Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry .
Feeva ambicja? A co to takiego? Trzebaby ją mieć żeby na nią wjechać.
Majowa obawiam się że tylko terapia wstrząsowa i to tylko bardzo wstrząsowa bo już wszystko było i tłumaczenie i awantury i nic jeszcze liczę że jak asystentka z nim pogada to może coś da bo zawsze jak obcy coś powie to inaczej bo ja to mogę sobie gadać .
Od kilku dni spłuczka nie działa założę się że puki ja jej nie zrobię to będzie zepsuta nawet pół roku .
Korzystajcie ze śniegu nie wiadomo kiedy znowu da się na sankach pojeździć może za parę lat dopieroWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 09:33
-
nick nieaktualny
-
Kattalinna w Biedronce są niesiarkowane rodzynki i wydaje mi się, że jeszcze coś, tylko teraz nie mogę sobie przypomnieć.
Wowka podobno nie musisz wybierać w ogóle zaległego urlopu. Takie zdanie znalazłam w komentarzach u Matki Prawnik. Ale nie jest to uregulowane przepisami i chyba jest to dobra wola pracodawcyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 10:09
Wowka, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Feeva Mania super wcina spaghetti
ja też mam nadzieję że baba jednak przeleje kasę, ale najważniejsze że uderzenie nie było dużo i nic sie Adasiwoi nie stało. Mążewi na spokojnie wczoraj powiedziałam co mi leży na sercu, to efekt taki dzisiaj że się do mnie nie odzywa. Jak mu powiedziałam że tak nie może byc, że to wpływa na dziecku itp. to stwierdził że nie ma ochoty ze mną rozmawiać. I w takich chwilach mam wrażenie że to nie ta miłość jaką chciałam w małżeństwie
strasznie mi smutno dziś
nie idziemy w końcu dziś na szczepienie, przełożyłam je na 21.02. J.S. a Wy zapisaliście się już na meningokoki?
-
White, w tym rzecz, że ja bardzo chcę wykorzystać ten zaległy urlop, i nawet część bieżącego
Zadzwoniłam do kadr, mam prawo, złożę wniosek, z automatu akceptowany i mam wolne prawie do końca sierpnia
O matko, i tak powrót do dyrektora tyrana mnie mrozi. Nic tam, znając swoje szczęście coś się jeszcze zmieni, coś się ogarnie i pewnie wyląduję na cztery łapyWhite Innocent, kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość
-
Ah, no to tak. To teoretycznie pracodawca nie może odmówić wykorzystania urlopu wypoczynkowego po macierzyńskim
zazdroszczę ilości dni. Ja mam tylko 52 jeśli wykorzystałabym cały urlop z tego roku, a tego chyba zrobić nie mogę, bo muszę liczyć się z tym, że będę musiała wrócić jednak na chwilę do pracy
-
My po bilansie i szczepieniu. Mój szczypior ma 68 cm i waży 7550 . W końcu od października udało się ją zaszczepić. Ale jakoś jak nigdy się stresuje czy będzie ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 12:51
Cola87, Wowka, kamciaelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPawojoszka, przykro mi, że do Twojego chłopa nic nie dociera.
Trzeba iść specjalnie na bilans, czy to przy okazji? My miałyśmy iść na szczepienie końcem stycznia, nie zapisywali bo epidemia, potem ta biegunka i wymioty, teraz od 2 dni ma wysypkę na twarzy (na czole takie malutkie kropeczki widoczne pod światło)- obserwuje, bo nie wiem od czego to może być.
Dziecko zachwycone, że widzi cały świat, babcia dumna, że takie wypasione sanki kupiła, mama zmachana pchaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 21:17
kattalinna, Cola87, Wowka, Mała Matylda, Feeva, kamciaelcia, D_basiula, Berbecia lubią tę wiadomość
-
My juz wracamy, Kamil w ogole nie chcial wspolpracowac, nawet sie na brzuch obrocic
Dzisiaj to bardziej konsultacja byla, ćwiczenia mamy 12.02 :p
Napięcie miesniowe ma ok, musimy cwiczycMowila, ze moglismy troche wczesniej przyjsc
A no i oczywiscie mamy nie sadzac itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 13:06
kattalinna lubi tę wiadomość
-
U nas za chodzik oprócz stoliczka edukacyjnego robi też odkurzacz
https://youtu.be/aay7dF0wJnoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2019, 13:51
Wowka, MajowaMamusia, MajowaMamusia, MajowaMamusia, kattalinna, Tanda, Mała Matylda, kamciaelcia, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuje za odp, przy okazji bilans zrobimy, nie wiem kiedy pójdziemy, bo jak mnie choć trochę coś niepokoi to dziecka nie zaszczepię.
Katy, a skąd mogliście wiedzieć, że trzeba wcześniej przyjść? Lekarz mógł Was skierować choćby przez to, że Kamil to wcześniak.
Cola, odkurzacz zyskał nową funkcję -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny