Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
J.S wrote:U nas dopiero druga drzemka trwa, dobrze ze dluzsza niz pierwsza, bo 10 min mi sie nie podoba
Mala Matylda, witam w grupie okresowychJa juz zapomnialam jak to jest bez.
U nas jedna pobudka o 22 i spi do 7, zasypia o 19, ale wiem ze to nie bedzie trwalo wiecznie
J.S ja ci powiem jak to jest.
Zajedwabiście
Ja też używam naszych naczyń. Nic specjalnie pod dziecko. Może później jak wjedzie krzesełko, żeby mi garów nie wytłukł.kattalinna, J.S lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Chyba jestem nadopiekuńcza, panicz ma kocyk pod pupą, kocyk go zakrywa, nosi już rękawiczki za to Kamilek ma super pajac i też wygląda jak panicz.
Bożenka za rzęsy +10 ❤❤❤kattalinna lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyTanda, Sela jak sie nam uda to będzie różnica ok 1,5 roku. Ale wiadomo jak sie planuje jak to wychodzi.
Czy tylko my korzystamy ze spacerówki 2w1?
Kamil tak ładnie się prezentuje a mój wyciśnięty biedny w ten wózek...
Mama32 oby tak zostało! Raj!
Katy właśnie skąd kombinezon? -
Mama, fantastycznie się czyta takie rzeczy, przeżywa jeszcze lepiej. Korzystajcie i się cieszcie bo jest z czego
Jedną miseczkę młoda dostała, dziś był jej pierwszy raz. Zestaw dostanie pod choinkę, ciotka pytała co kupić, będzie prezent 2w1.
Nynka, nie tylko Wy
Mama32, Nynka, Sela lubią tę wiadomość
-
A jak to jest teraz przy rozszerzeniu diety jeżeli chodzi o kp? Laktacja nie zaniknie?
Czy poprostu teraz produkcja mleka dostosuje się do potrzeb dziecka?
Albo może powinnam ściągać mleko żeby pobudzac laktacje?
Właśnie nie wiem jak to teraz bedzie bo w ciągu dnia teraz jak je obiadek to cyca już nie chce a czasami pociągnie 1-2 min.
Może w nocy tak często się budzi bo sie nie najada bo piersi aż tyle już nie produkują.
Doradzcie proszeWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 16:27
-
nick nieaktualny
-
Ojoj, tu już w kolejne ciążę będziecie zachodzić? Uciekam, bo jeszcze mnie zarazicie
A na serio, my luźno czekamy do wakacji. Bo ja w ciążę zachodzę tylko na Mazurach i zaraz po powrocie. A tam w lutym jeszcze zimno
Ale to luźne plany, może wrócę do pracy na rok i dopiero...? Wtedy Rekinu będzie rozumniejszy (może...)
Ciąża fajna? Brrr. Poród fajnymogę rodzić, tylko nie być w ciąży, da się tak?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 16:47
-
My po szczepieniu. Barbara jest super fit wagą 5850g i uwaga mierzona dwa razy bo nie wierzyłam. 71cm... Mamy skierowanie na morfo i żelazo. Ale nie widać nic niepokojącego. Więc raczej kontrolnie
kattalinna, Wowka, Katy, pawojoszka, Sela, Fatalita, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Kattalina, Bożenka cudowna. Jutro odbieram zamówienie ze Smyka, jest tam doidy cup, też będziemy próbować.
Kamcio jak panicz w tym wózku
Mama32, cieszę się Waszym szczęściem, oby tak dalej
Nynka, my jeszcze w gondoli, ale planuję później używać spacerówki z zestawu.
Gratulacje dla fit Barbary
Też uważam, że ciąża jest fajna
Wowka, gdyby się dało weszłabym z Tobą w spółkę - ja ciąża, Ty poród
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 17:12
Katy, Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Ciaza jest niefajna i mi sie do niej nie spieszy:p
Kombinezon z Pepco za cale 42zl xd Byla akurat promocja-30% :p
Hoope, tez chcialam kocyk jeszcze mu zarzucic, ale stwierdziłam, ze to bedzie juz za duzo :p
Sela, chwilami jest aniolkiem, ale te jego diabelskie zachowania przewazaja :p
Ja okres bede miec juz piaty od porodu w grudniu :okattalinna, Sela lubią tę wiadomość
-
A mówiły wam jaskółki że nie dobre są spółki? Jedna będzie nosić druga rodzić a kto dziecko weźmie?
Sela nie martw się na zapas nie każda ciąża jest taka sama .
Ja też byłam na ovu zanim tu przeszłam. Dużo dziewczyn przeszło na ex testerki cała masa weteranek jest już mamami to jest niesamowite ,szczególnie trzymam kciuki za aksamitnaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 18:22
Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
Bożenka
Wowka, jak z drzemkami? U nas zle. Umowili sie no jak nic.
Hoope, domyslam sie ze jest super
Ciaza? NIEEEEE. Mowie stanowoczo
Katy, slodki Kamilek
A tu mlody na panelach
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/608c566adade.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 22 listopada 2018, 18:22
kattalinna, Fatalita, Berbecia, MajowaMamusia, Wowka, kamciaelcia, Katy, Patk, D_basiula, Mała Matylda, Sela, pawojoszka, Hoope, Mycha666 lubią tę wiadomość