Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka, gdyby Bożenka nie wpakowała sobie mojego palca do buzi to też bym gotowego zęba rano zobaczyła. A tak gotowca wyczułam w nocy. Też z zaskoczenia
kolejny już mniej i ciągle go nie ma...
Kamcia, to odpoczywaj psychicznie z nami ile tylko się da!
Dziewczyny, każda doczeka się zębów, jak porodu
JS, dobrze, że do tego endo poszłaś. Dałaś mi do myślenia... Ja guzki mam od jakiegoś czasu. Może wartoby zrobić kontrolę. Tylko w tym moim głupim Medicoverze dostanę skierowanie na tsh i cześć. Chyba, że zrobię badania na własną rękę. Ile zapłaciłaś za wszystkie?
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:Albo wy szybkie jesteście albo ja sto lat za murzynami u nas ząbków ani śladu nawet się nie zanosi ,ciotka też się nawet nie zapowiada ( nie żebym tęskniła) czy tylko ja jeszcze okresu nie miałam?
Ząbków u nas brak, choć od 3 mcy słyszę, że pewnie jej zęby idą bo ręce do budzi pach.
Czuję się dzisiaj przytłoczona -
nick nieaktualny
-
Mój okres spóźnia się 22 dni
przed weekendem byłam pewna, że dostanę ale skończyło się bólem brzucha tylko. Nawet nospe brałam. Albo 22 dni temu to jednak nie był okres, albo cykle rozjechane jeszcze, albo coś mi się popsuło i wypadałoby sprawdzić bo na początku jakąś torbiel miałam ale potem już nie sprawdzaliśmy tego. Najbardziej obstawiam drugie albo - trudno mi uwierzyć, że przy tej ilości nocnych kp prolaktyna nie blokuje owulacji.
-
Moja "Pani matka" czyt teściowa nie odzywała się od akcji z przyjaciółką i zawartością koperty czyli ponad miesiąc i jak potrzebuje żeby ktoś znowu do Poznania do jej mieszkania pojechał to nagle się odbraziła... Ale chyba załapała nowego focha bo mąż jej powiedział że nigdzie nie jedzie i że może jego brat nygus jechać ... powiedziała tylko że wiedziała że może liczyć tylko na siebie... Ale te tysiące razy kiedy oboje jeździliśmy to już o nich zapomniała... wielka pani bizneswoman
Katalina ja tez karmię w nocy milion razy i też dostałam ... A przecież nie dokarmiam jej jednak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2018, 21:58
-
No to mi lepiej że przynajmniej nie ja jedna .
J.s mam nadzieję że z ta twoja tarczyca dojdziesz do normy jak najprędzej. Swoją drogą tak się zastanawiam czy po tej całej ciąży może warto zrobić jakieś badania bo niby cukrzycę w ciąży wykryli ale po ciąży krzywej nikt nie zlecił choćby dla kontroli ,włosy lecą ale to sobie karmieniem tłumacze a tu jak widać choroba może wyjść z niczego . -
Patk oj ta "pani matka"... no brak słów. Pewnie znowu przez następny miesiąc będziesz miała spokój.
ja też jeszcze nie mam okresu
A wiecie co, moje dziecko od rana nauczyło się nowej umiejętności: "gryzie powietrze" heh w sensie cały czas zachowuje się jakby coś jadł i tak mlaska głośno... nie mam pojęcia co to ma być.W końcu się udało...
-
Ja mialam nadzieje, ze do konca karmienia nie bede miala okresu, tu niespodzianka jak z porodem :p Tylko, ze faltycznie Kamil dosc szybko zaczal w nocy mniej jesc i teraz mamy gora dwa karmienia w nocy:p
Teraz mam czwarty okres od porodu i dopiero sie zaczyna regulowac bo tylko dzien wczesniej dostalam niz mial byc xd -
Cola, lekow moge nie brac, ale jednak trzeba bedzie ja kontrolowac.
Pawojoszka, ja zgonilam wypadanie na porod, na tabletki anty no a przyczyna tego jest inna. Mam nadzieje ze leki pomoga i przestane wyciagac garscie, no i ze dojdzie do normy.
Kattalina, u nas tak samo tylko tsh, szkoda gadac. Prywatnie za tsh, ft3,4, anty tg i tpo zaplacilam okolo 180 zl.
My pobudka o 5:20, witaj dniu
Kattlina, pochwal sie spacerowka jak juz dokladnie obejrzycie -
J.S. dobrze że da się to obejść bez leków. U nas dziś nocka dużo lepsza jeśli chodzi o katar. Ale mieliśmy inhalacje wczoraj i nasivin. Zdecydowanie lepiej jest. Druga noc Adaś już nie jadł w nocy. Dziś wstawałam dwa razy do niego. Raz podawałam smoka, drugi raz smok nie pomógł i wzięłam do do nas i spaliśmy do 7. Może to faktycznie nie głód a potrzeba bliskości...?
-
Albo mi ktos podmienil dziecko albo wiaze to ze skutkami po szczepieniu... Nie wiem ale od 4 dni problem z usypianiem na spacerach, konczy sie to tym ze ladujemy w domu i drzemki sa w 4 scianach. Dodatkowo przy odkladaniu do lozeczka jest ryk wiec usypiam na kocu i odklad na lozku zeby jak najwiecej zamortyzowac odkladanie. Masa jest przy tym gimnastyki.
Wieczorem dostawala butle z moim mlekiem i zasypiala teraz po butli kreci sie i jest ryk poki nie wezme na rece. Biore tylko na rece zasypia w minute. Oczywiscie biore juz z kocem bo inaczej nie odloze. Wcxoraj odkladalam wieczorem 3 razy do lozeczka za czwartym razem na nasze lozko. W ciagu pol godziny dwa razy pobudka z placzem, przystawilam cyc, spala. Ale ogolnie noc do dupy mam wrazenie ze wogole nie spalysmy tylko byl cyc i wiercenie.
Skok rozwojowy to raczej juz nie jest a czy moze byc tak po szczepieniu??
Ja nie wiem co jej sie poprzestaeialo z tym spaniem zarowno w ciagu dnia jak i nocnym usypianiem -
Patk wrote:Baśka nie ma zębów, nawet śladów zębów. Może będzie bezzebna
ale jakby co to ma dwie wypasione łyżeczki różową i limonkową
J.S dostałaś jakieś leki? Kurde też muszę iść ... A Ty w ciąży miałaś problem z tarczycą?
W środę wieloryb idzie na basen. Nawet znalazłam strój w swoim rozmiarze w decathlonie
Za to Baśka miała fajny biust
J.S a to klops. Czy to choroba przejściowa, jak niedoczynność ciążowa? Btw po kim te dzieci takie demoniczne mamy
Kamcia resetuj się u nas dowoli
Wowka to Cię (i nas) facecik zaskoczył, ciekawe co będzie nastepne
TZ twierdzi, że zapłaciłam 200 zł za sól fizjologiczną, bo Prezes nie ma żadnych objawów szczepionki. Hm... No nie ma. Tylko przez tą brzydką pigułę kleił się do mnie bardziej niż zwykle (choć myślałam, że bardziej się nie da).Patk lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka