Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kattalina idź na spacer ,przyda się również tobie, po dotlenienie i relaksie ,uzbrojona w mąkę i pewnie jeszcze kilka rzeczy co ci się przypomni ,lepiej będziesz działać
Albo pożycz od sąsiadki z naprzeciwka nie będziesz musiała dziecka budzić jak śpi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 10:07
kattalinna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatalita wrote:Ja podobnie jak Kattalinna i Majowa
wzdychałam do ciemnookich brunetów, a byłam w związkach ( w tym w małżeńskim) z niebieskookomi blondynami
nie no żartuje, oczywiście że charakter najważniejszy, bo co człowiekowi po pięknym Kenie jak kawał chama będzie.
Paowjoszka, nie domyśli się. Mój mi powiedział, że jak chce żeby coś zrobił to żebym mu mówiła bo on się nie domyśli, staram się mówić, ale czasami mnie trafia jak mam mówić o rzeczach oczywistych. Dla chłopa brudna pieluszka leżąca koło łóżeczka nie jest równoznaczna z tym, że trzeba ją wyrzucić.
Uśpiłam dziecko, przeleciał helikopter, obudził ją, ehh, ale jakoś zasnęła, zobaczymy na jak długo.Fatalita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypawojoszka wrote:
Wiecie że ja nigdy nie miałam preferencji co do wyglądu faceta ,na mnie bardziej działa sposób bycia ale chyba jednak wolę brunetów zamiast bladynow. No i lubię trochę ciałka ,nie mówię o opasłym piwnym bojlerze ani o zapuchniętych sterydowcach ale takim w sam raz .
Oj tak, zawsze mówiłam, że facet nie może być ode mnie niższy, młodszy i chudszy -
powiadacie brudne okna? u nas zabraknie czasu umyć je przed świetami
pewnie znajdzie się ten czas w styczniu (u nas zaraz po nowym roku ferie a więc ja mam wolne)
ale moje są tak brudne że sztuczny śnieg nie dałby rady (i podejrzewam że zostałby po prostu zlizany)
nie żebym chwaliła się brudnym oknemmożna wciąz wycierać, ale Piotrek ostatnio 3 okna sobie upodobał i kilkanascie razy na dzień w nich siedzi (klamki na kluczyk już są)
brudne ze hej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 21:44
Berbecia, Fatalita, pawojoszka, Katy, D_basiula, Hoope, MajowaMamusia, kattalinna, Cola87, Sela, Feeva, Mała Matylda, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Zabije dziada,uduszenie poduszką normalnie . Piszę mu że muszę dziś jeszcze kupić coś dzieciakom , dzieci po drugiej są już w domu to mówi że ok to on za jakieś pół godziny będzie , pytam co do cholery tak długo będzie robił . Za 40 minut dzwonię a on że jeszcze z domu nie wyszedł to już przestaje być śmieszne
-
I to mówią matki synów?
Pawojoszka masz w domu nieogara. Ja też. Moja mama też. Moje koleżanki też. Sąsiadki. Itd itp...
Kamcia śliczny chłopiec przy oknie, to Twój taki ładny?Fajnie widzieć ich obu w końcu razem. Na to czekałaś co nie?
Cola no no ciacho rośnie, szkoda, że jestem taka stara
Nynka jaki krem na dwór używasz? Mieliście mróz?
Ja gustuję w wysokich brunetach. Tylko i wyłącznie. Zawsze kręcili się wokół mnie konusowaciChociaż tyle, że ciemni. Blondyni odpadają.
Cola87 lubi tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Kamcia Piotruś przy oknie wyszedł mega! Fajne zdjęcie, zresztą te z Patryczkiem też super. Patryczek chyba też taki wesoły chłopczyk. Na każdym zdjęciu u Ciebie uśmiechnięty
Mój tata jest mega ogarnięty, bardziej niż ja ;p ale sam utrzymuje i prowadzi swój dom, więc też nie ma wyjścia. I bardzo dobrze gotuje, raczej wysokokalorycznie ale pyszniekamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylaurka83 wrote:Pocieszę Was jak mam nocki do d.. prawie od 4 miesiecy... wy tu marudzicie a ja do pracy jeszcze musze iść i mieć głowę na pełnych obrotach, więc proszę mi tu nie narzekać ;-P
J.S. jak żyjesz? U nas chyba skoki, podskoki, odskoki i wyskoki (nocne) 2 noc z rzędu kierowniczka rządziła, jak ostatnio tak ładnie spała, to tej nocy chyba 4 razy się obudziła, dobrze że poszłam wcześniej spać, to nawet się wyspałam. -
nick nieaktualny