Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaty u nas jest tuż następny level, Zuzia rzuciła Lili szczotką do włosów, chciała zabrać jej pieluszke spod głowy na której leżała😨 oczy do okoła głowy trzeba mieć. Widać momenty w których domaga się uwagi. Nic, trzeba przetrwać, za kilka lat usiądziemy z kawką przy stoliku, będziemy patrzeć na nasze dzieci bawiące się razem i powiemy"super że jest między nimi taka mała różnica"😀
Wszystkiego najlepszego dziewczyny🌷Katy, Nynka, pawojoszka, kattalinna, Berbecia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nynka, tak. Z miejscowego szpitala zabrali pacjenta z podejrzeniem-policja zamknęła ulice przejazdu karetki. Nie, nie z powodu korków, to była niedziela 😉
Spróbuj zakasłać w Lidlu, ciężar wzroku kolejki zabija na miejscu 😂Nynka lubi tę wiadomość
-
to u nas w czwartek byla akcja-przychodnia zamknieta , dezynfekcja, rzekomy koronawirus...
w piatek mąz głupiego udałk i spytał co to-odp "comieśieczna procedura dezynfekcji"
dzis przez telefon (rejestrowałam małą) był juz wywiad, czy byłam za granica, czy miałam styczność z chorym? i czy ta kontrola w czwartek jest pilna?? -
noooo
i szpital wojewódzki w gorzowie zamknął teoretycznie dwa oddziały dla dzieci (w praktyce więcej jest tych oddziałów-bo to oddziały łączone np chirurgia i urologia), odwołał wszystkie planowe zabiegi i operacje, nawet badania na "zwykłym" oddziale pediatrycznym, o czym już na stronie nie piszą; roodzice otrzymali telefony odwołujące planowe pobytyKaty lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaty super że spacer się udał ☺
Mój(jeszcze) noworodek chce szybko urosnąć, w czwartek ważyła już 4 kg, a wczoraj takie akrobacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 06:11
Nynka, Katy, kamciaelcia, kattalinna, Berbecia, Nina83, jangwa_maua, Wowka lubią tę wiadomość