X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka ja mowilam na takich sexy brzuszek żeby określić dobrze ;D

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kattalina idź na spacer ,przyda się również tobie, po dotlenienie i relaksie ,uzbrojona w mąkę i pewnie jeszcze kilka rzeczy co ci się przypomni ,lepiej będziesz działać
    Albo pożycz od sąsiadki z naprzeciwka nie będziesz musiała dziecka budzić jak śpi.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 10:07

kattalinna lubi tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatalita wrote:
    Ja podobnie jak Kattalinna i Majowa ;) wzdychałam do ciemnookich brunetów, a byłam w związkach ( w tym w małżeńskim) z niebieskookomi blondynami ;)
    dla takich ślicznych dziewczynek jak mamy warto było :D nie no żartuje, oczywiście że charakter najważniejszy, bo co człowiekowi po pięknym Kenie jak kawał chama będzie.

Paowjoszka, nie domyśli się. Mój mi powiedział, że jak chce żeby coś zrobił to żebym mu mówiła bo on się nie domyśli, staram się mówić, ale czasami mnie trafia jak mam mówić o rzeczach oczywistych. Dla chłopa brudna pieluszka leżąca koło łóżeczka nie jest równoznaczna z tym, że trzeba ją wyrzucić.

Uśpiłam dziecko, przeleciał helikopter, obudził ją, ehh, ale jakoś zasnęła, zobaczymy na jak długo.

Fatalita lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka wrote:

Wiecie że ja nigdy nie miałam preferencji co do wyglądu faceta ,na mnie bardziej działa sposób bycia ale chyba jednak wolę brunetów zamiast bladynow. No i lubię trochę ciałka ,nie mówię o opasłym piwnym bojlerze ani o zapuchniętych sterydowcach ale takim w sam raz .

Oj tak, zawsze mówiłam, że facet nie może być ode mnie niższy, młodszy i chudszy XD

• Feeva Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry.

Chyba u nas jednak zęby w natarciu, bo trze na siłę gryzakami o dziąsła, popłakuje.

Mi zawsze podobali się niebieskoocy blondyni, a mam niebieskookiego bruneta :P

2 drzemka.

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majowa on dobrze wie nie musi się domyślać. Wiem że trzeba tłumaczyć rzeczy oczywiste i konkretnie nie ogólnikami ale czasem tłumaczyć setny raz to samo oczywiste coś to człowieka trafia .

cf409fc7e7.png
  • Ola_Ola Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak wychodze zostawiam liste rzeczy do zrobienia.
    Moj maz jest mlodszy, dokladnie pol roku. Jak go pozbalam byl jeszcze niepelnoletni

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 11:49

f2wl3e5evc7d67pj.png
    ex2bgu1rurd98nmh.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cola
    Adaś zdecydowanie bije naszych chłopców jeśli chodzi o urodę
    z każdym miesiącem jest ładniejszy

Cola87 lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola ola
    tak śmiesznie ze zawsze możesz mu wypominać że był takim "gówniarzem" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 11:56

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiadacie brudne okna? u nas zabraknie czasu umyć je przed świetami ;) pewnie znajdzie się ten czas w styczniu (u nas zaraz po nowym roku ferie a więc ja mam wolne)
    ale moje są tak brudne że sztuczny śnieg nie dałby rady (i podejrzewam że zostałby po prostu zlizany)
    nie żebym chwaliła się brudnym oknem ;) można wciąz wycierać, ale Piotrek ostatnio 3 okna sobie upodobał i kilkanascie razy na dzień w nich siedzi (klamki na kluczyk już są)
    brudne ze hej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 21:44

Berbecia, Fatalita, pawojoszka, Katy, D_basiula, Hoope, MajowaMamusia, kattalinna, Cola87, Sela, Feeva, Mała Matylda, Mycha666 lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam bruneta z kreconymi wlosami i brązowymi oczami. Brzuszek też ma ale podobno każdy ptaszek ma swój daszek.

Jeśli chodzi o domyślność faceta to taki stan nie istnieje!!!

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zabije dziada,uduszenie poduszką normalnie . Piszę mu że muszę dziś jeszcze kupić coś dzieciakom , dzieci po drugiej są już w domu to mówi że ok to on za jakieś pół godziny będzie , pytam co do cholery tak długo będzie robił . Za 40 minut dzwonię a on że jeszcze z domu nie wyszedł to już przestaje być śmieszne

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pawojoszka
    ja ostatnio doszłam do wniosku ze facet sie psuje wraz z liczba dzieci
    mój jakby głupszy (mniej domyslny, mniej mu sie chce) przy trzecim, wiec u ciebie niezle musi byc bezrozumny :P

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I to mówią matki synów? XD XD XD

Pawojoszka masz w domu nieogara. Ja też. Moja mama też. Moje koleżanki też. Sąsiadki. Itd itp...

Kamcia śliczny chłopiec przy oknie, to Twój taki ładny? XD Fajnie widzieć ich obu w końcu razem. Na to czekałaś co nie?

Cola no no ciacho rośnie, szkoda, że jestem taka stara :P

Nynka jaki krem na dwór używasz? Mieliście mróz?

Ja gustuję w wysokich brunetach. Tylko i wyłącznie. Zawsze kręcili się wokół mnie konusowaci :( Chociaż tyle, że ciemni. Blondyni odpadają.

Cola87 lubi tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hoppe
    przy oknie mój <3 Piotruś
    sa razem, sa
    ale jak byli osobno to było łatwiej ;)
    no i z pełna swiadomoscia wyrazam zdanie o facetach, a mam ich trzech
    przed chwila ze znajoma swierdziłam ze z wiekiem im tez rozumu nie przybywa

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Katy Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem, ze moj tata byl sto razy bardziej ogarnięty niz mama :p Mam nadzieje, ze Kamil tez taki bedzie ;)

Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 20 grudnia 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia Piotruś przy oknie wyszedł mega! Fajne zdjęcie, zresztą te z Patryczkiem też super. Patryczek chyba też taki wesoły chłopczyk. Na każdym zdjęciu u Ciebie uśmiechnięty :)
    Mój tata jest mega ogarnięty, bardziej niż ja ;p ale sam utrzymuje i prowadzi swój dom, więc też nie ma wyjścia. I bardzo dobrze gotuje, raczej wysokokalorycznie ale pysznie :)

kamciaelcia lubi tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope mielismy masc alantan, emotopic, teraz nivea baby. Nie sądzę że to krem. Sklady dobre.

Chociaż wszystko może uczulic.....nie wiem. Ale to chyba cala buzia wtedy co?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 17:06

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laurka83 wrote:
    Pocieszę Was jak mam nocki do d.. prawie od 4 miesiecy... wy tu marudzicie a ja do pracy jeszcze musze iść i mieć głowę na pełnych obrotach, więc proszę mi tu nie narzekać ;-P
    Laurka może właśnie dlatego, że nie ma Cie w domu dziecko uzupełnia czas, kiedy byłaś w pracy? Ponoć tak może się dziać.

J.S. jak żyjesz? U nas chyba skoki, podskoki, odskoki i wyskoki (nocne) 2 noc z rzędu kierowniczka rządziła, jak ostatnio tak ładnie spała, to tej nocy chyba 4 razy się obudziła, dobrze że poszłam wcześniej spać, to nawet się wyspałam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 grudnia 2018, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś

Piotruś wygląda jakby na Mikołaja czekała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 17:19

‹‹ 1924 1925 1926 1927 1928 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ