Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cola my też z zasypianiem problemu nie mieliśmy tylko ze snem. Ale wychodzi na to że to jest powiązane. Bo chodzi o to żeby nauczyła się że jak się obudzi to potrafi sama dalej zasnąć bo nic się nie dzieje. Ciężki był ten pierwszy dzień i w zasadzie nie aż tak jak się spodziewałam.
-
No i nasza kolej
Kończymy 9miesięcy
Waga 9,48
Długość 78cm
Zęby sztuk 2
Cha cha
Nie kończymy dziś
Jutro
A co tam
A wczoraj się śmiałam z męża że Walentynki przyspieszyl o dzień
Miałam do wyboru-usunąć, zostawić
Nie usuwam
Będzie na jutro
Mężowi się nie przyznam hihi
OK
Ostatnia edycja
Tak na dzisiejszy dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2019, 22:32
Cola87, Nynka, Wowka, Katy, kattalinna, Feeva, Sela, pawojoszka, jangwa_maua, D_basiula, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
Dobry,
Mania jaka szczesliwa
Kattalinna, mam termometr zbliżeniowy z lidla, nie specjalnie polecam. Główną zaletą była cena.
Nie wiem, co jeszcze. Dobra passa nocna i nas opuściła, od 2:30.
Patk, witamy z powrotem na pokładzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 08:41
-
Też mam ten z Lidla i co pomiar to inny wynik. Nie umiem to rozgryźć kupilismy zwykły pod pache w aptece i jak młody miał trzydniowe tym kontrolowalam. Dało się dziecko przy gorączce i tak tulasne się zrobiło więc termometr pod pachą a dziecko na rączki na 3 minuty i gotoweNadia 2008
* 7tc 2016
*10tc 2017
*15tc 2017
WOJTUŚ 2018
STAŚ 2019 -
nick nieaktualnyCola ja nie wiem czy u nas jakiś ząb też nie idzie, brzuch już wykluczylam chociaz dalej na noc daje espumisan, ale czytalam wczoraj, że w zwiazku z rozwojem motoryki ok 8-9 miesiąca psuje się sen, i ( co zrujnowalo moje plany eksmisji do łóżeczka) to zły moment na takie zmiany....aaaa dodam że napisali, że to ok 3 msc trwa....
Sto lat dzieciaczki!!:*
My ostatnio zmieniliśmy na microlife termometr, na razie się sprawdza....mialam kardiotest do du...szy... -
Cześć i czołem!
Patk, dobrze, że już jesteś i że jest lepiej. Zdrowia dla mamy! Nie wiem czy tu hejtu się doczekasz, sorryna czym dokładnie to polega? No to chyba jakaś zorganizowana metoda?
Dzięki dziewczyny, z lidla nie kupię. Microlife chodzi mi po głowie, jest jednym z trzech na liście. Jakie macie modele? Kamcia, ten 100 to ten do ucha i czoła?
Ps pachą mierzenie to tragedia. Mam wrażenie, że za każdym razem inny czas pomiaru. Bożena się wkurza, zaczyna ryczeć i temperatura rośnie... W nocy stosowałam dotyk i usta - była taka rozgrzana, że nie było wątpliwości, że trzeba to zbić. No i darła się bardzo...
Przy trzydniówce wysypka pojawia się na koniec czy wcześniej? Nie wiem czy już szukać. I tak ciągle obstawiam zęby chociaż nic nie widać poza zachowaniem młodej ale do tej pory przy żadnym z pięciu nie było nic widać na dziąsłach do momentu przebicia.
-
kattalinna
100 tylko do czoła
starszy model-bo dawniej kupiony, i to na szybko w aptece
(pierwsza goraczka Emilki-trzydniówka to była)
w trzydniówce goraczka trwa trzy równe doby
na czwarta/piata wysyka
u Patryka ta wysypka była maxymalna na 5 dzien-a do lekarza trafilismy na czwartybo była mała i nie miałam pewnosci
moja pediatra twierdzi ze musza byc te 3 doby (mniej nie uznaje)
i wezły chłonne karkowe powiekszone ale tego nie umiem badac
Piotrek po jakiejs wirusowce (1 dzień goraczki) tez dostał wysypki-diagnoza: wirusówkaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:32
-
nick nieaktualny
-
My mamy Microlife, ale sie nie sprawdza, juz lepiej pokazuje Babydream elektryczny do pupki xd
Wszystkiego najlepszego z okazji Walentynek
Patryczek elegancki dziewieciomiesieczniak :*
Kamil przed chwila zasnal prawie wiszac glowa w dol na moich rekach, szkoda, ze nie mialam jak zrobic zdjecia :pkamciaelcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny