Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie, nic nie robil.. nie wiem skad to..
Odeslali nas do innego szpitala, zeby go zobaczyl chirurg.
Dziekuje za kciuki. -
Tak, skierowanie i karte konsultacyjna. W sumie chyba wole ten drugi szpital.
-
nick nieaktualny
-
Julo 😘 kciuki Fermina!
Cola, Berbecia, dołączam. Ja planuję wystawić na balkon bo najszybciej... Tylko takie natężenie u nas od poniedziałku. W połączeniu z zębami. Nie wiem czy coś wyszło, gorączka taka średnia ale chyba boli czasem bo się wścieka. Niesamowite jak od razu po skończeniu roczku zrobiła się mendą maksymalną. Tego nie da się opowiedzieć, trzeba przeżyć. Zazdroszczę tym, które po 😉
Wowka, też zdania jestem, że powinnaś coś swojego trochę kręcić. Majowa dobrze prawi, zrób sobie dodatkowe zajęcie. Może ogólnie catering na imprezy? Myśl, myśl 😊
Kamcia, co u diabetologa? Czy mi uciekło? -
Fermina obserwuj pieluszke, jak zobaczysz bialo-kremowa ropke to zapewne jest to zapalenie napletka. Mielismy to - spuchniety siusiak, bol przy probie siusiania i wlasnie taka ropka na pieluszce - wynika to z faktu, stulejki, a raczej zbierajacej sie pod nia wydzieliny, ktorej NIE da sie dobrze wymyc. Jesli to to, to leczenie polega na obkladaniu siusiaka gazikiem nasaczonym rivanolem, jedna czy dwie noce I bedzie po sprawie.
EDIT: U Nas jak maly plakal, bo bolalo go przy probie siusiania to bralam go do pionu i jakos lepiej mu szlo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2019, 17:32
-
Kattalinna
U diabetologa przede wszystkim szybko
Dostalam pochwały
Insulina bez zmian
Udało mi się wynegocjować dalszy termin następnej wizyty(mąż ma kurs i ciezko z wolnym a sa ważne i ważniejsze wizyty) z większą ilością pasków i zaleceniami dla rodzinnej(aby ta ewentualnie recepty wypisala)kattalinna lubi tę wiadomość
-
Fermina żeby się szybko wyjaśniło! A może mu zawiało i dostał zapalenie pęcherza.
Ja nie wiem co się dzieje z nią. Pół dnia jest fajna a później histerie.
Dzisiaj tak się darła 40 min ze stary wstał i ją wziął uśpić bo ja nie dawałam rady. O wszystko się złości i nerwy pokazuje. -
Fermina, kciuki za Jula! Duzo zdrowka
Wizyta u fryzjera zaliczona, po loczkach juz, ale nie mialam nerwow do tych wlosow juz
Wyglada teraz jak prawdziwy chlopczyk aczkolwiek troche zal mi wlosow bylo, ale moj juz sie uparl bo ciagle tylko ze ladna dziewczynka, wszyscy go mylili i sie wkurzal
Odrosna ale lezka sie zakrecila
Certyfikatu brak bo w mojej wiosce nie ma haha
kamciaelcia, Berbecia, kattalinna lubią tę wiadomość
-
J.S wrote:Fermina, kciuki za Jula! Duzo zdrowka
Wizyta u fryzjera zaliczona, po loczkach juz, ale nie mialam nerwow do tych wlosow juz
Wyglada teraz jak prawdziwy chlopczyk aczkolwiek troche zal mi wlosow bylo, ale moj juz sie uparl bo ciagle tylko ze ladna dziewczynka, wszyscy go mylili i sie wkurzal
Odrosna ale lezka sie zakrecila
Certyfikatu brak bo w mojej wiosce nie ma haha
taki post bez zdjecia?!
o nie nie!protestujekattalinna lubi tę wiadomość