Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hoope, no tak. Facet i choroba
DOBIJ.
Kurde, u Was tak się sypia te zeby a u nas nadal nic
Wrocilysmy ze spaceru (siostrzanego). Doopa mi zmarzla. Wczoraj było zdecydowanie ciepłej.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec75c95ce997.jpg
No i tak pięknie stoimy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f6b07974170d.jpgBerbecia, Hoope, kattalinna, Mycha666, Fatalita, MajowaMamusia, Patk, Katy, kamciaelcia, Wowka, Nynka, Sela, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka dżem jagodowy, no przecież! Wyślę najstarszą jak wróci ze szkoły, chociaż raz się przyda.
Bo przecież facet UMIERA.
A mówiłam że ten szpital na wyrost, uciekajcie! A jak z cycem w nocy gdy Cię nie ma? Mnie nie może nie być...
Kamcia przypomniało mi się, kiedyś byłam opiekunką 3 latka. Nie mówił. Choć wszystko rozumiał. Dziecko lekarzy. Wszystko z nim ok. Wtedy, bo dziś to dorosły facet. Niestety nie mam kontaktu.
Feeva brawo dla turkaweczki ❤ Szykuj plecyPrezes jest na etapie stoję sam! A potem lecę na glebę, więc cierpi moje ciało.
Biedne te dzieci kokoniki, rozczapierzone jak lalki bez możliwości ruchuZima jest okrutna.
kamciaelcia lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
nick nieaktualnyWowka gratki dla Rekina, u nas zęby niby męczyły ale jeszcze nic nie widać konkretnego.
Pawojoszka myślisz że z tego względu do szpitala Was skierował? Kurde nikomu nie można ufać.
My też już po spacerze, ciepło u nas jakby wiosna szła.
Zuzia w karocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 21:50
Hoope, kattalinna, Fatalita, Katy, D_basiula, Wowka, Nynka, Feeva, Sela, Berbecia, Patk lubią tę wiadomość
-
Gratulacje dla Rekina i brawa dla Mani
Bożenka ciągle kasownik.
Czy któraś z Was składała może wniosek o becikowe elektrycznie? Chyba czuję się bardziej głupia niż po wizycie w urzędzie osobiście... Póki co jakiś error mi wyskoczył więc chyba dziś nic nie zrobię.
Edit: Majowa, cudna Zuzia w ślicznym śpiworkupod śpiworkiem kombinezon? Ja ciągle nie wiem jak ubierać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 13:59
Wowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak kombinezon, ale wydaje mi się że za grubo ją ubieram,znowu bez śpiworka chyba za zimno. Ehh też nie wiem jak ubierać. Mam kurteczkę i spodnie narciarskie, nie mam niechodków,chyba kupię do kurtki. Nic nie wiem
A co to becikowe? Było coś takiego?papiery wypełniałam.
Coś moja 2 dzień też mleko to głównie przed spaniem je, rano wypiła tylko 90 ml i nie chciała więcej. -
Majowa Ula zupełnie zdrowa nie jest ,kaszel ma paskudny ale to co oni tu robią to spokojnie mogłam w domu robić ,tyle dobrego że badania zrobili . Jednakże nasz pan doktor ma wyjątkową łatwość ,kłaść dzieci na oddział,a wiadomo rodzic siedzi z dzieckiem to roboty nie ma a kasa leci bo za pacjenta płacą i rodzic płaci żeby mógł być.
Hoope rozmawiamy o Uli ona nie wstaje w nocy . Jak ja nakarmilam wieczorem przed spaniem to do rana spala . Poza tym ona nie jest już tylko na piersi ,dokarmiam ja mm. Tak że tata dał flache rano ja przyszłam to dostała cyca.
Kattalina to ty jeszcze becikowego nie odebrałaś ? Ja już nie pamiętam kiedy wydałam ,nie składałam elektronicznie ( elektrycznie też nie)byłam w urzędzie dostałam książkę telefoniczną do wypełnienia bo wszystko razem składałam wypełniłam co wiedziałam resztę mi urzędniczki wypełniły jak zanosiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 14:22
-
Ja póki co bez śpiworka, ale z kołderką i kocem pod plecki. Ale chyba czas śpiwór wyjąć a nie wiem jak ubierać z nim. Buty też muszę kupić bo obecny kombinezon jest na styk, a kolejny bez stópek. I chyba jednak kurtka zimowa się przyda. Chyba...
No nie składałam jeszcze. Wymyśliłam elektrycznie bo mam alergię na urzędy. Ale komputer był zepsuty i więcej się człowiek nawkurzal niż zrobił. Mąż dokonał naprawy (odciął mechanicznie jakieś kabelki) i śmiga, więc mogę się zabrać za formalności
ale poległam chyba... No i przed chwilą dostałam maila, że mój profil zaufany został unieważniony. Nie ogarniam tej kuwety.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 14:25
-
Dzieci w kokonach
wszystkie piękne, oczy Zuzi hipnotyzują, Mania chyba zaciekawiona czymś, u siostry tylko oczy wystają
Ja ubieram w gruby kombinezon, pod koc i przykrywka na nogi. Stykata przykrywka na nogi u mnie robi robotę
Pawojoszka, no to bez sensu... Ale w takim razie jutro Was puszczą?
Katy, Kamillo ma dwójki, ale też nie ma jedynek? Stylówa na wampira?
Kamcia, w sumie bombki to też piłki, jakby się ktoś uparł. Chyba, że szklane, to tylko jednorazowe piłkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2018, 15:43
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
My już wróciliśmy
Chyba 3h nam zlecialo
Ja z ubiorem nie szaleje. Jak dzisiaj-może plus 1 stopień-jeansy, skarpetki, body dlugi rękaw, na to kurtka, czapka jesienna bo na głowie kaptur od kurtki, zamiast szaliczka to taki golfik
I tyle
Ręce muszą być na wierzchu
Bez rękawiczek oczywiście
Dziecię cieplutkie i zadowolone
A jak byl mróz to pod jeansami mial polspiochy i czapkę zimową chyba nikt nie pobije nas w ubieraniu
Choinka prawie ubrana
Dziś przyszly nasze drewniane bombeczki -
Aaaaa
I już wiem o co chodzi z tym mm na stronie rosmmanna ze jest lub go nie ma...chodzi o dostępność w miejscowym sklepie stacjonarnym(ktory przygotowuje zamowienie)
Jak u nich nie ma to i ja nie kupię online
A dziś jak kupiłam to już po 5min byl sms że moge mleko odebrać -
Ja wlasnie siedzę z farba na głowie u fryzjera, myślami jednak jestem w domu. juz sie stresuje bo zbliża się pora drzemki i zastanawiam się czy babcia czy mąż podejmie próbę usypiania i czy będzie skuteczna
Wowka 30.12 mamy chrzciny, mam nadzieję że malutka będzie grzeczna
Majowa Ja wlasnie chce na białe body i białe rajstopy ubrać spódniczkę jeansowa i kamizelkę futerkowa.
My na spacery też nie ubieramy rękawiczek bo mala caly czas musi mieć coś w raczce, a to zabawkę a to sznureczek od spiworka. Jak tylko zasypia to chowam rączki do środka spiworka. Chociaż ten szogun mój i tak zawsze powyciaga rączki na wierzch. Jak ma ciepłe dlonie a zazwyczaj ma to już nie chowam jej z powrotem.
Ale ok tygodnia temu zamówiłam w smyku i tak rękawiczki, mąż dzisiaj odebral. Przy mrozach spróbuję jej ubrać.