Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynka na pewno da radę
Mega zakupy przed wyjazdem męża a reszta na bieżąco w torbie od wózka
Najgorzej miałam z wyrzucaniem śmieci i tu-przyznaje ale nie na zasadzie że nigdy wiecej-przed spaniem zbiegalam z nimi i z niania elektroniczna (nie wiem czy miała zasięg bo już byłam w drodze do domu)
To był mój oddech na następny dzień
Ostatecznie rozlaka najtrudniejsza ale to nynka już pewnie nie raz zasmakowala(nasz rekord to pół roku) -
Mój ma ponad 11 i czasem potrafi mnie zadziwić że taki bezmyślny może być , choć często jest naprawdę mądrym chłopcem i mogę na niego liczyć.
A tu dowód że wszystko może być zabawką byle tylko weszło do buzi
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2efbcdaa9dc0.jpgkamciaelcia, Berbecia, kattalinna, Katy, D_basiula, Cola87, Wowka, Feeva, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Wykapalismy dziś Patryczka w krzeselku kapielowym(od jakiegoś miesiąca kapiemy w łazience razem chłopaków plus ja w narozu wanny)
Krzeselko kupione dla Piotrusia(bo poligon)ale ten okazał sieza duży, za grubymusiałam przerabiac
A Patryk???idealnie pasujeMajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie pokazują to ja pospamuje
Ząbek
Nie trzeba szukać-widać
Drugi obok już stuka
I w kapieli-dziś Patryś siedział w wannie ponad 30min a Piotruś uciekł do łóżeczka (już śpi-dzień bez drzemki)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 21:47
Berbecia, kattalinna, Katy, pawojoszka, D_basiula, Sela, Cola87, Wowka, Feeva, MajowaMamusia lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka, no jaka sliczna Ulcia, co to za nowoczesna zabawka w buzce?
Kamcia, nie mam klamerek, chyba musze zainwestowac choc ja juz bym miala zawal ze czesc sie odlamie, wlozy do gardla gleboko, a idz
Cudny Patryczek, widac zabka widac
Moze i ja bym pulpetowi kupila takie krzeselkoAle dla wiekszych dzieci
-
J.s.
Mój pulpet serio w to krzesło się nie zmieścił (nie mam zdjęć przerobionego bo jestesmy nadal na etapie odzyskiwania zdjęć z twardego dysku-wszystkich zdjęć z naszego życia)
Są klamerki które się łamią-wypieprzam od razu
Teraz kupuję te duże, droższe -
Coz to Ula zajada? :p
Patryczek, fajnie sie prezentuje w wannie
Wrzucam filmik, od razu mowie, ze ta straszna mina na poczatku to oznaka konca jedzenia xd A makaron nie ze zlosliwosci taki maly tylko innego by nie tknal na razie :p
https://youtu.be/Tmap_R8V2BE
Ulewa u nas wiec to chyba dlatego tak Kamil padl xdWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2019, 20:37
Nynka, kattalinna, Berbecia, Cola87, Wowka, kamciaelcia, MajowaMamusia, Sela lubią tę wiadomość
-
Klamerki da też drewniane takich nie ułamia . Ulka dorwała kawałek zabawki z McDonald's.
Katy cierpliwy ten Kamil ale w tym tempie to nie pojadlby. Ulka to narwaniec jest wszystko ze stołu zrzuca co tylko dosięgnie już dwa razy miskę z zupa wywaliła chociaż pilnuję jaKaty lubi tę wiadomość
-
Kamcio, jaka koncentracja
jak tu jeść takie fajne zabawki sensoryczne?
Ula cudna dama
Patryczek w spajakie zabawki poleca? I jakiego płynu do bąbelków używacie? Chodzi za mną żeby w końcu zrobić Bożence taką kąpiel bo na razie to na szybko bardzo. Patryk nie pije tej wody? Bo ta od razu by ciumkała...
Katy lubi tę wiadomość
-
Uleńka, jaka ona słodka
Kamcio, z rozwagą nie zjada zabawki
Patryk kąpiel w babelkach jest superteż zwróciłam uwagę na bąbelki, u nas woda z wanny jest pita, nie przeszlyby.
U nas dziś 2x bełcik. Na obiad był nasz niedoprawiony rosół (ale babcia dała trochę kaczki), na podwieczorek kasza manna. Wymiot poszedł po kaszy. Moja mama twierdzi, że raczej ten rosół zalegał na brzuszku, mi się wydaje, że Skrzat sie przejadł po prostu-rosołu zjadł porządną michę, kaszy weszła po 3h też porządna porcja i ostatnia łyżka już przepelnila mini brzuszek. W każdym razie rumianek do picia pomógł, kolacja się już przyjęła. Mam nadzieję, że noc nam minie bez przygód.Katy lubi tę wiadomość
-
Kattalinna
My niezmiennie plyny z Rossmann
I do mycia i kapieli
To kąpiel fla dwojga więc musi być pianka
Ale u nas ta pianka od urodzenia...
Patryk(jeszcze)nie pije wody z wanny
Piotrka nigdy nic nie ruszyło..a ja -szczerze-nie zabraniam
A powinnam????? Piotrek duzo Patryka naśladuje w tym lezenie w wannie na brzuszku...nie liczylam ile wody spil... -
Kamcia nie wiem czy powinnaś, to Twoje dzieci
ja nie pozwalam bo jakoś mi nie pasuje picie mydlim
ale fakt, jeszcze wiele spożyje i też gorszych rzeczy, nie upilnuję przez całe życie. Ale póki mogę kontrolować to to robię
Wowka, czyżby Skrzat był jak mój kot? Bo on to notorycznie ma zwrotki jak się rzuci na jedzenie. Ale tylko dobre zwracamam nadzieję, że u Skrzata to też tylko łakomstwo choć nie wygląda na takiego co tyle je
spokojnej reszty nocy!
Chyba wiosna idzie, wiecie coś na ten temat? -
Katy, jakie skupienie
u nas miska juz bylaby na podlodze :
Dzien dobry
Moj mnie wkurzyl, nie dosc ze spi w salonie to jeszcze zaspal do pracy, ogolnie ma takie ninormowane godziny bo to w zaleznosci gdzie musi jechac ale budzik trabil juz o 5, a on spal sobie dalej do 7.
Tak mnie tym zirytowal, plus do tego w srode mam dostac okres takze ten...
Kattalina, nie wiem nic na ten temat ale marze o wiosnie. Moze dlatego zaczelam juz sie rozgladac za wlladka do wozka, marze zeby zrzucic ten spiwor z wozka i w koncu ubieranie mlodego nie bylo mordega. Jednak co widze za oknem - kupa sniegu i mroz, daleko do wiosnyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 07:29
Katy lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry
Kamil cierpliwy? Chyba tylko w tej sytuacji :p
Wczorajsze wczesne pojscie spac zostalo zakonczone jak poszlam sie myc, podobno pies go obudzil...probowalam uspac cyckiem, ale sie nie udalo wiec balowal od 22.30 do 00.05 :p Ostatecznie zasnal sam takze nie ma tego złego...
Wiosna? Myślałam wczoraj, ze juz nadchodzi, bylo 8 stopni, byliśmy z Kamilem na cmentarzu w nosidle, ja w rozpietej kurtce xd A dzisiaj 1 i warstwa sniegu..