Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj karki i cwaniaki rzondzom na dzielni widzę
Moje niedokońcasprytne dziecko właśnie zasypia siedząc mi na nodze i zwisając bezwładnie z ręki. Kiedy będzie normalniej? A może nigdy?Fermina lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Mój mały psychopata w końcu śpi. Takiego kocham najbardziej, gdy śpi
Byłam w naszym lumpku, uwielbiam go, obkupiłam dziecko jak zwykle. Rozmiarówka - od 62 do 86. Wszystkie ciuchy jednakowo duże, czyli 74 lub 80. Już na metki nie patrzę... Tak samo 5 10 15. Kurtka zimowa 122 na córkę dużo za mała. Wiatrówka 122 ciut za dużaKaty lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Pawojaszka, też jestem fanką takiego podejścia
ekspres do kawy kupiłam po trzeciej słabej nocy, pralki już oglądam bo obecna padnie lada moment a nie mogę zostać bez pieluch
i też bym chciała taką jak Patk: większą,w większej łazience, w większym mieszkaniu a najlepiej domu. Zresztą, to też planujemy. Dla dziecka
Majowa, gratulacje
Feeva, dobrze że lepiej. Oby Mania dalej zdrowa była.
Przeglądam kiecki na chrzciny... Niby miałam upatrzoną, ale jak człowiek zacznie konsultować o nikt nie popiera wyboru to zaczyna głupieć. I teraz mam kilka i nie wiem którą. Ech...Patk, Fatalita, Wowka lubią tę wiadomość
-
Szkoda, ze nie mam nigdzie blisko lumpka tak wgl:/
Kamil mi przed chwila urzadzil taka histerie, ze masakra, w koncu dalam cycka (chwile wczesniej nie chcial) i zasnal...Nie nadazam za nim czasami naprawde :p Tak samo po poludniu sie darl jak go chcialam usypiac chociaz byl spiacy :p -
Ja dużo zamawiam z lumpkow internetowych na fb. Za parę złotych można na prawdę dużo fajnych rzeczy kupić
Nowe rzeczy typu smyk czy 5 10 15 zamawiam jak mają mega wyprzedaże, bo ich ceny regularne to wg mnie rozbój w biały dzień -
Co do budzenia z płaczem to u nas było nad ranem. Ale to tak się wydarla, że nie wiedziałam jak się nazywam, bo tak nagle i głośno, a spała ze mną. Jak ja wzięłam na ręce i utulilam to lkala jeszcze chwilkę i usnela. Coś strasznego się jej musiało przyśnic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 22:19
-
Ooooo tak, nowy blender by się przydał i ten ekspres mmmm... chyba czas molestować męża:-P
Aaaa i nowy dom też chce, bo jak to nowe gadżety w starym domu? Eeee przecież tak się nie robi
Edit. Może nie nowy dom ale wystarczy mi na początek nawet mieszkanje, byle bez tej francy teściowej.
A w ogóle dzisiaj przyjechali do mnie moi rodzice i jak już wychodzili to ta franca z dołu pyta mojej mamy, czy Leo ma jeszcze ten katar. No niech to babsko się puknie w ten głupi łeb! Moja mama spojrzała na nią i mówi "katar? Przecież on ma jeszcze okropny kaszel! Na początku jeszcze gorączkował" nosz k*** mać, wstydziłaby się w ogóle pytać o takie rzeczy moją mame!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 23:01
W końcu się udało...
-
nick nieaktualnyU nas noc ciężko dla mnie,Zuzia na szczęście póki co nie ma reakcji poszczepiennej, pod wieczór tylko była płaczliwa, ale obudziła się o 1 to nie spałam do 3,bo jak ją odłożyłam to się obudziła i zaraz kupkę zrobiła,a jak już zasnęła to ja nie mogłam spać. Liczę ze pośpimy teraz.
Wowka tak odetchnełam z ulgą, że zadowalająco przybiera, szczepienia mnie rozstroiły nerwowo, już wiem że ich nie lubię.
Do nas dzisiaj chyba przyjdzie w końcu zamówienie ze smyka,butelki, grzybek i słonik, zamówiłam w czwartek wieczorem za pobraniem i jeszcze nie mam, słabiutko się starają o szybką dostawę. -
nick nieaktualny
-
U nas dzisiaj tez noc super, pierwsze karmienie po 5h od zasniecia, drugie po ponad 3h i trzecie bylo teraz bo malutka jeszcze spi.
Tak mysle ze moze ostatnie noce bylo jej zimno ze tak sie czesto budzila. Wczoraj pod wieczor wlaczylam kaloryfer...
Nie wiem moze to zbieg okolicznosci a moze rzeczywiscie lubi ciepelko.
Dzien dobry wszystkimSela, kattalinna lubią tę wiadomość
-
U nad tez srednio, ale spal do teraz.
O 21 do nas, bo tez wszystko u niego parzy. Nynka, jaki sposob? Bo ja wymiekamKazda proba odlozenia to krecenie sie, steki, jeczenie.
Potem o 23 jedzenie, o 2 mega krzyk i zabawa, potem o 5 i od 6 do 7;40 spal -
Ja musze chyba wymyślić jakis inny sposob na przykrywanie, wczoraj sie obudzil ledwo go zaczelam zapinac w spiworku...Wiec znowu cala noc ze mna, ale zarejestrowalam tylko jedna pobudke na cycka i to po 4 dopiero xd No i obudzil sie dopiero niedawno calkiem wiec nie jest zle ;p
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim.
Pewnie nie odkryje Ameryki jak powiem że facet to jednak inny rodzaj człowieka . Wiecie co to moje nieszczęście dzisiaj zrobiło? Chciał odwiedź dzieci do szkoły ,zapakował ich do auta ,ale ze w nocy był przymrozek to szyba zamarzła zostawił dzieci w odpalonym aucie i przyszedł do domu po jakaś skrobaczkę . Mamy pochyły podjazd ,jak wyszedł to auto razem z dziećmi było już w rowie bo jeden mały inteligent puścił ręczny ,no totalny brak wyobraźni ,szczęście że nic się dzieciom nie stało .