Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykattalinna wrote:Sto lat dla Mani!
Majowa, jednak nie jest tak źle. Wyszłam z wprawy z tamponami jednak. A Ty to weź siknij jeszcze raz 😊
Jak nie dostanę do wtorku to robie test.
U mnie tampony tylko na specjalne okazje, nie lubie ich,choć w upały są zbawienne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 14:18
-
Sto lat dla roczników.
Berbecia poka zdjęcia ☺
Majowa okres jest zawsze określoną i stała ilość dni po owulacji ,to owulacja jest ruchoma . Jeśli okres się spóźnia tzn że albo owu była puzniej a co za tym idzie test za wcześnie albo jest ciazunia tylko test jej nie wyłapał. Tak czy tak siknac nie zaszkodzi, choć rozumiem że wizja maratonu jest kusząca.
Gratuluję nowych umiejętności zdolnym dzieciom ,coraz więcej maszerujących dzieci na forum ,my nadal obstawiamy tyłyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 14:46
kamciaelcia, Feeva lubią tę wiadomość
-
Sto lat dla Mani! I gratuluję kroczków Patrydia i brawo dla Kamilka za brawo Kattalina super ta kampania strojów kąpielowych u nas ostatnio nocki też gorsze. Zasnął po 21, obudził się o 6, w nocy też się wierci i przebudza ;/ Wczoraj odstawiłam wszystkie suple młodemu i dziś w nocy brzuszek nie bolał. Zobaczymy jak będzie dziś.
kamciaelcia, kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziekujemy za gratulacje :p
Wszystkiego najlepszego dla Mani 😘😘
Brawo dla Bozenki za opanowanie schodzenia z łóżka:p
Hoope, dziek za info cos czuje, ze teraz mango bedzie na stale w mojej diecie xd
Pogoda dzisiaj byla taka paskudna, ze w domu musielismy siedziec, a mialam takie fajne planykattalinna, Feeva lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego dla Marysi i Milenki, duzo zdrowka bo to najwazniejsze.
My jestesmy wierzacy i praktykujacy, ale jesli ktos jest ateista to to to rozumiem i akceptuje, koniec tematu.
Draznia mnie tylko takie osoby co mowia ze nie chodzimy do kosciola bo to bo tamto a dziecia chrzcza bo wypada, posylaja do komunii na pokaz a te dzieci nic z tego nie wiedza bo rodzice pozniej ich i tak nie zabieraja na msze bo sami nie chodza, nie przekazuja tej wiary. I jeszcze swieta obchodza i ja sie pytam po co????
U nas wczoraj i dzis piekna pogoda byla, pol dnia poza domem bylismy, Olcia juz zasypiala ja wyszla z kapieli i teraz juz spi.
U mnie 2 dzien okresu, jestem wdzieczna temu komus kto wymyslil tampony, bez nich nie wychodze z domu.Berbecia, edwarda20, Nina83, kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość
-
Jagwa święta są celebracja wydarzenia religijnego ,jeśli ktoś deklaruje że jest ateista obchodzenie świat jest hipokryzja ,niekonsekwencja , obłudą,w każdym razie czymś zafałszowanym .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 20:37
Nina83, D_basiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMilenka jaka śliczna i jaka wpatrzona w tort 🎂😂 i brat i Milenka chyba podobni do tatusia 😊
Ja również jestem wierzaca i praktykująca i jak już pisałam do kościoła chodzę dla siebie i Pana Boga, nie dla księdza, rodziców czy sąsiadki. Księża są różni... niestety coraz więcej nie z powołania, jak to mówię " wilki w owczej skórze". Pedofilia jest straszna i mam wrażenie, że to zboczenie rozlewa się coraz bardziej i jest w każdej grupie społecznej i powinno się to piętnować ,tępić i..pedofilom obcinać jaja!!!!
kattalinna, olciabos lubią tę wiadomość
-
Pawojoszka - można ten okres traktować jak czas na spędzanie z rodziną. Tak uważam. Tym bardziej jak ateiści są przytłaczani z każdej strony świątecznymi akcentami typu markety udekorowane, świąteczne piosenki, choinki już w październiku etc. Niektórzy w tym czasie mogą wyjechać. Niestety to ateiści w pl muszą dostosować się do kalendarza religijnego katolików. Jeżeli jest dzień z góry wolny dla wszystkich to każdy z tego korzysta.
edwarda20 lubi tę wiadomość
-
Berbecia, jaka sliczna Milenka 😍 Sto lat!
Patk, odmowilam ta wkladke, bo wyczytalam na forum ze na 100% nie bedzie pasowac, takze odrzucilam zamowienie. No szkoda ale podobno na te boczne pasy nie ma wyciecia, nie wiem
Zamowilam wlasnie u jakiejs babeczki, ktora szyje w max 10 dni no to oby, bo ostatnio na swoja do quinny u innej czekalam 35 dni
Aha Katy ty melona pierwszy raz, a ja ostatnio marakuje pierwszy raz taka swieza, nie wiem zawszd jakos w napoju, musie ale nigdy tak na swiezo nie jadlam, chyba nigdy nie zwracalam na nia uwagi i to jest wg mnie najpyszniejszy owoc. Ostatnio non stop kupuje i zjadam, Igor tak samo ubostwiaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 21:08
Berbecia, Katy lubią tę wiadomość
-
Jagwa Polska jest krajem katolickim nie dostosowuje się do mniejszości ani do Żydów ani Świadków Jehowy,ani ateistów czy innych grup . Mnie też meczaswieta już w listopadzie .
Oczywiście że można ten czas traktować jak spędzony z rodziną ale jeśli ktoś deklaruje ateizm a potem szykuje wigilię,dzieli się opłatkiem czy na Wielkanoc idzie świecić pokarmy to nie jest normalne, tak samo jak ktoś twierdzi że jest katolikiem ,chrzci dzieci,posyła do komunii ale do kościoła nie chodzi bo nie czuję potrzeby,do spowiedzi 10 lat nie był ,Pisma Sw. w życiu w ręku nie miał gdzie się da to ukradnie ,gdzie się da to zachachmeci i uważa że to ok bo wszyscy kombinują. Obłudą mnie drażni albo w prawo albo w lewo "bądź zimny albo gorący" bądź jakiś ,prawdziwy, miej zasady takie czy inne ale miejkattalinna, edwarda20, Nina83, olciabos, D_basiula lubią tę wiadomość
-
Nie chcę wchodzić w dyskusję bo polityka i religia to tematy bardzo zapalne. Tylko chce do tych "świąt" w marketach się odnieść. To akurat jest czysty marketing. Święta katolickie (w sumie chrześcijańskie) dawno zostały zlaicyzowane. Ideą Bożego Narodzenia nie jest Mikołaj (czyli ten grubas w czerwonym stroju, gdyby to od katolików zależało to byłby sw. biskup) a Wielkanocy zajączek. Można się spotykać z bliskimi w okresie świątecznym (w końcu warunki sprzyjają bo wolne) ale jednocześnie nie świętować.
jangwa_maua lubi tę wiadomość