Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Majowa myślałam że kupy są w różnych kształtach
W wiaderku, z sorterem
Jeśli miękkie klocki to tylko z Btoys. Ale nie wiem czy kupować. Nie mam ich wysoko na liście.
Mamy za to po siostrze te:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c03697c8362.jpg
I mogę je z czystym sumieniem polecić. Genialne w swojej prostocie, do zabawy w pokoju, do wody, do piasku, mają nadrukowane kształty zwierząt, dziurki do przeciekania wody, można robić babki, odciskać zwierzaki w ciastolinie, układać wierzę jak z klocków do burzenia, gryźć, rzucać nimi i co tylko fantazja podpowie. 7-latka do dziś ich używa.
Myślę nad pchaczem. Czy i jeśli już, to jaki. Oczywiście bardzo podoba mi się kostka edukacyjna z Btoys ale jednocześnie bardzo nie podoba mi się jej cena.
Feeva nie histeryzuj z tymi kupami. Wsjo ok. Zajęcia nie masz czy co
Katy lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hoope kostki z b.toysa są mega jak i ich cena fakt. Na taką to chyba lepiej zrobić zrzutke rodzinną hehe
Ale kubeczki też mam w planach. Tak samo chce w późniejszym etapie kupić wieże ze zwierzątkami itp głównie są z tektury ale widziałam fajną drewnianą z Janood i koniecznie wieże spin again widziałam na you tube jak fajnie się kręci i na pewno zainteresuje dziecko, a i jeszcze fajne są te kule tobbles neo
No i u nas tylko jęki i stęki, a kupy brak....ehW końcu się udało...
-
Sela, ktoś tu chyba jest podatny na zachęty producentów
Widziałam na yt filmik, na którym był przeprowadzony test: dziecku podawano kolejno zabawkę i przedmiot codziennego użytku typu pilot, klucze, telefon. Za każdym razem zabawka przegrywała, poza jednym gdy do wyboru było tekturowe zwykle pudło po jakiejś przesyłceKaty, Sela lubią tę wiadomość
-
chcialam to napisac
malutkie dziecko zafascynuje się tym co pod reką
z czasem ma ukształtowane predyspozycje zabawowe i my-rodzice-za wiele do zabawy nie narzucimyi teoretycznie każde dziecko lubi co innego hihi
i wiele rzeczy zmienia się z czasem -
Sela, rozumiem, ja też mam takie coś, że muszę to kupić
ale potem uruchamiam w sobie opcję dorosłego i zaczynam analizować czy faktycznie jest to potrzebne. Z zabawkami dla młodej też. Staram się nie dublować. Skoro z kubeczków można budować wieżę to po co oddzielną wieżę z czegoś innego itp. Jak się dziecko zasypie zabawkami to może nie bawić się niczym bo co za dużo to nie zdrowo
no i myślę też o możliwościach magazynowych własnych
Sela lubi tę wiadomość
-
https://natuli.pl/produkt/kartonowe-klocki-piramida-zabaw/?gclid=EAIaIQobChMIxZPc-PTs3gIVQ7UYCh3s1gyLEAQYAyABEgKs4fD_BwE
Tutaj jest wielofunkcyjna wieża;) można budować wieżę, oglądać zwierzątka, w późniejszych miesiącach uczyć się ich nazw po polsku,a jeszcze później po angielsku, no i liczyć. Są ze zwierzętami, owocami itd.
My zamawiamy na święta właśnie taką.
Z tym, że jest z kartonu, nie z plastiku, co podejrzewam dla niektórych może być minusem
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualnyKatalina dobrze mówi, wiadomo dziecko musi mieć zabawki, ale jak ma za dużo to trzeba część pochować i wyciągnąć za jakiś czas,żeby urozmaicić. W grajdole nie będzie wiedziało co ma. Też myślę o możliwościach przechowywania i to głównie po za kasą mnie hamuje.
Fajne te zabawki btoys ale kilka stówek za zabawkę, ponad 100 zł za gumowe klocki, chyba ich trochę poniosło.
Melduję 3 kuupe u nas dzisiaj. Nie ma związku między piciem a kuupą, bo moja pije bardzo mało, wczoraj 15ml za cały dzień, chyba muszę spróbować kupić niekapka 6m. Dałam napić się ze słomki, krzywiła się aż ją otrzepało, mimo że nic nie pociągnęła nawet. -
Kattalinna racja, dlatego często na zakupach towarzyszy mi mąż (żywy hamulec). Wszystkie zabawki jakie do tej pory kupiłam są naprawdę (ku mojemu zdziwieniu) przemyślane. Jeżeli chodzi o budowanie wieży to w gre wchodzi tylko ta drewniana, kubeczki owszem ale bardziej myślałam o takich do piaskownicy (foremkach) niż do budowania z nich wieży. Chciałam te kulki tobbles ale chyba bardziej przydatne będą te drewniane, bo tak jak te co znalazła Fatalita nie tylko można z nich budować wieże ale również uczyć się zwierzątek itp.
kattalinna lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
Nie wiem. Hm...
Prezes jarał się kartonowym pudłemLubi się bawić zabawkami które świecą i wydają dźwięki. Cosie z btoys kupiłam jak nowe za 40 zł
Już mają zastosowanie, fantastycznie grzmoci się nimi w podłogę, co za hałas!
Ja szybko opanowałam szydełko, druty mi nie idą. Moja mama genialnie pracuje drutami, szydełko kompletnie nie. Chyba trzeba i to i to spróbować.
Ale uwaga - uzależnia. Poważnie.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka