Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Majowa ja karmilam Henia tylko i wyłącznie mm wiec mialam sterlizator i po kazdym karmieniu wyparzalam. Robilam tak do okolo 6 mca, a potem zalewalam wrzatkiem, najpierw raz dziennie, potem co kilka dni az przestalam. Nie wyobrazam sobie nie wyparzac, przy mm butelka smierdzi, smoczek śmierdzi, nie wspominając o bakteriach.
-
Ja tez mialam sterylizator, i więcej butelek, wiec po każdym karmieniu, do sterylizatora. Tez tak do okolo 5-6 mca.. Do tej pory czasami zalewam wrzątkiem butle, chociaż pije juz nieregularnie ale daje jej z krowie. Juz nie kupuje mm.. Miala tak ze nie chciała w ogóle, wiec opakowanie otwartw tracilo ważność.. Potem zas raz chciała raz nie, wiec tedaz zazwtczaj rano tylko woła mlecio,
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2020, 21:53
kattalinna, pawojoszka, Nynka, Nina83, White Innocent, Ewciaa83, Mycha666, Magda33, Berbecia, kamciaelcia, jangwa_maua, Wowka, Katy, Mała Matylda, Sela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kattalina jest to jakieś rozwiązanie urodzić kolejne jednakowoż tylko chwilowe ,one wszystkie kiedyś urosną i to będzie zawsze za szybko.
Mania przefajna dziewczyna, nasze dzieciaki są teraz w najfajniejszym wieku, przeslodkie ,zabawne i przekochane.Nina83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jakies 3 tyg temu przyszedł pocztą pit z pracy...dzis otworzyłam...ło matko!!! podwyzka
hahahahahahaha
pierwsza od 5 lat (i odgórnie, ustawowo zatwierdzona)
całe 100zł brutto i minus 25% bo przeciez ja 3/4 etatu
i oni myslą ze wróce?
i nadal zarabiam najmniej-mniej niż nowoprzyjety pracownik (jesli już taki sie trafi) -
Melduję sie w dwupaku dalej :p Chociaż przed chwila babcia meza zasiala we mnie ziarnko nadziei mowiac, ze brzuch mi juz opadl xd Co prawda ja tego nie widze, ale mam nadzieje, ze faktycznie cos sie dzieje powoli...
Mania slodka jak zwykle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2020, 10:36
Nina83, kattalinna lubią tę wiadomość
-
Hej hej jestem po długim czasie ale choroby nas nie chcą opuszczać. Staś miał zapalenie oskrzeli a Tymek zapalenie krtani i zachlystowe zapalenie oskrzeli. Już zdrowi na szczęście ale za to mi zatoki zawaliło.
Dziś pierwszy raz usiadłem!
Nina83, Katy, kattalinna, Nynka, Berbecia, pawojoszka, kamciaelcia, J.S, Mała Matylda, Wowka, jangwa_maua, Sela, Feeva lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny