Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Feeva rano lekarz, chyba pójdą mocz i morfo. To raczej nie zęby. Jakby było gorzej nie czekaj do rana, tylko jedź na IP. Choć przecież nie zakładajmy, że będzie gorzej. Dzieci chorują, dużo, często, różnie. Trzeba przetrwać. Może infekcja tylko
Prezes i jego ukochany pozdrawiają wszystkie chorowitki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2019, 20:51
Berbecia, kattalinna, pawojoszka, Fatalita, Wowka, Katy, D_basiula, Asix, Cola87, Feeva, Sela, MonikaJ lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Błech błech Kamcia, w zasadzie jak patrzę na mojego bandziorka i na Wasze niemowlęta to widzę jakiś dysonans... Mój jakiś stary i przejrzały jak na niemowlę.
Co nie zmienia faktu, że jest bardzo marudny. Dlaczego jest taki męczybuła? Czy to się kiedyś skończy? Kamcia nie pocieszasz.❤ Bartuś już z nami15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Hoope ja nie wiem co ty chcesz od tego chłopaka ,czepiasz się poprostu . Dzieciak zasuwa z odkurzaczem nawet w święta niedzielę a tak skupiony że zaskoczenie na twarzy co matka chce że przerywa jak on tu pracuje.
Współczuję tych chorowitkow ,musi coś być w powietrzukattalinna, Hoope, Katy lubią tę wiadomość
-
Bożenka śpi prawie pół godziny. Jeszcze jej nie wierzę. Za kolejne pół stwierdze, że chyba śpi na noc. Tylko rano spała ile chciała czyli 3 godziny. Kolejne dwie starzy nie dali
A napisać Wam coś zabawnego? Bratowa z młodym dziś wyszli do domu. Brat mnie teraz pyta czy Bożenka też tyle spała bo on śpi, je i śpito niemożliwe, że większość naszych dzieci tak miało a teraz diabły w niemowlęcej skórze
A propos, Patk, jak sen Barbary? Trwa? Ty pewnie nie na forum bo kursujesz między miską psa a pralką
PS. Chcę noworodka! Brat się nie chce zamienićKaty lubi tę wiadomość
-
Prezes jakiś taki... Mizerny. Glodzisz go?
Jezu, darla mi się 45minut,smarowalam jej dziąsła żelem na silikonowej szczoteczce, chwilę dobrze, zaraz drze się znowu, pakuję tetre do buzi, płacze, paluszki, płacze... W końcu dałam jej camilie na zabkowanie i po 10minutach odleciała, jeszcze dojadla 60,czyli łącznie 270... Albo to zbieg okolicznosci, albo ta camilia pomogła i to rzeczywiście zęby. -
Prezes to od września do przedszkola?
Widziałam też eskimoskie dzieciaczki że śnieżnej krainy
Kattalinna, jakie spały i jakie jadły?Mój tylko w szpitalu spał i nic nie jadł, a po powrocie do domu przez pierwsze trzy tygodnie krzyczał, bo głodny, a nie umiał się najeść. Same mówiłyśmy że to legendy, że dziecko je i śpi, że się zapomina, że wyidealizowana wersja po latach...
Kamcia, zdrówka dla Patryka. Jakieś dodatkowe objawy?
Feeva, no to wygląda jednak na zęby. Ale i tak idziecie do lekarza?
O rany, znowu nie jem słodyczy, a mąż wpierdziela pierniczki. Siedzę obsliniona po pas, chyba pójdę do łóżka, żeby na to nie patrzeć i nie wąchac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 21:39
Berbecia lubi tę wiadomość