Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Po rivanolu - dwie godziny z okładem - pielucha ciężka od moczu a na opatrunku biała, zwarta, wydzielina - ropa chyba? Więc działa. Dziękuję raz jeszcze za rady. :* Zrobiłam nowy okład i czekamy.
kamciaelcia, D_basiula, Nynka, Leira, wariancja, kattalinna, Wowka lubią tę wiadomość
-
Dzieki, podnioslyscie troche na duchu
Edwarda, to najgorzej jak jestes niezadowolona ze sciecia, ja tez bardzo srednio
Daj spokoj z ta grzywka to masakra, nam pierwotnie tez obciela jak od gara, wieczorem przyszla moja znajoma i poprawila bo ja patrzec na to nie moglam
Ogolnie bardzo zaluje ze sie na to zgodzilam, moj sie uparl, on zadowolony a ja wcale, gdyvy tylko mozna byloby cofnac czas to bym w zyciu nie poszla. Na sama mysl chce mi sie wyc jak przegladam zdjecia.
Jak odrosna to juz nie pojde, nikt mnie nie namowi na to 😭
Fermina, to super ze juz jest lepiej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 11:03
Fermina lubi tę wiadomość
-
JS to tylko włoski Igorek zostal taki sam Mnie juz emocje minely na szczęście :p i Tobie tez za pare dni mina Pamietasz ze zdjęcia jakie Henio mial loki? To teraz mu sie tylko koncowki lekko kreca, tak jak mówiłam będzie mial proste lub lekko falowane.
-
Dobrze, że z Julkiem już lepiej. Nie ma chyba nic gorszego niż cierpienie dziecka i jeszcze niemoc aby mu pomóc.
Muszę zebrać się na zakupy i kupić prezent dla córki znajomych, bo urodziny się szykują.
U nas że spaniem ostatnio kiepsko. Sprawdzałam, niby 7 dni do końca skoku... Oby i nocki się poprawiły wtedy.Fermina lubi tę wiadomość
-
Berbecia a Ty olej babe z przychodni, ja tez mam takie denerwujace kobiety u siebie, sanepidem nas juz tez straszyli.
Majowa, ja Ci chyba nie odpowiedzialam. Bede szczepic na MMR pozniej, bo sie boje, pewnie nie jest to jakas gwarancja powodzenia i braku NOP ale tlumacze sobie, ze starszy, silniejszy, organizm lepiej to zniesie.
Katy, masakra i co macie zrobic? Sami odpompowac? Nam trzy lata temu zalalo piwnice i kupilismy sobie taka podreczna pompe, pamietam, ze wtedy na polnocy byly takie ulewy ze prawie wszedzie byly wykupione w sklepach. Teraz mamy i sie przydaje od czasu do czasu.
J.S. na szczescie szybko odrosna. Julo ledwo ma wlosy ale tez bym plakala. Nie obetne go chyba, bedzie mial dlugie jak ojciec w mlodosci.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 11:26
MajowaMamusia lubi tę wiadomość
-
I co, wszystko ok u Was, prawda? A u Ciebie Katy, jak po szczepieniu?
-
Fermina wrote:Po rivanolu - dwie godziny z okładem - pielucha ciężka od moczu a na opatrunku biała, zwarta, wydzielina - ropa chyba? Więc działa. Dziękuję raz jeszcze za rady. :* Zrobiłam nowy okład i czekamy.
Super !!! Bardzo dobrze, ze ropa schodzi, to pewnie jeszcze nie wszystko, u Nas na kilka razy schodzilo, ale to oznacza, ze proces leczenia postepuje Teraz to juz z gorkiFermina lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/854da63fcd56.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 14:00
jangwa_maua, Berbecia, Katy, kamciaelcia, MajowaMamusia, edwarda20, pawojoszka, D_basiula, kattalinna, Wowka, Mycha666, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIgorek ❤ niepoznałabym,pięknie wygląda,
prawie jak przedszkolak ☺ Też wiele rzeczy przeżywam i ciągle mi się wydaje,że moja córeczka to taki malutki dzidziuś. Jak byliśmy w sali zabaw to Zuzia była zachwycona dziećmi,a dzieci nią( przyszły dziewczynki co miały tam imprezę urodzinową,bo chciały zobaczyć dzidziusia 😁) to mi smutno się zrobiło na samą myśl,że miałabym ją oddać do żłobka/przedszkola.
Fermina, ja nie wiem co robić z tą szczepionka😕
Kamcia i co z tą wysypką? Ponoć właśnie jak jest wysypka to może zarazić.
Współczuję Wam zalania 😞
Dajecie dzieciom normalne mleko do picia? Bratowa mi mówiła, że po roku zaczęła gotować kaszę manne (do butelki)z mleka świeżego. Zastanawiam się czy można dawać? Do tej pory tylko mm, ewentualnie jogurt czy biały ser, ale to w małych ilościach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 15:50
-
majowa
wysypka to czesty odczyn a o zarazeniu nikt nic nie słyszał
a wtedy juz byłam w ciązy
nie widze nic "cennego" w mleku krowim, aby nim zamieniać mm
mm jednak jest dostosowywane do dzieci, ma chociazby żelazo czy błonnik
czasem budyń gotuje
kakao nie przeszło (oczywiście to gorzkie kakao)
no i u nas nie ma kaszy w butli zadnej
Patryk nawet nie je takiej w miseczce-nie ruszy nawetWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 16:08