daje?
My kolejne chcemy za minimum 3lata.
Berbecia witajteż się zastanawiam ile jeszcze nie ujawnionych osób nas podczytuje.
Wariancja poka te 2zeby
Moja spała wczoraj od 18. Musiałam ja praktycznie na śpiocha kąpać o 19:30, zjadla i padła. Przebudzila się przed 3 na jedzenie i spała ze mną do 8.
Maluszki wszystkie śliczne :* Mama32 jaka czuprynka, a mina Prezesa wymiata
Moje dziecię ostatnio non stop się drze. Ale nie z płaczu, tylko z radości. Piszczy, krzyczy, skrzeczy, jeczy. Aż w uszach trzeszczy. Chyba jej się bardzo podoba jej głos
Do tego dzisiaj 3x usłyszałam "mama", mój Mąż świadkiem
Ja swojej póki co daje jabłuszko. Uwielbia.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b95abd94ab5b.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/450f49d8a436.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 17:55
Katy, MonikaJ, pawojoszka, wariancja, kamciaelcia, Fatalita, Patk, Sela, Hoope, Nynka, D_basiula, Berbecia, Wowka, kattalinna, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Nie wiem dlaczego to zdjęcie nie jest w pionie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 09:46
Feeva, Katy, wariancja, kamciaelcia, Fatalita, Patk, Sela, Hoope, Nynka, D_basiula, Berbecia, Wowka, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
MonikaJ fajna dziewczynka ale widac ze zadziora . A ten twoj to ile ma lat ze do mamusi leci z kazdym problemem co ty z tesciowa te dzieci masz zeby ona bawila ? Moj tez ma hobbi od dziecka biega nawet konczyl sredmia szkole o sportowym profilu ciagle gdzies startuje nawet polmaratony biega i na trening idzie na godzinke nie na pol dnia a zawsze pyta czy moze .
MonikaJ lubi tę wiadomość
-
Katy,włosy ma po mamie:)
Pawojoszka ten typ tak ma, jego mama tak nauczyła że wszysto wiecznie za nich (jest ich troje) robiła. I tak...niezłe ziółko z tej mojej JulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2018, 19:00
Katy lubi tę wiadomość
-
MonikaJ niestety facet to inny gatunek ja od mojego duzo wymagam az mnie tesciowa podala do sadu ze go drecze i sie znecam.
Wczoraj dostalam kase z300+ i zebu mi nie bylo za dobrze to pompa od pieca centralnrgo padla czy naprawde nie moze byc fajnie tylko wiecznie cos?
Katy ja wlasnie trzymam nie oparte o mnie tylko na reku klade pollezaco na przedramieniu zebym buzie widziala i karmie druga rekaKaty lubi tę wiadomość