Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Mowie wam, oszaleje. Moje dziecko nie chce w nocy jesc mleka, ale potrafi sie obudzic tak jak dzis o 3 i jojczy ale mleko wypluwa.
Nie jadl nic od wczoraj od 19, cala noc do 7 nic, potem troche kaszki manny z owocami ale tez bez szalu.
Mleko zje tylko jak juz przysypia albo w wozku, a tak to nie ma opcji
Ja do jedzenia mam taka mala miske z myszka mickey a lyzeczke z hippa, bo najlepiej nam podeszla, mielismy kilka i ta najbardziej pasuje.
Jeszcze chcialan sie pochwalic, wczoraj robilam wyniki tarczycy bo w czwartek mam endo - jest lepiej, sa jeszcze poza nirme ale zdecydowanie lepiej niz bylo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 08:03
Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
to Patryk w nocy zjadł tyle mm ze przez całe 2 dni nie podlicze
dobre noce zostawia tacie
nawet nasza kupa zrobiła sie taka noworodkowa
a pampers po 12h ciagłego złopania mleka z kupa rano to to co matka kocha najbardziej o 7
ale wyspałam sie
no i drugi poranek z telefonem przy uchuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 08:43
-
Hoope, współczuję...
Jelitówki są straszne, dobrze, że tylko dołem,bo jakby doszło i górą to musiałabyś zamieszkać w kiblu
U nas noc nawet niezła, poszła spać o 20, jedzenie o północy i po 4. I od 4 spała ze mną w łóżku przytulona i ani razu nie zapłakała. Pobudka o 6:30, od 8 pierwsza drzemka. Koło 11 idziemy na spacer
Wowka, sukienka śliczna, delikatna
Dobrze, że ja nie będę miała tego problemu, bo na chrzcie będę miała suknię ślubną
edit: i po drzemce...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 08:54
-
Dzien dobry :p
Ja sie ciesze, ze chrzest juz dawno za mnaZa niedlugo chrzest bratanicy narzeczonego i w sumie nie wiem w co tam sie ubrac, dobrze chociaz, ze w domu robia to problemu z karmieniem nie bede miala xd
Wiecie, ja to chyba jakims jasnowidzem jestem, wczoraj wieczorem wyjatkowo dalam poduszke kolo lozka w razie gdyby Kamil zamierzal z niego spadac bo cos ostatnio bardziej ruchliwy jest w nocy i co? W nocy slysze jak jeczy patrze, a tu polowa Kamila na lozku, a druga na tej poduszce...Az strach pomyslec co by bylo gdybym jej tam nie dała
-
Wspólne zamiłowanie do piłek??
Chociaż już się nie biją który którą weźmie
Edit
A jednak się bili
Piotrek wygrał
Patryk na szczęście nie płakał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 07:25
J.S, Nynka, MajowaMamusia, Katy, Hoope, Patk, Wowka, pawojoszka, Berbecia, kattalinna, Mycha666, Fatalita, D_basiula, Sela, Tanda lubią tę wiadomość
-
Katy, ja za kazdym razem mam leki jak spie z malym... Tez obkladam poduszka miejsce kolo niego, tam gdzie ja nie spie, ale kurde czy to cos da. Straszne schizy mam przez to
Kamcia, super chlopakiPiotrus styloweczka jakby wakacje byly, ahhh
Tez sie ciesze ze chrzest za nami juz, bo mielismy piekna pogode
-
My teraz jesteśmy u mojej mamy to mała kładę pod ściana, później śpię ja i maz. Chyba nad nami nie przefrunie
Kamcia mamy ta sama mate
Babcia zamówiła dla małej ośmiornice z Lamaze, także jest juz pierwszy prezent pod choinke.
Mala Matylda, dziękuję, czujemy się wszyscy dobrze
Na 15 wkoncu fryzjer i nowy kolor, juz nie mogę patrzeć na siebie taki mam odrost.
Jutro startujemy po prezenty dla reszty rodziny..wszyscy dostaną jakieś bony podarunkowe do sklepow. Brat do wedkarskiego, szwagierka do odzieżowego itp.... Nie będziemy więcej wymyślać.
Tort na chrzciny zamówiony.
Ja pójdę chyba w czarnych spodniach i białej koronkowej bluzce, ze względu właśnie na karmienie.
Sukienkę dla malej mam w spadku, muszę dokupic futerko jakieś i czapeczke.
I tak zamierzam ja przebrać w restauracji w normalne ciuchy, w sensie sukienke zdejmę bo to sztuczny materiał, nałożę na body spódniczkę i ocieplacz jakiś czy nie wypada?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 10:07
Mała Matylda lubi tę wiadomość
-
Prezes też próbuje skakać z łóżka na różne sposoby. Póki co bezskutecznie.
Kamcia jakie duże te Twoje faceciki, chłopy jak dębyLać to oni się dopiero będą
Stała się rzecz najgorsza. TZ się zaraził. Trzy razy odwiedził kibelek. Nie pojechał do pracy. Chodzi zgęziały owinięty kocem. Kładzie się bezkarnie spać w dzień. Nic mu nie jest oprócz tej koopy. To nic że ja jestem chora trzeci dzień, boli mnie wszystko, stawy, mięśnie, nie jem, nie śpię, w nocy dreszcze. ON UMIERA.kamciaelcia, Patk lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia, nie pocieszę, ale pewnie będą się lać bardziej
Ale to jest to, dlaczego chodzi mi po głowie drugi łobuziak
Twoi są absolutnie udani, a jacy skupieni nad piłkamina jakiś ważny telefon czekasz?
Hoope, ulituj się nad biedakiem i od razu dobij
Mama, no pewnie że wypada przebrać. Przede wszystkim ma być dziecku wygodnie, w szczególności już po ceremoniikiedy dokładnie macie chrzest?
JS, piona! Skrzat mleko też jada tylko na śpiocha. Dobrze, że tarczyca jest grzeczniejsza, może czeka na Mikołaja
Nie zapeszajac, wiecie, że nigdy nie miałam jelitówki? Nawet jak cały dział w pracy był chory po kolei, to mnie jakoś omijało te parę dni wolnegoWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 10:34
-
nick nieaktualnyKamcia super chłopaki
lać się będą, ale przynajmniej będą mieć z kim, mam brata 5 lat starszego, zawsze go targałam za włosy, albo pacnęłam i biegłam do mamy żeby mi nie oddał
Mam kuzynostwo, kuzyn 15 lat starszy od siostry, 2 inne światy, oboje dorośli,a kontakt w zasadzie żaden. Mała różnica wieku jest fajna,wiadomo że na początku ciężko podołać,ale potem super.
Mama pewnie że wypada przebrać. My chrzciliśmy w lipcu, było 30 st, na sali cyknęliśmy zdjęcia i przebrałam w ecru body z przyszytą tiulową spódniczką, wyglądała jak w sukience. Nie ma co dziecka męczyć.kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Raz miałam jelitowke
Emilka złapała na kardiologii w domu już się zaczelo na koniec my. Szczep szpitalny
Wowka
Walczę z rejestracją
Neurolog prywatnie już zalatwiony-dopiero 11.stycznia więc muszę na pozniej przełożyć tego drugiego awaryjnego i dużo dalej
Wczoraj dzwonilam by rejestrowac do logopedy
Dziś się dodzwonilam i dostalam nr do logopedy
Do logopedy się jeszcze nie dodzwonilam -
Dzień dobry .
Ja dziś spałam z dwoma facetami i nawet się wyspałam . M był z małą w nocy ,ja jeszcze wieczorem robiłam do szkoły ozdobę świąteczną. Dziś z rana ogarnęłam dom zrobiłam piernik i zapach świat w całym domu ,dzieci nawet się wyrobiły na autobus a nie jak zwykle biegiem. Zaczynam myśleć że ten chłop to mi w tym domu tylko przeszkadza. No i to jego świąteczne pomaganie skończyło się tylko na obiecankach a ja głupia się cieszyłam. Człowiek stary a naiwny.
Hoope pocieszające jest to że w jelitowe najgorsze są pierwsze trzy dni ,polecam jagody jak masz możliwość gdzieś dostać albo zwyczajnie stoperan. Być może odmowa jedzenia przez prezesa też ma podłoże wirusowe.
Woowka nigdy nie miałaś jelitowki? Nie masz pojęcia jakie niezapomniane doznania cię ominęły ,szczesciaro.
My ostatnio przywleklismy ze szpitala to ja jeszcze w ciąży byłam ,z brzuchem pod brodą, z miska na kolanach siedziałam na kibelku .
Kamcia chłopaki super jak zawsze . U mnie Szymon z Patrykiem są tacy bardzo zżyci ,leja się na okrągło ,ja wyzywam na Szymka żeby nie bił Patryka bo on malutki jest i krzywdę mu zrobi a to mały najwięcej zaczyna ,potrafi podejść i kopnąć albo przyłożyć. Ostatnio zaczęliśmy na nich "bliźniaki" mówić bo wszystko razem .
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Witam
Pawojoszka jak Ula co jej zdiagnozowali?
Ja tez sie musze jutro prze&ść z moją Mili do lekarza. Katar ma ponad tydzień początkowo myslalam ze od zebow ale teraz zaczyna ja kaszleć.
My dzisiaj idziemy na jasełka do zerówki dobrze ze przed ide do fryzjera to bede miala piekny fryz.
Co do jelitówki to też ostatnio w ciąży miałam a w aptece nawet smecty mi nie chcieli sprzedac. -
Rekinu trójzębny
Tylko dlaczego najpierw wyszła gorna dwójka, a jedynek jeszcze nie ma? Śmiesznie
A, bidon zaakceptowany. Od razu było wiadomo co z nim zrobić. Dodatkową atrakcją jest dmuchanie do środkaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 12:45
Katy, kattalinna, Fatalita, kamciaelcia, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Berbecia zrobili nam wczoraj zdjęcie klatki i badania ,nie znaleźli bakterii więc obstawiają wirusowe zapalenie oskrzeli. Ja obstawiam pusty oddział bo oprócz nas na całym oddziale jest chyba tylko jedno dziecko a nasz lekarz pracuje na oddziale. Ale Ula ten kaszel taki straszny miała i to już dwa tygodnie że wolałam nie ryzykować i dałam się wkręcić w ten szpital. No cóż człowiek się uczy całe życie i głupi umiera