Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Oszaleję.
Poziom agresji z powodu bezsenności sięga już zenitu.
Skrzat śpi.
Ale za to jak wstanie to będzie miał bajkowy poranek. Choinka ubrana, a na dworzu kołderka śniegu. Jest moc
Swoją drogą to paranoja. Mogę spać, bo dziecko śpi, ale nie mogę spać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 05:14
-
Dzien dobry.
U nas choinka mala, sztuczna, taka na stolik bo moje dziecko pelza i wszystko chce stracac, wyrywac, niszczyc, balam sie ze nie zauwaze i choinka poleci mu na glowe, takze w tym roku mala, skromnaNawet prezent sie pod nia nie zmiesci, bo stoi na stoliku w salonie.
Wowka, marze o takim poranku, jade do wasWspolczuje bezsennosci... Moze za malo spaceru? Ja tak czasami mam, jak nieswiadomie ograniczam swieze powietrze.
Wlasnie robie liste zakupow na ciasta. Jakie wy robicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 07:53
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny. Nadrobie pozniej. My od wczoraj w trasie. Mały spisuje sie super. Chwile marudzil wczoraj, ale tyle co wcale. (6h autem, 9 promem + dzis 3h).
Nynka, kamciaelcia, Berbecia, pawojoszka, D_basiula, MajowaMamusia, Fatalita, kattalinna, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Nie śpię jeszcze i już.
Skrzat wstał i taki stan trwał jakieś 30minut. Chyba mu się podoba
Można było zobaczyć, jak Skrzat patrzył na choinkę
JS, no może i ciut za mało powietrza. Wczoraj byliśmy na jakieś 40 minut, nawet bez wózka, bo poszliśmy oglądać światełka u sąsiadów
Ja zrobiłam sernik z jabłkami i pierniczki. W planie jeszcze jeden sernik i piernik z powidłami. Mama zrobi szarlotkę, makowiec kupimyWiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 12:16
Katy, Berbecia, pawojoszka, Feeva, Cola87, Mycha666, D_basiula, Fatalita, kattalinna, Hoope, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry;)
Ja robie tylko piernika, drugie ciasto kupuje:p
Fatalita, Laurka dzieki za pocieszenieFaktycznie musze mu dawac ten miesiac prawie "rezerwy" bo np. do większości kwietniowek jest całkiem w tyle, a teoretycznie jest w ich wieku :p
Kamil umie przybijac pione xd Tzn. wie o co chodzi i przyklada raczke do reki jak sie mowi "piateczka" :p
Wowka, ja tez często nie spie w nocy, a Kamil zawsze wtedy spi xdWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 09:00
-
Dzień dobry.
U nas choinka też dzień przed wigilią bo w sama wigilię za dużo roboty . Koniecznie żywa. Robię piernik, pierniczki makowiec i nie wiem czy coś jeszcze bo my też sami tylko będziemy chociaż dzieci ciasto lubią.
Trochę śniegu spadło może na święta będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 09:39
-
A Baśka dziś 7 miesięcy kończy i z tej okazji z tatą jedzie sobie w siną daj a ja dalej sprzątam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2018, 17:37
Katy, kamciaelcia, Feeva, Mycha666, Berbecia, Nynka, D_basiula, MajowaMamusia, Fatalita, kattalinna, Sela, Hoope, pawojoszka, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla wszystkich
U nas snieeeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!!!!!!!15 minut odsniezalam samochód, żeby do rodziców przyjechać
(zawsze w niedzielę przyjeżdżam)
Choinke ubieramy w piątekżywą, nie toleruje sztucznej.
Ja ze słodkości robię sernik na herbatnikach i muffinki z makiem
Pierniczki jak mi sie uda to w tygodniu upieke, wsadze Manię do krzesełka, dam chrupka i będzie siedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 10:11
Patk lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Basi
Ah te chude nozki :p
My choinke rano w Wigilię ubieramy, jeszcze nie mamy kupionej nawet xd
U mnie tez sniegu w koncu duzo, a ja butow zimowych nie mamWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 10:32
Patk lubi tę wiadomość
-
Najlepszego dla Basi.
My już spacerujemy tzn kręcimy kółka na tarasie u dziadków. Tata dziś w pracy więc my z wizytą u moich rodziców
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 10:46
Berbecia, kamciaelcia, MajowaMamusia, Katy, Fatalita, kattalinna, Patk, Sela, Feeva, Hoope, pawojoszka, Mała Matylda, Wowka lubią tę wiadomość
-
Pakt Baśka modelka! Wszystkiego naj!
Wowka ale Wy tam macie pięknie za oknem! Daleko macie sąsiadów? Skrzacik przeuroczy, widać że oczarowany świątecznym klimatem
my choinke jakoś w tygodniu kupimy żywa. Że słodkości mam plan zrobić sernik z brzoskwiniami, ciasteczka czekoladowe (to specjalnie pod mojego tatęi pierniczki.
Wowka masz jakiś prosty przepis na pierniczki? twoje były takie ładne i zapewne pyszneJa robię pierwszy raz
Feeva ja jakbym chciała coś pięć przy Adasiu to bym musiała mu chyba cała pake chrupków dać ;pPatk, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBasiula sto lat
Ciast nie piekę bo moja mama to maniaczka wypieków, więc nie będę jej zabierać przyjemnościrobię za pomocnika i operatowa miksera.
Choinkę zawsze wcześniej ubierałam, ale w tym roku dopiero za tydzień.
U nas śnieg od wczoraj.
Wiem że sobie mocno tym nagrabie, ale spaliśmy do 9, jedna flaszka w nocy.
Chyba zacznę nastswiać budzik,żeby mieć dodatkową pobudkę w nocy bo wyjdę na jeszcze wyrodniejszą niż jestem
Wowka cudnie u CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2018, 11:47
Patk, Wowka lubią tę wiadomość