X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • J.S Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 07:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cola nie wędkuje XD XD XD

Witam sie uwaga chwale sie, bo to jest nieprawdopodobne... spalismy cala noc bez zadnej pobudki. Wiem ze jak to napisalam to nigdy juz nie bedzie tak dobrze XD

Ja tez ukladam kolderke pod plecy jak spi z nami, lepiej wtedy spi bo sie tak przytula do tego.

A dzisiaj mamy dzien do galerii na zakupy, az sie boje tych wszystkich ludzi... Nie mamy jednak wyjscia.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 07:09

Wowka, kattalinna, MajowaMamusia, Sela, Fatalita, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Wowka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

Cola, nie może i nie wędkuje :D

JS, super nocka :)

Skrzat od wczoraj gada ciągle ba-ba-ba. No nic dziwnego w tym wieku, prawda? Tylko on to robi na wdechu, ale to jest śmieszne :D

kattalinna, Berbecia lubią tę wiadomość

Julia ❤
    3ffafe9500.png
    Jano ❤
    c2513a0522.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chętnie zamienię dzień sprzątania na dzień w galerii. :/ jakiś metody jak zrobić coś z niczego czyli jak ogarnąć Armagedon na 42m2.

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryk od jakiegos czasu "milczy", tylko sa okrzyki, ciekawe co on powie nastepne? Piotrek to robił nawet behemota

dziecko spało ciągiem 7h więc ja jestem niewyspana, najpierw wpatrywałam sie w kamere czy zyje, potem stwierdziłam, ze ide do niego, potem jadł, a że było to po godz 5 i po 7 h snu to juz nie zasnęłam :P
    po 7 znów siewiercił wiec wziełam Patryczka do sypialni, wstajemy powoli

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ja nie śpię od 4.45 mała się obudziła do jedzenia a potem kaszel ja męczył chyba z pół godziny ,wezmę ja dziś na dyżur jak młody z pracy wróci bo coś jej te leki nie pomagają . Ona w koncu zasnęła a ja się rozbudziła ma i już zasnąć nie mogłam ,teraz maluchy powstawały więc na dziś mamy pospane już.

J.S gratulacje udanej nocy ,ale jak już pochwaliłas to masz pozamiatane

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 08:31

J.S lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka
    najnaj dla Uleńki

pawojoszka lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • J.S Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka, na pewno tak bedzie, no trudno XD

Zdowka dla Ulci

Patk, powodzenia w sprzataniu

pawojoszka lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki ,widzisz kamcia ja bladym świtem to nie skojarzyłam ,Ula poprostu już chciała świętować dlatego tak wcześnie wstała.
    Prezes też dziś ma święto ,wszystkiego dobrego .

Kto jeszcze dziś świętuje?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 08:44

Hoope lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. jak możesz się wysypiać mając niemowle,toż to skandal :D tak serio to gratuluję nocki i oby jak najwięcej takich.

100 lat dla Ulci, zdrówka przede wszystkim.

U nas dzisiaj też kolejny dzień sprzątania, jak mus to mus.
    Miłego dnia.

pawojoszka, J.S lubią tę wiadomość

• Patk Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla wszystkich <3 Kamci Patryczek ma też dziś swoje święto :*

Czary mary i niech się stanie czystość ...

Nie działa :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 09:53

kamciaelcia, pawojoszka, Fatalita, Wowka, Mała Matylda, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia słodziutka :)

Ma któraś z Was łóżeczko turystyczne kinderkraft joy? Ma 2 poziomy,przewijak i jest do 25 kg, ma też jakieś zbędne bajery ale bez nich jest tylko łóżeczko 1- poziomowe.

Dobra Zuzia śpi idę sprzątać.
    Najlepszego wszystkim świętującym.

Patk, pawojoszka lubią tę wiadomość

• kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dla Prezesa,oczywiscie, naj naj naj

Hoope lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W temacie sprzątania :-)

1. Ktoś mi poleci fajny odkurzacz ręczny taki jak do samochodu? Olśniło mnie, że nie potrzebuję nowego dużego tylko takie małe poręczne coś.

2. Kto ma roombę i mi ją wybije z głowy?

Ps. Tak, tak - sprzątam podobnie jak ćwiczę, ale zamiast oglądać filmiki na yt to przeglądam sprzęty AGD ;-)

age.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego dla Ulci i Prezesa :-)

Edit: obejrzałam Baśkę. Jeny, jak ja ją lubię :-D cudowna jest taka kruszynka <3 nerw podobny jak u Bożenki :-D etap widzę, że też podobny, moja gwiazda jest ciut do tyłu ale już wczoraj mi też zaczęła tak się kiwać ale nie miałam miejsca w telefonie żeby nagrać ;-) stary oddał mi swoją kartę pamięci to teraz poszaleję przez dwa dni ;-)

Patk, czy to ta mata obsrana przez psa? Jest cudna! Co to jest i czemu wcześniej nie pokazałaś??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 09:35

Patk, Hoope lubią tę wiadomość

age.png
  • laurka83 Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepszego dla Uli i Prezesa u mnie też dziś akcja sprzątanie góra ogarnieta jeszcze dół czyli jakieś 2 godz
    JS gratuluję nocki, ja sobie tłumacze jak wyjdą nam zęby to się wyspimy bo już nic nie powinno dokuczac

Hoope lubi tę wiadomość

• Patk Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina no to ta mata obsrana XD Jest super. Gruba, izoluje od podłogi, prania przynajmniej raz na 2 tyg ze wzgledu na sline i nic się nie dzieje, jest dość duża jak na matę. Jakbym miała wymieniać wady to chyba cena ale drugi raz bym kupiła. Zresztą kupiona za jej otrzymaną kasę. Baśka czasami na niej zasypia z kocem (lub pilotem). Właśnie dlatego nawet przez myśl nie przyszło mi wyrzucenie. Babysteps to jest. Teraz po świętach zamierzam kupić tam huśtawkę. Też super. Pokazałam koleżance w necie i teraz jej córka 2 miesiące starsza od Basi dostała na chrzest od chrzestnego z tabliczką z imieniem. Na żywo jeszcze ładniejsza. Jej córka już siedzi i taki ma ubaw z tej huśtawki że szok.
    Boże spraw żebym zaczęła sprzątać. Chyba czas zniknąć z forum bo zarosne brudem XD

kattalinna lubi tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla swietujacych ;) Rosnijcie zdrowo :*

Basia slodka, ładnie sie podnosi na raczkach :p Kamilowi sie nie chce xd

kamciaelcia, pawojoszka, Patk lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patk, należy Ci się lanie! Ja siedzę, szukam maty, pytam a ta nic nie powie! Muszę poczekać żeby kot rozwalił tę piankową, już go nie będę wyganiać ;-)

Mamy pierwsze wypluwane danie! Jajecznica nie podeszła w ogóle. A dobra była, zjadłam ;-)

Patk lubi tę wiadomość

age.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia wymiata jak zawsze . Ula narazie tylko ćwiczy turlanie po łóżku.

Wszystkiego dobrego też dla Patryczka

Patk, kamciaelcia lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • Patk Autorytet

Wysłany: 15 grudnia 2018, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katalina ale ja chyba pisałam że mam taką. Nie pamiętam, ale ja mam ją jakoś chyba od czerwca także kupiłam zaraz po urodzeniu. Może poczytaj sobie na stronie o niej. Bo wiesz każdy ma inne oczekiwania. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć że jest super.

Umylam okna... oprócz górnych bo nie ma takiej opcji żebym dała radę, za wysoko nawet z drabiną. Jeszcze te górne są nie otwierane tylko stale. Syfiaste są ale może nikt nie zwróci uwagi.

‹‹ 1906 1907 1908 1909 1910 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ