Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiejsze plany spacerowe pokrzyżował nam deszcz
Wowka, mój mąż ma możliwość wychodzić z nami na spacer tylko w niektóre dni od szesnastej, ale jeśli jest okazja to korzystamy. Dla mnie jego obecność oznacza dodatkowo wyręczenie w noszeniu wózka po schodach.
Cola, jesteś śliczną kobietą i młodą mamą. Wiem, że zdarzają się dni gdy widzi się tą gorszą stronę każdej sytuacji, dobrze się wtedy wyżalić, ale mam nadzieję że myśli o wadze nie zatruwają Ci codzienności. Przyjdzie czas, że zrzucisz to, co Tobie samej przeszkadza, teraz masz ważniejsze sprawy
Kiedyś czytałam badania jednoznacznie wskazujące, że małżeństwo kobietom nie służy- żonaci mężczyźni żyją kilka lat dłużej od samotnych, u kobiet sytuacja jest odwrotna
Majowa, cieszę się że paczka dotarła, a zawartość spełniła oczekiwania.
Gratuluję odzyskania przedciążowych rozmiarów
Kamcia, jak miło Cię widzieć! Niesamowite jak korzystnie ciąża wpłynęła na Twoją wagę
Mi po ciąży zostały 2-3 kilogramy i mocno się trzymają. Sama sobie nie pomagam konsumując wieczorami to, na co zabrakło mi czasu w ciągu dnia. Kiedyś z nimi zawalczę aby mieścić się we wszystkie przedciążowe ubrania, nie tylko te luźniejsze lub bardziej elastyczne
. Na razie akceptuję.
-
Kamcia mam nadzieję że jak kiedyś będę jeszcze w ciąży to też na mnie tak podziała
Mała Matylda no mojej wadze ewidentnie małżeństwo nie służy ;p swoją drogą ja też niestety mam małego głoda na wieczór co nie jest dobre. W ogóle dziewczyny to naprawdę cieszę się że Was mam ❤️ Trochę się wyglądałam, ponarzekałam na pierdoły i już mi lepiej troszke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 20:17
Nynka, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majowa, proszę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bea3ac6727a5.jpg
Szczerze polecam, pol wyprawki mam od nich.
Cola, dajze spokojmój słownik tłumaczył mi Twój nick na "Copa", więc chyba sugerował, że jak dalej tak będziesz mówić to dostaniesz kopa w doope
Fajna z Ciebie babka.
Mi nie wiem ile kg zostało, bo mi się waga zepsuła. Znaczy nie sama, ja zepsułam. Zalam woda i powychodziły errory
Jak Mania miała 2mce to na wadze było +3,5, a przytyłam 16kg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2018, 21:40
-
Przeczytałam ale mam jakieś dziwne wrażenie, że ostatnie kilka stron brzmiało tak)
Śpi
Koniec spania
Usypiam
Śpi
Krzyczy
Wstał
Nie śpi
Śpi
Ja chcę spać.
A na koniec wszystkie mówią, że są grube, nawet jak nie są.
Prezes zakumał, że jak mnie widzi przed sobą to znaczy, że nie ma go przy mnie i bardzo mu się to nie podoba. W drugim dniu posiadania wózka odkrył, że trzymając się za pałąk będzie mógł siedzieć. Trzymając się obiema rączkami i otworem gębowym. Gdy nie chce leżeć w leżaczku obraca się na bok i na brzuch prawie wypadając.
Także coś mi mówi, że bandyta rośnie.Wowka, kattalinna, Sela, Katy, Mała Matylda, pawojoszka lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyKattalina koc grubszy na razie.
Właśnie niby mówią, że lepiej jak chłodniej, ale w dzień chodzi zazwyczaj body krótkie i bluzka na długi. A w nocy jak go biore na karmienie tzn tak ok 23 bo później przecież już ze mną, to plecki karczek chłodne.
A u mnie jak jest to ciepelko. -
nick nieaktualny
-
Uśmiałam się ze streszczenia dzisiejszego dnia
I dobrze.
Mój panicz też obczaja po co jest ta barierka w wózku. Oczywiście po to, aby ją slinić z głupią miną
Głupia, głupia. Ostatnio obiecywałam sobie koniec przetworów? No to moja spiżarnia jest wzbogacona o dynię. I zamówiłam ogórki na piątek. Niech mnie ktoś palnie, żebym się opamietala.
Kattalinna, powiedz mężowi, że potrzebujesz Ani robić piękne zdjęcia nowym telefonemprzecież dla dziecka chcesz, a nie dla siebie
my mamy takie same żeby nie było zazdrości
Idę spać. Do zoba rano, albo nadrano
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Wowka to jak wstaniesz to napisz jak robisz tą dynię, bo sama chce kupić tylko nie bardzo wiem co i jak
Co do ubioru na noc to mój Leo śpi w pajacu i wkładam go w taki dość gruby polarowy szeroki śpiworek (on nie jest dopasowany tak, że otula dziecko, bo to taki do wózka prawie na jego szerokość). A jak nie śpi w tym śpiworku to przykrywam kołderką (tylko tu mam obawy, że się nią nakryje). W sypialni mam chłodno, bo nie włączam grzejnika, żeby małemu się nie zapychał jeszcze bardziej ten nosek. Jest tu jakieś 19-20 st. W pozostałych pokojach mam 22-23, jak robi się 24 skręcam grzejniki, bo się nie da wytrzymać i to chyba średnio zdrowe (chociaż ja jestem mega zmarźluch-niedoczynność tarczycy się kłania)...
Jejku jakie mam nerwy. Od niedzieli jak były te wichury u sąsiada zerwało blache z garażu i ta blacha do dnia dzisiejszego dynda i się obija o pozostałą blache, w nocy to się nie da spać. Już rano mówiłam mężowi, żeby tam poszedł, bo jak ja pojde to przestaniemy się odzywać. I co? Zapomnial, a wlasnie wieje jak nie wiem co. WrrrrrW końcu się udało...
-
nick nieaktualnyFeeva a tam sie rezerwuje czy normalnie też można kupić? Bo nie ogarniam
Mała Matylda figury sprzed ciąży to nie mam, ogólnie to dobrze wyglądałam chyba ze 2 lata temu jak ślub brakam, teraz się pocieszam że w gacie się wbiłam bo zimno i nie mam w czym chodzić( nie licząc ciazowych spodniawaryjnie mogą być).
Wowka my też mamy takie same telefony:D
Standardowo,przyszłam się położyć, cycuś mój się obudził. Czy dziecko ma jakiś czujnik " budz się, matka nadciąga" serio pytam.
Patk uśmiałam się jak sobie wyobraziłam kota co zrobił imprezę dla kumpli na Twoim balkonie i że wpierdziela kulki dla ptaków, może to ptako- kot?