Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Staś pozdrawia a wszystkim jubilatom życzymy wszystkiego dobrego
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/99c349116319.jpgkamciaelcia, Katy, Berbecia, kattalinna, J.S, Patk, D_basiula, pawojoszka, Feeva, Ewciaa83, Fatalita, Wowka, Cola87, Hoope, Mała Matylda, Mycha666, Sela, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/301299eb0b0c.jpg
To moje szkraby tak wg to urodzone w 36+3Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 19:11
jangwa_maua, MajowaMamusia, Nynka, Asix, Katy, Patk, kamciaelcia, D_basiula, Berbecia, pawojoszka, Ewciaa83, Wowka, Cola87, kattalinna, Fatalita, Hoope, Mała Matylda, Mycha666, Sela, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
Kamcia bo w lubuskim snieg przyjdzie dopiero na Wielkanoc
Ja tam za zima nie tesknie, nie lubie. A teraz z wozkiem w mrozie spacerowac to mi sie nie usmiecha zwlaszcza ze Mala jest w stanie na dworze nawet do 2h spac.
Mialam jeszcze o chrzcinach Napisac rano.. 30.12 robilismy, Mala caly chrzest się darla ale też pewnie dlatego że była jej pora drzemki. Na początku mszy puszczała z zachwytu bo mój chrześniak pokazał jej maskotkę jak przyszło do chrztu do darla się tak że ksiądz przez mikrofon pytał się po kim ma taki głosmąż głośno "Po mamie"
także mała płakała a my sie śmialiśmy. W drodze do restauracji ok 20km cały czas spała i w restauracji było już super
kamciaelcia lubi tę wiadomość
-
Najlepszego dla Stasia
Kotek, boskie maluchy, podziwiam za ogarnianie dwojki
Czy ktos mial do czynienia z wysylka do media markt do sklepu?
Zamowione w niedziele wieczorem, realizacja w poniedzialek, dzis ze czekaja na kuriera, zadnych dalszych wskazowek czy jutro dojdzie czy nie. W ile mialyscie od przesylke od nich do sklepu? Jesli ktos zamawial, bo ja mam atak nerwowy jak pomysle ze dopiero w czwartek bedzie -
Taaak się darla
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5240f5d8a222.jpg
Po chrzcie w kosciele jeszcze, juz spała. Usypiałam w zachrystii
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/edad61711f93.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6d0224eb8485.jpg
A tu już przebrana w restauracji
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ddcef551419.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 19:47
MajowaMamusia, Patk, Katy, D_basiula, kamciaelcia, pawojoszka, Berbecia, Feeva, Ewciaa83, Wowka, kattalinna, Fatalita, Hoope, Cola87, Mała Matylda, Mycha666, Sela, MonikaJ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWhite, jakiś czas temu natknęłam się na polecaną kamerkę z ali, ale nie pamiętam jaka to była. Pytam z ciekawości bo na chwilę obecną nie potrzebuje. Nie bałaś się zamawiać z chin? Jakoś mam opory żeby zamówić droższe rzeczy na ali bo nie ma możliwość reklamacji i jakos bałabym się, że mnie "maj friend" w jajo zrobi. Chociaż czasami widzę na grupie ali na fb że ludzie szukają np. odkurzacz za 1.5 tys.
Stasiu wygląda słodko i poważnie.
Bliźniaki urocze
U nas śnieg był 2 dni, dobrze że wyciągnęłam męża i fotki zrobiliśmy,bo następne opady może jak w tamtym roku dopiero w marcu -
nick nieaktualnyMama ślicznie razem wyglądacie
my mieliśmy chrzciny bez mszy (całe szczęście bo po chrzcinach już płakała jak robiliśmy zdjęcia przed kościołem).
Fajnie że już macie z głowy. Chrzciny jak wesele, fajnie jak jest, ale przygotowania do tego męczą.Mama32 lubi tę wiadomość
-
Kotek, sliczne dzieciaczki;)
A w ogole to mowilam Wam, ze Kamil wszedzie jest brany za dziewczynke? Ubieram go raczej typowo chłopięco wiec nie wiem czemu xd Ale dzisiaj babka w urzedzie sprawdzila az w papierach za nim powiedziała "synka" xd
Mama32, slicznie wygladaliscieNiezle sie musiala mala drzec :p Dobrze, ze zasnęła pozniej
Kamil na chrzcinach tez troche plakal i nie chcial spac w ogole :p Tylko my chrzciny mielismy w lipcu xdWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 20:08
Mama32 lubi tę wiadomość
-
MajowaMamusia Ja z Chin mam pół chaty
mam odkurzacz, wyciskarkę, tablet, szczoteczki soniczne, robota do mycia okien, słuchawki bezprzewodowe, połowie rodziny telefony zamawiałam... I pewnie jeszcze drugie tyle rzeczy, o których nie pamiętam. To z tych droższych. Bo nie wspominam o tych za parę złotych
i szczerze mówiąc dużo łatwiej się dogadać z chińczykiem niż polakiem jeśli już wystąpi jakiś problem z zamówieniem... Tutaj jeszcze nigdy się nie rozczarowałam, a czasami wręcz aż byłam zdziwiona jak bardzo dbają o klienta. Tylko dla mnie też nie ma znaczenia gwarancja. Bo jeszcze nigdy, nigdy mi się nic nie zepsuło w okresie gwarancji, tylko jeśli już to zawsze po. A dodatkowo mój tato hobbistycznie naprawia wszelką elektronikę, więc zawsze mogę zawieźć to do niego i wraca jak nowe
Na Ali zaczęłam kupować od pierdół za parę dolarów, aż stopniowo dochodziłam do droższych rzeczy. Teraz chyba pora już tylko na leczenieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2019, 20:34
kattalinna, MajowaMamusia, Mała Matylda, D_basiula, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Ja na ali też zamówiłam kamerkę. Wszystko przyszło pięknie ładnie działało. Coś teraz się porobiło z nią ale mój mąż był w Chinach w listopadzie i kupił na miejscu.
Ja patrzę o liczbie kupionych rzeczy u danego.sprzedawcy.
Staś swoje chrzciny całe.przespal. zasnął.w.drodze do kościoła obudził się już w domu. Także wtedy aniołek był hehMama32, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego dobrego wszystkim jubilatom :*
Kotek śliczne dzieciaczki. Podziwiam za cierpliwość i siłę
Mama cudna rodzinka
White hmm... Myślę że raczej wszystkie mamy albo pół albo cała chałupe w chinszczyznie, niekoniecznie zamówionej na Ali
Padam na ryj. Od 7-20 sama z Manią.
Jeszcze ostatnia drzemke skończyła przed 14 i już od 17 tak wyła... Ale jakimś cudem udało mi się ją przetrzymac do 19.
Jeszcze jak zwykle jej się glupawka po kąpieli na noc włączyła.
Fatalita, Mama32 lubią tę wiadomość
-
Kotek miałam ci napisać że super dziewczyny i że wogole nie podobne do siebie a potem mi się przypomniało że to przecież nie dziewczyny . Co nie zmienia faktu że nadal super wyglądają
Mama 32 ładnie wyglądacie fajny mała miała ten płaszczyk taki elegancki i sukienka śliczną ,wogole wyglądała jak modelka z tymi nóżkami do nieba.Mama32 lubi tę wiadomość
-
Piękne dzieci ciąg dalszy
bliźnięta zachwycają podwójnie
Vanesskę prawie słyszę
White, ja z ali tylko jakieś pierdoły i jedno zamówienie wcale nie przyszło, w drugim z trzech rzeczy dostałam dwie. Także balabym się coś droższego chociaż prawie kupiłamtylko fakt faktem, nie chciało mi się wnikać w tamte zamówienia i reklamować bo to groszowe sprawy, chociaż nie powiem, myjek mi brakuje bo fajne są akurat i się przydają ale na szczęście zamówiłam wtedy też inne i doszły
U nas biało. Niestety, nowa fura, a dokładnie jej koła nie radzą sobie tak dobrze na tej zmazlinie jak czołg gondola. Co ogromne pompowane koła to nie małe piankowe. Dobrze, że przychodnia przy głównej to może jutro przejedziemy jakoś. Sanki kupuję za rokMama32 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWhite faktycznie pozostaje już tylko leczenie uzależnienia od Ali:D co racja to racja, teraz wszystko z chin, różnica taka, że na Ali można kupić za pół ceny.
Zamawiałam drobne rzeczy,zawsze sprawdzam opinie kupujących,mimo to się zawiodłam. Kupiłam opaskę dla Małej kwiat wyglada jak przypalony, lampka do kontaktu w ogóle nie doszła(dostałam zwrot), sukienka na chrzciny super za 30 zł, opaska ze spódniczką też super za chyba 9 zł, także zależy jak sie trafi.White Innocent lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny