X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Eva85 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2019, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla milenki i mani duzo zdrówka i radości.

Brawo Patryczku i kamilku nowych umiejętności

kamciaelcia, Berbecia, Katy, Feeva lubią tę wiadomość

3i498ribh1nhdhf5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kattalinna wrote:
    Sto lat dla Mani!

Majowa, jednak nie jest tak źle. Wyszłam z wprawy z tamponami jednak. A Ty to weź siknij jeszcze raz 😊
    Myślisz, że faktycznie test był trefny? Już się oswoiłam z myślą rozpoczęcia maratonu w tym miesiącu 😆
    Jak nie dostanę do wtorku to robie test.

U mnie tampony tylko na specjalne okazje, nie lubie ich,choć w upały są zbawienne.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 14:18

• pawojoszka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla roczników.
    Berbecia poka zdjęcia ☺

Majowa okres jest zawsze określoną i stała ilość dni po owulacji ,to owulacja jest ruchoma . Jeśli okres się spóźnia tzn że albo owu była puzniej a co za tym idzie test za wcześnie albo jest ciazunia tylko test jej nie wyłapał. Tak czy tak siknac nie zaszkodzi, choć rozumiem że wizja maratonu jest kusząca.

Gratuluję nowych umiejętności zdolnym dzieciom ,coraz więcej maszerujących dzieci na forum ,my nadal obstawiamy tyły

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 14:46

kamciaelcia, Feeva lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka
    Ostatni będą pierwszymi!

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Cola87 Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sto lat dla Mani! I gratuluję kroczków Patrydia i brawo dla Kamilka za brawo :D Kattalina super ta kampania strojów kąpielowych :) u nas ostatnio nocki też gorsze. Zasnął po 21, obudził się o 6, w nocy też się wierci i przebudza ;/ Wczoraj odstawiłam wszystkie suple młodemu i dziś w nocy brzuszek nie bolał. Zobaczymy jak będzie dziś.

kamciaelcia, kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość

qdkk2n0ahanlnmk1.png klz9ej28mp9ifznz.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczyw przegapilam święto Maleńki
    Post o imprezie zakodowany został

Milenko
    Najwspanialszego z okazji twoich pierwszych urodzin

Berbecia lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniu
    Sto lat dziecinko
    Rosnij śliczna, zdrowa, mądra 🎁

Feeva lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Berbecia Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie mam tylko zdjęcie tortu.

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6393a5a662e.jpg

pawojoszka, jangwa_maua, kamciaelcia, Katy, Wowka, Leira, kattalinna, Mycha666, Patk, Sela lubią tę wiadomość

11.05.18r. ,2280g ,50 cm
    7672190291.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mania sto lat😘🎂

Feeva lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla ślicznych gwiazdeczek Milenki i Marysi dużo zdrówka, szczęścia i pomyślności 💐💐🎂🎂😘😘

Berbecia, Feeva lubią tę wiadomość

• Katy Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekujemy za gratulacje :p

Wszystkiego najlepszego dla Mani 😘😘

Brawo dla Bozenki za opanowanie schodzenia z łóżka:p

Hoope, dziek za info cos czuje, ze teraz mango bedzie na stale w mojej diecie xd

Pogoda dzisiaj byla taka paskudna, ze w domu musielismy siedziec, a mialam takie fajne plany :(

kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość

qdkkj48axof4swbx.png

qb3c2n0af5u2yzmp.png
  • D_basiula Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkiego najlepszego dla Marysi i Milenki, duzo zdrowka bo to najwazniejsze.

My jestesmy wierzacy i praktykujacy, ale jesli ktos jest ateista to to to rozumiem i akceptuje, koniec tematu.
    Draznia mnie tylko takie osoby co mowia ze nie chodzimy do kosciola bo to bo tamto a dziecia chrzcza bo wypada, posylaja do komunii na pokaz a te dzieci nic z tego nie wiedza bo rodzice pozniej ich i tak nie zabieraja na msze bo sami nie chodza, nie przekazuja tej wiary. I jeszcze swieta obchodza i ja sie pytam po co????

U nas wczoraj i dzis piekna pogoda byla, pol dnia poza domem bylismy, Olcia juz zasypiala ja wyszla z kapieli i teraz juz spi.

U mnie 2 dzien okresu, jestem wdzieczna temu komus kto wymyslil tampony, bez nich nie wychodze z domu.

Berbecia, edwarda20, Nina83, kattalinna, Feeva lubią tę wiadomość

l22nbd3m323q83y0.png

Aniolek [*] czerwiec 2017

Zaczynamy od nowa! Udało się w 2cpp.
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basiula - święta można obchodzić dla samego faktu spotkania z rodziną. Niekoniecznie z pobudek religijnych.

Patk, Feeva, Hoope lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagwa święta są celebracja wydarzenia religijnego ,jeśli ktoś deklaruje że jest ateista obchodzenie świat jest hipokryzja ,niekonsekwencja , obłudą,w każdym razie czymś zafałszowanym .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 20:37

Nina83, D_basiula lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 maja 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka jaka śliczna i jaka wpatrzona w tort 🎂😂 i brat i Milenka chyba podobni do tatusia 😊

Ja również jestem wierzaca i praktykująca i jak już pisałam do kościoła chodzę dla siebie i Pana Boga, nie dla księdza, rodziców czy sąsiadki. Księża są różni... niestety coraz więcej nie z powołania, jak to mówię " wilki w owczej skórze". Pedofilia jest straszna i mam wrażenie, że to zboczenie rozlewa się coraz bardziej i jest w każdej grupie społecznej i powinno się to piętnować ,tępić i..pedofilom obcinać jaja!!!!

kattalinna, olciabos lubią tę wiadomość

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pawojoszka - można ten okres traktować jak czas na spędzanie z rodziną. Tak uważam. Tym bardziej jak ateiści są przytłaczani z każdej strony świątecznymi akcentami typu markety udekorowane, świąteczne piosenki, choinki już w październiku etc. Niektórzy w tym czasie mogą wyjechać. Niestety to ateiści w pl muszą dostosować się do kalendarza religijnego katolików. Jeżeli jest dzień z góry wolny dla wszystkich to każdy z tego korzysta.

edwarda20 lubi tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Berbecia, jaka sliczna Milenka 😍 Sto lat!

Patk, odmowilam ta wkladke, bo wyczytalam na forum ze na 100% nie bedzie pasowac, takze odrzucilam zamowienie. No szkoda ale podobno na te boczne pasy nie ma wyciecia, nie wiem :/
    Zamowilam wlasnie u jakiejs babeczki, ktora szyje w max 10 dni no to oby, bo ostatnio na swoja do quinny u innej czekalam 35 dni :/

Aha Katy ty melona pierwszy raz, a ja ostatnio marakuje pierwszy raz taka swieza, nie wiem zawszd jakos w napoju, musie ale nigdy tak na swiezo nie jadlam, chyba nigdy nie zwracalam na nia uwagi i to jest wg mnie najpyszniejszy owoc. Ostatnio non stop kupuje i zjadam, Igor tak samo ubostwia :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2019, 21:08

Berbecia, Katy lubią tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Eva85 Przyjaciółka

Wysłany: 12 maja 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka mała gwiazda

Mamy 3 jedynki i 4 w natarciu

kattalinna, Berbecia lubią tę wiadomość

3i498ribh1nhdhf5.png
  • pawojoszka Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagwa Polska jest krajem katolickim nie dostosowuje się do mniejszości ani do Żydów ani Świadków Jehowy,ani ateistów czy innych grup . Mnie też meczaswieta już w listopadzie .
    Oczywiście że można ten czas traktować jak spędzony z rodziną ale jeśli ktoś deklaruje ateizm a potem szykuje wigilię,dzieli się opłatkiem czy na Wielkanoc idzie świecić pokarmy to nie jest normalne, tak samo jak ktoś twierdzi że jest katolikiem ,chrzci dzieci,posyła do komunii ale do kościoła nie chodzi bo nie czuję potrzeby,do spowiedzi 10 lat nie był ,Pisma Sw. w życiu w ręku nie miał gdzie się da to ukradnie ,gdzie się da to zachachmeci i uważa że to ok bo wszyscy kombinują. Obłudą mnie drażni albo w prawo albo w lewo "bądź zimny albo gorący" bądź jakiś ,prawdziwy, miej zasady takie czy inne ale miej

kattalinna, edwarda20, Nina83, olciabos, D_basiula lubią tę wiadomość

cf409fc7e7.png
  • kattalinna Autorytet

Wysłany: 12 maja 2019, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę wchodzić w dyskusję bo polityka i religia to tematy bardzo zapalne. Tylko chce do tych "świąt" w marketach się odnieść. To akurat jest czysty marketing. Święta katolickie (w sumie chrześcijańskie) dawno zostały zlaicyzowane. Ideą Bożego Narodzenia nie jest Mikołaj (czyli ten grubas w czerwonym stroju, gdyby to od katolików zależało to byłby sw. biskup) a Wielkanocy zajączek. Można się spotykać z bliskimi w okresie świątecznym (w końcu warunki sprzyjają bo wolne) ale jednocześnie nie świętować.

jangwa_maua lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 2357 2358 2359 2360 2361 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ