Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola nie wędkuje
Witam sie uwaga chwale sie, bo to jest nieprawdopodobne... spalismy cala noc bez zadnej pobudki. Wiem ze jak to napisalam to nigdy juz nie bedzie tak dobrze
Ja tez ukladam kolderke pod plecy jak spi z nami, lepiej wtedy spi bo sie tak przytula do tego.
A dzisiaj mamy dzien do galerii na zakupy, az sie boje tych wszystkich ludzi... Nie mamy jednak wyjscia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 07:09
Wowka, kattalinna, MajowaMamusia, Sela, Fatalita, Mycha666, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Patryk od jakiegos czasu "milczy", tylko sa okrzyki, ciekawe co on powie nastepne? Piotrek to robił nawet behemota
dziecko spało ciągiem 7h więc ja jestem niewyspana, najpierw wpatrywałam sie w kamere czy zyje, potem stwierdziłam, ze ide do niego, potem jadł, a że było to po godz 5 i po 7 h snu to juz nie zasnęłam
po 7 znów siewiercił wiec wziełam Patryczka do sypialni, wstajemy powoli -
Dzień dobry ja nie śpię od 4.45 mała się obudziła do jedzenia a potem kaszel ja męczył chyba z pół godziny ,wezmę ja dziś na dyżur jak młody z pracy wróci bo coś jej te leki nie pomagają . Ona w koncu zasnęła a ja się rozbudziła ma i już zasnąć nie mogłam ,teraz maluchy powstawały więc na dziś mamy pospane już.
J.S gratulacje udanej nocy ,ale jak już pochwaliłas to masz pozamiataneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 08:31
J.S lubi tę wiadomość
-
Dzięki ,widzisz kamcia ja bladym świtem to nie skojarzyłam ,Ula poprostu już chciała świętować dlatego tak wcześnie wstała.
Prezes też dziś ma święto ,wszystkiego dobrego .
Kto jeszcze dziś świętuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 08:44
Hoope lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJ.S. jak możesz się wysypiać mając niemowle,toż to skandal
tak serio to gratuluję nocki i oby jak najwięcej takich.
100 lat dla Ulci, zdrówka przede wszystkim.
U nas dzisiaj też kolejny dzień sprzątania, jak mus to mus.
Miłego dnia.pawojoszka, J.S lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla wszystkich
Kamci Patryczek ma też dziś swoje święto :*
Czary mary i niech się stanie czystość ...
Nie działa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 09:53
kamciaelcia, pawojoszka, Fatalita, Wowka, Mała Matylda, D_basiula, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasia słodziutka
Ma któraś z Was łóżeczko turystyczne kinderkraft joy? Ma 2 poziomy,przewijak i jest do 25 kg, ma też jakieś zbędne bajery ale bez nich jest tylko łóżeczko 1- poziomowe.
Dobra Zuzia śpi idę sprzątać.
Najlepszego wszystkim świętującym.Patk, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
W temacie sprzątania
1. Ktoś mi poleci fajny odkurzacz ręczny taki jak do samochodu? Olśniło mnie, że nie potrzebuję nowego dużego tylko takie małe poręczne coś.
2. Kto ma roombę i mi ją wybije z głowy?
Ps. Tak, tak - sprzątam podobnie jak ćwiczę, ale zamiast oglądać filmiki na yt to przeglądam sprzęty AGD -
Najlepszego dla Ulci i Prezesa
Edit: obejrzałam Baśkę. Jeny, jak ja ją lubięcudowna jest taka kruszynka
nerw podobny jak u Bożenki
etap widzę, że też podobny, moja gwiazda jest ciut do tyłu ale już wczoraj mi też zaczęła tak się kiwać ale nie miałam miejsca w telefonie żeby nagrać
stary oddał mi swoją kartę pamięci to teraz poszaleję przez dwa dni
Patk, czy to ta mata obsrana przez psa? Jest cudna! Co to jest i czemu wcześniej nie pokazałaś??Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 grudnia 2018, 09:35
Patk, Hoope lubią tę wiadomość
-
Katalina no to ta mata obsrana
Jest super. Gruba, izoluje od podłogi, prania przynajmniej raz na 2 tyg ze wzgledu na sline i nic się nie dzieje, jest dość duża jak na matę. Jakbym miała wymieniać wady to chyba cena ale drugi raz bym kupiła. Zresztą kupiona za jej otrzymaną kasę. Baśka czasami na niej zasypia z kocem (lub pilotem). Właśnie dlatego nawet przez myśl nie przyszło mi wyrzucenie. Babysteps to jest. Teraz po świętach zamierzam kupić tam huśtawkę. Też super. Pokazałam koleżance w necie i teraz jej córka 2 miesiące starsza od Basi dostała na chrzest od chrzestnego z tabliczką z imieniem. Na żywo jeszcze ładniejsza. Jej córka już siedzi i taki ma ubaw z tej huśtawki że szok.
Boże spraw żebym zaczęła sprzątać. Chyba czas zniknąć z forum bo zarosne brudemkattalinna lubi tę wiadomość
-
Patk, należy Ci się lanie! Ja siedzę, szukam maty, pytam a ta nic nie powie! Muszę poczekać żeby kot rozwalił tę piankową, już go nie będę wyganiać
Mamy pierwsze wypluwane danie! Jajecznica nie podeszła w ogóle. A dobra była, zjadłamPatk lubi tę wiadomość
-
Katalina ale ja chyba pisałam że mam taką. Nie pamiętam, ale ja mam ją jakoś chyba od czerwca także kupiłam zaraz po urodzeniu. Może poczytaj sobie na stronie o niej. Bo wiesz każdy ma inne oczekiwania. Ja ze swojej strony mogę powiedzieć że jest super.
Umylam okna... oprócz górnych bo nie ma takiej opcji żebym dała radę, za wysoko nawet z drabiną. Jeszcze te górne są nie otwierane tylko stale. Syfiaste są ale może nikt nie zwróci uwagi.