Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Ha! Mąż nie protestuje na sesję wiosną
to teraz dziewczyny z Wawy i okolic proszę o namiary na jakiegoś fotografa
Feeva, Twój mąż robi takie sesje rodzinne plenerowe? Bo ja to nie wiem jak dobrego fotografa znaleźć...
On raczej śluby, wesela, plenery, chrzty. Ale skoro robi chrzty to i z sesją rodzinna nie byłoby problemu, wystarczy dobre oko i pojęcieWięc jak coś to się odzywaj, podeśle jakieś portfolio z reportaży
Wszystkiego dobrego dla Bożenki, śliczna Mikołajka :*
Kwiatkowa, dziewczyny napisaly już wszystko. Nic dodać, nic ująć.
Wowka, zdjęcia Skrzata mistrz
Inne dzieciaczki też słodkie :*
J.S współczuję nocy...
Pawojoszka gratuluję zęba
My nadal szczerbate
Ale chyba już niebawem bo chyba zaczęły jej dokuczac dolne jedynki bo na początku nie chciała jeść przed spaniem, płakała, tarla smokiem o dziąsła dolne... Jak jej smarowalam żelem to nawet nie zlizywala tylko grzecznie czekała. Dopiero po żelu zjadła.
No i moje dziecko nie ma lampki w głowie "dość" jak je. Je je je aż się porzyga. Eh. Musiałam poszewke z kołdry zdjąć bo cała mi zarzygala i mnie przy okazji.
Byłam dziś na zakupach, w pepco wydalam 270zlplus jeszcze większość rzeczy spożywczych, w sobotę tylko mięso, ryba i warzywa na targu.
Udało mi się upiec!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e21fac8edf3b.jpg
Alez już czuć te święta!
W ogóle to chyba mnie przewialo dziś, bo gardło boli i łeb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:24
Wowka, kattalinna, Katy, Hoope, Sela, pawojoszka, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka, super ta gromada cukierników
ale się przyjemnie patrzy na taki obrazek. Oni zawsze tacy zgodni, nie leją się kto ma trzymać wałek a kto wykrawać?
Feeva, jakie ładne kształty Twoich pierniczków
Laurka, źle zrobiłam oglądając ten przepis. Przypomina moją kochaną malinową chmurkę
Ale skończyłam już z ciastami. Chyba, że jeszcze choinka z ciasta francuskiego z makiem, to 15 min roboty..https://www.mojewypieki.com/przepis/makowa-choinka
Zrobiłam listę rzeczy do zrobienia. Na pierwszym miejscu jest zrobienie paznokciWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 21:36
kattalinna lubi tę wiadomość
-
Dziękujemy za życzenia
a tu obiecany kwiatuszek dla Bożenki.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/43b1e3b56707.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2018, 23:34
kamciaelcia, Hoope, Berbecia, kattalinna, Wowka, MajowaMamusia, Fatalita, Katy, D_basiula, Magda33, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Mój solenizant trochę dziś bez humoru bo matka zafundowała w prezencie szczepienie, ale parę fotek jest na miesięcznice
waga 8900g, przez ciut ponad miesiąc przybrał 240g także powoli kończy z robieniem masy, teraz będzie rzeźba
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5963dae438f4.png .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ce7a1604dda0.pngkamciaelcia, Hoope, kattalinna, Feeva, Wowka, pawojoszka, Fatalita, Katy, D_basiula, Berbecia, Magda33, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
Adaś
nie wiem jacy mężczyźni są w typie Bożenki, mamie zawsze podobali się bruneci z ciemnymi oczami
wyszła za blondyna niebieskookiego ale to szczegół
Noc z cyklu: bez kawy nie podchodź. Dziś Dzień Lepienia Uszek. Chyba zalepiania uszu dźwiękoszczelnym materiałem...Cola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Adaś
nie wiem jacy mężczyźni są w typie Bożenki, mamie zawsze podobali się bruneci z ciemnymi oczami
wyszła za blondyna niebieskookiego ale to szczegół
Wowka nieprzypominaj o malinowej chmurce bo u nas jest rozchwytywanacałą jesień jedliśmy bo mamy swoje maliny. Pewnie od niej brzucha zgubić nie mogę
Mąż się trzyma i nie je słodyczy i węglowodanów ( no bardzo mało )od kilku miesięcy. W święta zapowiada, że nie popuści. Podziwiam go.
Pawojoszka ale fajnie u Ciebie
Adaś ekegancki kawaler
kattalinna, Cola87, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Alez z Adasia przystojniak :p
W moim typie zawsze byli niebieskoocy ciemni blondyni i mam teraz takich x2 xd
Jakas dziwna noc za nami, Kamil sie budzil wiecej razy niz zwykle i cos jeczal duzo...chyba to zeby faktycznie mu daja w koscCola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry, dzień dobry.
Prawie nic nie pamiętam, dzieci widzialam, mase cudnych dzieci.
Solenizantow! Stoweczka maluszki dla Was:*
JS Ciebie zapamietalam....Igor chyba chce mieć też swój rekord na forumwspółczuję, mam nadzieję, że dziś lepiej.
Widziałam, rodzinke młoda i piękna:)
I jakieś przepisy na.cuksy....ah a propo nie wytrwalam, przynajmniej raz w tygodniu cos zjem slodkiego także o. Ale to dlatego że cały czas coś w domu mam!
Ide jakoś kawe robic bo młodzież jeszcze przysnela.Cola87, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Cola jaki przystojniak a jakie spojrzenie zawadiackie a przy tym dżentelmen. Wszystkiego dobrego z okazji miesięcznicy dla niego . Masę ma zacna Ula ledwo 8 kg przekroczyła.
Wowka jak nie jak tak kłócili się głównie o wałek bo foremek było kilka.
Wczoraj były zakupy ,wydałam masę kasy. Dziś planuje robić kapuściane rzeczy farsze i takie tam no i malowanie pierników oczywiście.
Mój M mnie wczoraj wyprowadził z równowagi . Wie że świętą że masa roboty do tego ten szpital , wszystko w biegu ,ja wczoraj wracam do domu a tam armagedon,pomijam już syf na szafkach w zlewie i na podłogach ,pranie wychodzące czwórkami ale nawet zerwany karnisz zastałam. Zamiast zrobić coś na święta ,musiałam sprzątać po nim ten syf . Przyszłam go wymienić a w szpitalu to samo na łóżku ,na szafce wszystko,nawet kubek po kawie nie obmyty. Chyba jednak w tym roku ruzga będzie. Nie gadam z nim bo moje gadanie puszcza sobie koło uszu ,weszłam w tryb "domysl się".
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 08:58
Cola87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny moje dziecie ma czerwone szorstkie policzki. Najpierw zrobily sie takie wieczorem po dosc dlugim spacerze, myslalam ze przez mróz. Ale jak sie pojawily wczoraj tak są do dziś. Policzki i broda.
Czytalam, że alergia, atopia, zeby, nietolerancja, pogoda. Innych zmian ani objawow nie ma -
Nynka, u nas to samo!
A nie miałaś jakiś podejrzeń azs? Czy mi się coś pomyliło?
Mi się wydaje, że najpierw to wyszło bo nie posmarowałam,a teraz się pogłębia z powodu tłustego kremu.
Dodatkowo drapie się cały czas pod szyją i tam też nie mogę doleczyć
Pawojoszka, ja bym najpierw ryknęła, wywaliła wszystkie pretensje,a potem przestała się odzywać. Bo wiem, że facet jednak sam się nie domyśli...
Wowka, serio? Ja myślałam, że jak kraść to tylko miliony... może jakieś dzieciaki zrobilu to w formie "żartu"...
Piękny brązowooki :*
I jaki gentelmen
Ja podobnie jak Kattalinna i Majowawzdychałam do ciemnookich brunetów, a byłam w związkach ( w tym w małżeńskim) z niebieskookomi blondynami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 09:37
kattalinna, MajowaMamusia, Cola87 lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
nick nieaktualny
-
Nie ma jak zaplanować lepienie uszek, nie sprawdzając dokładnie stanu mąki... Efekt jest taki, że Bożena w końcu śpi a ja muszę ją zaraz zbudzić żeby zejść do sklepu po mąkę... Mam na parterze w bloku. I teraz rozkmina: zrobić godzinny spacer czy tylko skoczyć z nią do sklepu? Jak się nie wyśpi to i tak nic nie zrobię. Rety, mam dość tego dnia :-[
-
Fatalita on dobrze wie o co chodzi. Jak on był na noc ,ja przyszłam koło 10 to w domu było czysciutko chociaż do północy robiłam ozdoby do szkoły. Potem się zamieniliśmy i ja zostałam na noc ,powiedziałam mu że mam nadzieję że zastane dom w takim stanie jak on kiedy ja go wymieniłam to tylko głupio sobie żartował. Potem mnie pytał kiedy mnie wymienić rano więc mu napisałam jak w domu będzie czysto . Stwierdził że to chyba koło soboty dopiero .
Wiecie że ja nigdy nie miałam preferencji co do wyglądu faceta ,na mnie bardziej działa sposób bycia ale chyba jednak wolę brunetów zamiast bladynow. No i lubię trochę ciałka ,nie mówię o opasłym piwnym bojlerze ani o zapuchniętych sterydowcach ale takim w sam raz .Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 09:59