Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
No i Milenka ma angine i antybiotyk tylko czekac kiedy stary złapie.
Noc koszmarna do 3 w nocy lulałam bo tylko umnie na rekach.
U nas wczoraj do nocy była ulewa a później padał snieg i zasypane wszystko. Rano do lekarza to musieliśmy odkopywać auto było całe zasypane.
-
Kattalina ostatnio podsłuchałam rozmowe męża z synem: tato wiesz mama już nie ma tyle czasu dla mnie jak kiedyś jak nie było Milenki. Mąż mu tam coś tłumaczył że już nie dlugo jak bedzie wieksza to bedzie lepiej. Przykro mi sie zrobiło jak to usłyszałam.
-
nick nieaktualnyKattalina yo chyba to mówiłam ostatnio, że nie Ty jedyna?
Zawsze mi lepiej jak poczytam, że nie ja sama mam takie porażki...
Ogólnie najgorzej mi z tym, że on i tak nie rozumie, tylko się biedny wystrasza. Zazwyczaj nad sobą panuje, ale srodek nocy, histeria bez powodu ( w moim mniemaniu) kolejna noc z rzędu....nie że się usprawiedliwiam....
Berbecia zdrówka dla Was! -
Berbecia wrote:No i Milenka ma angine i antybiotyk tylko czekac kiedy stary złapie.
Noc koszmarna do 3 w nocy lulałam bo tylko umnie na rekach.
U nas wczoraj do nocy była ulewa a później padał snieg i zasypane wszystko. Rano do lekarza to musieliśmy odkopywać auto było całe zasypane.
berbecia
zdrówka
ale stary złapac nie musi (u nas i Piotrek i maz dali rade) -
Berbecia, z antybiotykiem będzie już lepiej. Oby mąż nie złapał bo to chyba będzie gorsza choroba niż dwójki dzieci razem wziętych...
Nynka, dokładnie - też z tego powodu miałam doła. Że nakrzyczałam, że chciałam zmiany chociaż wiedziałam, że to niczego nie zmieni bo ona nie rozumie. Nie rozumie ani czego oczekuję, ani co zrobiła nie tak. Naprawdę widzę coraz sensu w tym, że nie pamięta się okresu niemowlęctwa. Tyle, że to zostaje w podświadomości i wpływa na dalszy rozwój...
Berbecia, też by mi było przykro. Ale na to to już zupełnie wpływu nie masz. Choćbyś stawała na rzęsach, nigdy nie będziesz w stanie poświęcić już tyle czasu synowi co kiedyś. Ani Milenka nie dostanie Ciebie tyle, co miał brat. Ale mają siebie, siostra to taka wartość dodana
Nici z tych sanek. Młodzież śpi dalej (alleluja!) a śnieg taki marny już. Obleśnie jest. -
nick nieaktualny
-
Zdrowka Berbecia :*
Dzisiaj na obiad zrobilam te pulpeciki: https://alaantkoweblw.pl/deliatne-pulpety-drobiowe-w-sosie-smietanowym/ i wszystkim smakowaly, zrobiłam z mięsem z piersi indyka, Kamil mial rozdziabcianego i zjadl lacznie moze 1/3, ale balam sie, ze w ogole nie sprobuje xd
A wczesniej zwazylam ile kaszki z owocem zjadl i wyszlo, ze jakies 50g...Takze malutko
-
Dzień dobry.
U mnie też śnieg, ale już się rozpuszcza.
Berbecia zdrówka dla Was
Nynka, mi też się zdarzy krzyknąć na Manię, a potem te okropne wyrzuty sumienia...
Mania mruczy przy zasypianiuMniej więcej tak: (tu akurat na spacerze
)
https://youtu.be/6X7GkTLHSeY
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 15:56
-
Ja dziś na spacerze mogłam mendolenie nagrać
ale czasem robi jak Mania
Czekam na kuriera, chyba był jak nas nie było bo dzwonił a nigdy nie dzwoni. Dziecko bym położyła spać ale znając życie jak mi zacznie usypiać to zbudzi ją domofon... Na szczęście nie marudzi bo się torbą od wózka zajęła i zawieszkami odblaskowymi
Oby fotelik był nowy i cały... -
Hej, hej wpadłam się przywitać przy okazji jak ponownie wróciłam na belly
zaraz postaram się Was trochę nadrobić
A to mój Wojtas wielki fan butów wszelakich (ma coś po mamie hehehe)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4acf64f1cff7.jpg
Katy, kattalinna, Feeva, MajowaMamusia, Berbecia, Cola87, Nynka, Mała Matylda, pawojoszka, kamciaelcia, D_basiula, Sela, Wowka lubią tę wiadomość
Nadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyFeeva u nas takie właśnie mruczenie przy zasypiania
Byłyśmy na spacerze, zrzucilam chyba 1000 kalorii, po 20 minutach robienia za pług zaparkowałam wózek pod dom i chodziłam z Zuzią na rękach. Jak wracałyśmy przyjechali odśnieżać.
Uli witaj.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2019, 08:54
Berbecia, kattalinna, pawojoszka, Katy, kamciaelcia, Cola87, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Byłam w mieście po tych nieodśnieżonych drogach i już lubię zimę trochę mniej . Wzięłam Ule do lekarza bo coś jej się zrobiło x języczkiem normalnie wygląda jakby jej z pół języczka skóra zeszła . Lekarz stwierdził że to normalne i na tle alergicznym taka cechą śluzówki i że taki stan może trwać miesiącami nawet do roku. Ale przy okazji zbadał bo zobaczył że gardelko zaczerwienione i stwierdził że na oskrzelach coś jest więc od razu na dzień dobry antybiotyk. Niedługo to zacznę chandlowac tymi antybiotykami tyle mi wypisują . Za granicą nigdy w życiu tak nie faszerują antybiotykami.
-
Cześć dziewczyny! Piękne dzieciaczki, dla chorych dużo zdrówka. Podczytuje cały czas ale mam mega dół psychiczny. Jestem osobą słaba psychicznie, a ostatnio to już jakieś apogeum...Czuje się źle, nie mam źle z moim dzieckiem a mimo to czuje się wykończona pogorszeniem nocy, marudzeniem, nieobecnością meza, który sobie teraz weekendami dorabia itp. W weekend mam zaliczenia, pon,wt sesja. Poszłam na studia bo mąż mi obiecał wsparcie, a teraz nie czuje tego. Może jestem niesprawiedliwa, ale źle mi. Do tego czuje się okropnie z tym moim tłustym brzuchem. Zamiast chudnąć tyje
no jeszcze do tego mam taki brak cierpliwości do Adasia, do moich psów. I dobry tekst o wyrzutach dziś się tu pojawił. Ja tak mam i źle mi z tym. Dziś było ciężko uspać Adasia, z bezradności lulałam go na rękach a łzy mi kąpały jak grochy. Najgorsze że tak naprawdę przecież powinnam być szczęśliwa, bo wszystko co najważniejsze mam, jesteśmy zdrowi itd. jestem zła na siebie że w ogóle narzekam
Kurde nie wiem co mi jest...hormony, jakieś niedobory ( muszę zrobić badania krwi) czy po prostu jeszcze bardziej słaba psychicznie się zrobiłam niż przed urodzeniem dziecka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2019, 20:22
-
Cola pewnie wszystko na raz ,każdy ma czasem cięższy dzień,pozatym przedwiośnie ,pogoda ,brak towarzystwa ,zmęczenie itp itd . Nie jesteś sama jest nas tu więcej ,choć wiem słabe pocieszenie. Może pogadaj z mężem ,poproście kogoś o pomoc żebyś mogła odsapnac. Badania możesz zrobić nie zaszkodzą ,jeśli zaczęłaś ostatnio brać jakieś hormony np antykoncepcję to może mieć takie objawy