Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiejsze plany spacerowe pokrzyżował nam deszcz

Wowka, mój mąż ma możliwość wychodzić z nami na spacer tylko w niektóre dni od szesnastej, ale jeśli jest okazja to korzystamy. Dla mnie jego obecność oznacza dodatkowo wyręczenie w noszeniu wózka po schodach.
Cola, jesteś śliczną kobietą i młodą mamą. Wiem, że zdarzają się dni gdy widzi się tą gorszą stronę każdej sytuacji, dobrze się wtedy wyżalić, ale mam nadzieję że myśli o wadze nie zatruwają Ci codzienności. Przyjdzie czas, że zrzucisz to, co Tobie samej przeszkadza, teraz masz ważniejsze sprawy
Kiedyś czytałam badania jednoznacznie wskazujące, że małżeństwo kobietom nie służy- żonaci mężczyźni żyją kilka lat dłużej od samotnych, u kobiet sytuacja jest odwrotna
Majowa, cieszę się że paczka dotarła, a zawartość spełniła oczekiwania.
Gratuluję odzyskania przedciążowych rozmiarów
Kamcia, jak miło Cię widzieć! Niesamowite jak korzystnie ciąża wpłynęła na Twoją wagę
Mi po ciąży zostały 2-3 kilogramy i mocno się trzymają
. Sama sobie nie pomagam konsumując wieczorami to, na co zabrakło mi czasu w ciągu dnia. Kiedyś z nimi zawalczę aby mieścić się we wszystkie przedciążowe ubrania, nie tylko te luźniejsze lub bardziej elastyczne
. Na razie akceptuję.

-
Kamcia mam nadzieję że jak kiedyś będę jeszcze w ciąży to też na mnie tak podziała
Mała Matylda no mojej wadze ewidentnie małżeństwo nie służy ;p swoją drogą ja też niestety mam małego głoda na wieczór co nie jest dobre. W ogóle dziewczyny to naprawdę cieszę się że Was mam ❤️ Trochę się wyglądałam, ponarzekałam na pierdoły i już mi lepiej troszke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 20:17
Nynka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa, proszę

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bea3ac6727a5.jpg
Szczerze polecam, pol wyprawki mam od nich.
Cola, dajze spokoj
mój słownik tłumaczył mi Twój nick na "Copa", więc chyba sugerował, że jak dalej tak będziesz mówić to dostaniesz kopa w doope 
Fajna z Ciebie babka.
Mi nie wiem ile kg zostało, bo mi się waga zepsuła. Znaczy nie sama, ja zepsułam. Zalam woda i powychodziły errory
Jak Mania miała 2mce to na wadze było +3,5, a przytyłam 16kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 21:40
-
Przeczytałam ale mam jakieś dziwne wrażenie, że ostatnie kilka stron brzmiało tak)
Śpi
Koniec spania
Usypiam
Śpi
Krzyczy
Wstał
Nie śpi
Śpi
Ja chcę spać.
A na koniec wszystkie mówią, że są grube, nawet jak nie są.
Prezes zakumał, że jak mnie widzi przed sobą to znaczy, że nie ma go przy mnie i bardzo mu się to nie podoba. W drugim dniu posiadania wózka odkrył, że trzymając się za pałąk będzie mógł siedzieć. Trzymając się obiema rączkami i otworem gębowym. Gdy nie chce leżeć w leżaczku obraca się na bok i na brzuch prawie wypadając.
Także coś mi mówi, że bandyta rośnie.
Wowka, kattalinna, Sela, Katy, Mała Matylda, pawojoszka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami
15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

-
nick nieaktualnyKattalina koc grubszy na razie.
Właśnie niby mówią, że lepiej jak chłodniej, ale w dzień chodzi zazwyczaj body krótkie i bluzka na długi. A w nocy jak go biore na karmienie tzn tak ok 23 bo później przecież już ze mną, to plecki karczek chłodne.
A u mnie jak jest to ciepelko. -
nick nieaktualny
-
Uśmiałam się ze streszczenia dzisiejszego dnia

I dobrze.
Mój panicz też obczaja po co jest ta barierka w wózku. Oczywiście po to, aby ją slinić z głupią miną
Głupia, głupia. Ostatnio obiecywałam sobie koniec przetworów? No to moja spiżarnia jest wzbogacona o dynię. I zamówiłam ogórki na piątek. Niech mnie ktoś palnie, żebym się opamietala.
Kattalinna, powiedz mężowi, że potrzebujesz Ani robić piękne zdjęcia nowym telefonem
przecież dla dziecka chcesz, a nie dla siebie
my mamy takie same żeby nie było zazdrości 
Idę spać. Do zoba rano, albo nadrano
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wowka to jak wstaniesz to napisz jak robisz tą dynię, bo sama chce kupić tylko nie bardzo wiem co i jak

Co do ubioru na noc to mój Leo śpi w pajacu i wkładam go w taki dość gruby polarowy szeroki śpiworek (on nie jest dopasowany tak, że otula dziecko, bo to taki do wózka prawie na jego szerokość). A jak nie śpi w tym śpiworku to przykrywam kołderką (tylko tu mam obawy, że się nią nakryje). W sypialni mam chłodno, bo nie włączam grzejnika, żeby małemu się nie zapychał jeszcze bardziej ten nosek. Jest tu jakieś 19-20 st. W pozostałych pokojach mam 22-23, jak robi się 24 skręcam grzejniki, bo się nie da wytrzymać i to chyba średnio zdrowe (chociaż ja jestem mega zmarźluch-niedoczynność tarczycy się kłania)...
Jejku jakie mam nerwy. Od niedzieli jak były te wichury u sąsiada zerwało blache z garażu i ta blacha do dnia dzisiejszego dynda i się obija o pozostałą blache, w nocy to się nie da spać. Już rano mówiłam mężowi, żeby tam poszedł, bo jak ja pojde to przestaniemy się odzywać. I co? Zapomnial, a wlasnie wieje jak nie wiem co. WrrrrrW końcu się udało...

-
nick nieaktualnyFeeva a tam sie rezerwuje czy normalnie też można kupić? Bo nie ogarniam

Mała Matylda figury sprzed ciąży to nie mam, ogólnie to dobrze wyglądałam chyba ze 2 lata temu jak ślub brakam, teraz się pocieszam że w gacie się wbiłam bo zimno i nie mam w czym chodzić( nie licząc ciazowych spodni
awaryjnie mogą być).
Wowka my też mamy takie same telefony:D
Standardowo,przyszłam się położyć, cycuś mój się obudził. Czy dziecko ma jakiś czujnik " budz się, matka nadciąga" serio pytam.
Patk uśmiałam się jak sobie wyobraziłam kota co zrobił imprezę dla kumpli na Twoim balkonie i że wpierdziela kulki dla ptaków, może to ptako- kot?

nie służy mi ;p Kamcia to jak Ty to robisz że tyle Ci zeszło? Super, gratuluję

[