Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
Byliśmy wczoraj na USG, wszystko jest, że tak powiem idealnie Dzidzia sobie spała, potem ją lekarz obudził to się tak kręciła, że szok! Ale super to było, dzidziulek machał rączkami, nóżkami - mamy nawet film W końcu wziął sobie rączki pod główkę i dalej poszedł spać Potem obudził się jeszcze na minutkę i znowu zasnął Mąż z synkiem wniebowzięci No i ja oczywiście, ale to wiadomo
Dzidzia ma już 6 cm, ryzyko chorób znikome, lekarz powiedział, żeby więcej badań nie robić. Serduszko takie jak być powinno, pięknie sobie biło.
I dzidzia jest dokładnie tam gdzie ją czułam Czyli to raczej nie były moje przewidzenia
Po badaniu pojechaliśmy na wielkie lody i kupiliśmy przepiękne malutkie skarpeteczki
Mój mąż mnie rozwalił Poszedł oglądać foteliki... Przychodzę do niego, a on mi pokazuje i mówi może taki? Patrzę, a to fotelik od 9 kg hehehe
Kurczę nie mogę się doczekać już maja!
Co do płci to nie wiemy. Ale i tak będzie chłopak
Miłego dnia wszystkim! I trzymam kciuki za następne wizytyMartyna32, Lukrecja, J.S, Katy, Rillia, Fermina, MysiaMarysia, malwka08, kamciaelcia, Hoope, Kropka88, Witch15, Jagoda14, Cola87, Katka. lubią tę wiadomość
Zuzanka już z nami
-
Dzień dobry!
Kelegena gratuluję!!! Świetne wieści! Ja na razie dzieciaków nie miałam możliwości zabrać na usg, trochę logistycznie mi z tym nie po drodze, może na późniejszy etapie sie uda. Córka na zdjęciach usg już rozpoznaje w miarę co i jak, a dla synka to jeszcze czarna magia
Ja czekam ciągle na wyniki pappa, teoretycznie dziś lub jutro powinny być... na razie nikt nie dzwonił do mnie z przychodni, więc zakładam że wszystko ok.... w razie nieprawidłowości mieli dzwonić..Jagna 15.04.2018 -
Hej, gratuluję udanych wizyt :*
Jadę dzisiaj po odbiór wyniku testu pappa.
Czuję się dzisiaj jakoś lepiej i mam nadzieję, że mdłości i wymioty odejdą w niepamięć a Wy jak się czujecie?
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Kelegena, rozumiem, mam nadzieje ze u mnie tez sie uda przez powloki brzuszne. Poza tym gratuluje udanej wizyty
A ja jeszcze tydzien czekania na wynik i usg... jakos zaczynam sie denerwowac, sny mam takie glupie.. Cierpie na arachnofobie i to naprawde taka konkretna, bardzo sie boje pajakow, a dzisiaj mi sie snilo ze ogromne tatrantule zsuwaja sie po suficie prosto na mnie, takie duze, czarne ze swiecacymi oczami. Koszmar! Jestem totalnie niewyspana przez to. -
J.S też się boję pająków ale nie jakoś bardzo panicznie, po prostu są dla mnie wstrętne i lepiej jak ich nie ma a co do snu to taki w klimacie dzisiejszego dni tzn. hallowen
Mi dzisiaj śniło się, że rodzę w markecie! Jednak nie zdążyłam urodzić bo mąż mnie obudził
U mnie zaczął się drugi trymestr i czuję się trochę lepiej, nie męczą mnie już tak duszności. A wczoraj nawet udało mi się trochę dom ogarnąć
Dziś byłam u dermatologa, okazało się że mam alergiczne zapalenie skóry. Twierdzi, że normalnie dałaby mi antybiotyk i powinno zejść po 3dniach, ale że jestem w ciąży to kazała kupić jakieś kremy z la roche.... -
Hej.
My już po
Na chwilę obecną wszystko ok, czekamy na pappe. W domu jednak zauważyłam, że w opisie badania "banka żołądka do obserwacji", jednak podczas badania nic nie mówiła.
Niby coś się tworzy między nóżkami, więc możliwe że będzie chłopak.
https://zapodaj.net/e1579fb35823d.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2017, 13:33
Fermina, kamciaelcia, malwka08, Hoope, Katka. lubią tę wiadomość
Nasze aniołki...
21.09.14 (*) N.
10.05.17 (*) O. -
Pajka wrote:
Dziś byłam u dermatologa, okazało się że mam alergiczne zapalenie skóry. Twierdzi, że normalnie dałaby mi antybiotyk i powinno zejść po 3dniach, ale że jestem w ciąży to kazała kupić jakieś kremy z la roche....
Jak wygląda ta Twoja alergia i gdzie masz? bo mi też się coś pojawiło ale na plecach
Odebrałam wyniki pappy i wydaj się być wszystko bardzo dobrze
Dziewczyny czy Wam też się kompletnie nic nie chce? mam totalnego lenia nawet mi się naczyń do zmywarki nie chce włożyć..
Hashimoto, niedoczynność, PCOS, problemy z immunologią
Cykl starań.... wolę nie liczyć
7 cykli CLO + pregnyl
2 cykle CLO + Gonal + pregnyl
-> Gonal + pregnyl
styczeń-luty hiperstymulacja
-
Dzień dobry
Ja bym tego leniem nie nazwała, po prostu nie mam mocy. Nie mam od samego początku.
I nie mam też mdłości, od trzech dni trololololoKlaudiia87, Kropka88 lubią tę wiadomość
❤ Bartuś już z nami 15.04.18 ❤
Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka
-
Madzia ja mam koło ust i pod nosem, takie zaczerwienione punkciki, które mi się przesuszają. Praktycznie od samego początku ciąży tak mam
Katka robiłaś już rozeznanie w wózkach bliźniaczych? Masz jakieś preferencje? Jeden obok drugiego, czy jeden za drugim?