Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Katy jaki on włochaty,normalnie mały hipis .
U nas też sypało do południa a teraz już ślad zaginął po śniegu a ja chcę śniegu i tak mnie ta pogoda szczuje do południa pada po południu dupa zpowrotem .
My nie używamy niani ani kamerki nie jemy trzech posiłków dziennie ,wogole w tym naszym jedzeniu za grosz nie ma systematyczności ,Ula dostaje coś tam z obiadu co się nadaje dla niej . Pozostała część dnia wypełniają przypadkowe wybory raz jakiś owoc, raz serek , czasem kaszka ,cyc,czasem nawet pizza . Na noc najpierw cyc i dojada kaszka z butli z mm. W nocy śpi. No i nie bleduje już tylko rozdrabniam widelcem.
Katy lubi tę wiadomość
-
Feeva wrote:Wszystkiego dobrego dla Kubusia
J.S gratuluję ząbka. U Was dwójki, a u nas ledwo co jedynkaPierwsza.
U mnie też sypie... Miałyśmy wyjść i nici z tego.
Mój Mąż cały tydzień pracuje 12h... Czyli od rana do samego wieczora sama z ząbkującym dzieckiem...
Kattalinna, mamy taką:
KAMERKA ILUMEN CAM-x3
Co do rzygania po jajku to np. moja mama miała tak całe dzieciństwo. Skaza "jajkowa"Po jajkach rzygała. Teraz je normalnie.
Kattalinna, wstawilam swojąwidocznie nie zauważyłaś.
KAMERKA ILUMEN CAM-x3 (kliknij)Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 15:27
kattalinna lubi tę wiadomość
-
White, dziala link, dzieki!
O widzisz no to ja mam wybrakowany egzemplarz, tak myslalam z ta kamerka bo na poczatku dziala w kilka sekund a jakos pozniej zaczela tak dlugo sie uruchamiac, takze kattalina - polecam, ja mam ciullwg egzemplarz widacWhite Innocent, kattalinna lubią tę wiadomość
-
U nas zima pełna parą. Ale zdjęcia już chyba nie zrobię bo ciemno. Zaraz jadę na narty z tata bo do Szczyrku mamy rzut beretem. Mam nadzieję że się nie doprawie bo katar dalej się mnie trzyma, choć już dużo lepiej jest.
Wowka, kattalinna, Mała Matylda lubią tę wiadomość
-
U nas tyle śniegu, że zamiast spaceru było odśnieżanie podjazdu
Sanki... moje dziecko nie usiedzi na takich zwykłych, potrzebne jakieś z uprzężą, ktoś coś? Czy już koniec zimy?
O nieee, Cola, WIELKIE zazdro. Pozdrów Szczyrk ode mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 16:39
-
kattalinna wrote:Wowka, a jakąś konkretną miejscówkę polecasz w tych błotach?
Przeplatanka z ikei u nas też na liście tylko do Ikei daleko (ze 2km aż)...
Tanda, mówisz, że bardzo duża ta torba? Bo patrzyłam też na niązazdroszczę siedzenia w domu z dziećmi! Serio, też bym chciała i mogła psychicznie. Potrzebę kontaktów społecznych załatwia mi Internet
Wg. mojej subiektywnej opinii - za duża, żeby uchodziła za damską torebkę. Jako torba do wózka jest ok. Pomieści wszystko co niezbędne na wyjście dla dwójki dzieci + mój portfel, telefon i małą podręczną kosmetyczkę. Czyli w zasadzie wszystko co noszę w torebce, ale ja w przeciwieństwie do większości kobiet nie noszę na co dzień w torebce połowy domu
kattalinna lubi tę wiadomość
Matylda
-
Wowka wrote:U nas tyle śniegu, że zamiast spaceru było odśnieżanie podjazdu
Sanki... moje dziecko nie usiedzi na takich zwykłych, potrzebne jakieś z uprzężą, ktoś coś? Czy już koniec zimy?
Na kwietniowkach zostaly polecone takie: https://www.decathlon.pl/sanki-bobee-bob--id_8226675.html
Wydaja sie idealne dla naszych maluszkow
Tez mam torbe ze skip hop i tez bardzo polecam.kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
edwarda20 wrote:Na kwietniowkach zostaly polecone takie: https://www.decathlon.pl/sanki-bobee-bob--id_8226675.html
Wydaja sie idealne dla naszych maluszkow.
Wyglądają superrozwalił mnie opis:
Ograniczenia w użytkowaniu Do użytku w obecności osoby dorosłej. Ciepło ubrać dziecko.Wowka lubi tę wiadomość