Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Katy
Z Tobą mam przeczucie że urodzisz bliżej terminu 🤣 choć ja kiepska w przepowiedni
Ale np ja urodzilam się wcześniej jak Kamil (jestem35+) ale mój brat w dzien terminu (A mama jeszcze dzien wczesniej brala udzial w wykopkach)
Że mna to byly saczace się wody, mama chodzila do pracy i zdradziła kolezance że coś jej leci 🤭 natychmiast był szpital, stąd urodzilam sie w wojewódzkim -
nick nieaktualnyMoja śpiąca królewna
Mogłabym cały dzień ja całować i przytulać💗Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2020, 16:32
Katy, Berbecia, kamciaelcia, Nina83, Wowka, kattalinna, Ewciaa83, J.S, Cola87, jangwa_maua, olciabos, pawojoszka, Mała Matylda, Nynka, Asix, Mycha666, Sela, wariancja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakie piękne małe damy królują dzisiaj na forum! Zosieńka i Lilunia, obie przesłodkie🥰
Wowka, ja już dzisiaj zakończyłam przyjmowanie zastrzyków 😁. Mam przez nie "piegowaty" brzuch, tzn. zostały ślady po każdym wkłuciu - to normalne czy składać reklamację do mojego osobistego pielęgniarza?😉
Podziwiam Cię, że mając równie silną awersję wobec sytuacji naruszenia ciągłości tkanek (też nie patrzę na operacje w telewizji 😁) samodzielnie się kłujesz.
Cieszę się, że Skrzat wykazuje zrozumienie dla Twojego samopoczucia i kierując się empatią odbywa drzemkę w ciągu dnia😉
Katy, już kiedyś rozpoczęłaś forumowy sezon porodowy w niedzielę, więc może jutro?😉
A jeśli nie to za tydzień znowu jest niedziela😜Wowka lubi tę wiadomość
-
zainteresowani pewnie wiedzą, że na limango geoxy
ja sie obkupiłam, ale niesamowite jak 35 min po starcie juz dla Patryka cięzko było z rozmiarem
jest tez bon na 50zł za zakupy pow.250
dla zainteresowanych-bon działał jak w koszyku miałam geoxy i primigi(te tez są na limango teraz)Sela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny