Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
JS, jak czytnik to tylko Kindle 🙂 ja mam starocie już chyba z 5 wersji temu, teraz ta podstawowa wersja już jest z podświetleniem więc wypas. Jak ja kupowałam to podświetlenie dopiero wchodziło i dla mnie była zaporowa różnica w cenie. A jednak się przydaje. Co do samego czytnika: czyta się jak normalną książkę, nie należy nawet myśleć o podobieństwie do tableta czy smartfona. To zupełnie inny wyświetlacz. Kindle są niezawodne, strony wczytują się błyskawicznie, obsługa intuicyjna, wygodna wielkość, bateria długo trzyma, mieści bardzo dużo książek. Odradzam sprzęty, co to mają radyjka, MP3, przeglądarki itp. od tego są tablety np a książka od czytania 😃 no i im więcej bajerów to muszą być lepsze bebechy żeby to działało niezawodnie, zatem cena nie może być niska... Kindle ma coś w swojej ofercie na mega wypasie ale to kilkaset dolarów już jest. Jeśli zależy Ci na czytaniu, podstawowa wersja, chyba Kindle 10 jest już ok. Jeszcze kwestia reklam, jak kupowałam to była to dla mnie zagadka. Ostatecznie kupiłam wersję z reklamami ze względu na cenę. I nie żałuję 😃 te reklamy są tylko przy wygaszonym czytniku, po włączeniu nic nie ma, czyli nie masz przerwy na reklamę przy czytaniu. Dodatkowo ja mam zawsze włączony tryb samolotowy dla oszczędności baterii więc reklamy nawet się nie zmieniają 😉
Sytuacji z pracą współczuję. Pozostaje przeczekać...J.S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wowka, nie wiadomo nic, bo jutro powinnam sie stawic w pracy ale kilka osob juz dostalo wypowiedzenie. Oferuja nam hotele, noclegi itp ale wiadomo ze nikt sie nie zgodzi opuscic rodziny, tym bardziej ze nie wiadomo ile to potrwa. Nie zalamuje sie, jakos to bedzie, jedynie ratuje mnie ze mam jeszcze ten urlop wychowawczy wiec zobaczymy jak prawo to reguluje, moze jest jakis kruczek, ktory nie pozwala na zwolnienie.
Kattalina, a korzystasz moze z tej biblioteki Legimi? Bo wlasnie zastanawialam sie jak to dziala na Kindle. Ja myslalam nad tym pocketbookiem bo niby super wspolpracuje, ale nie ukrywam, ze wzielabym cos ciut lepszego, zeby sie nie wkurzac.
Nynka, tego ci zycze 😘
U mnie tez wszyscy znajomi traca prace, masakra... a ogladaliscie dzis dokument na tvn24 Ewy Ewart o tym wirusie? Przerazajacy. -
Zmieniam temat (Mąż codziennie na granicy) na farbkowy. I ja kupilam w desperacji 🤣🤣🤣i plasteline i inne
I szkoda że po sobie nie sprzątają
Nowy rowerek kupiony, z wiadomych powodowWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2020, 14:01
J.S, wariancja, Wowka, kattalinna, Ewciaa83, pawojoszka, Katy lubią tę wiadomość
-
Skąd ja znam leżenie na ziemi... 🤔
Fajny ten rowerek. Bo Patryś to wiadomo 😉
JS, to trzymam kciuki, żeby było jak najlepiej 😊
Nynka, za Ciebie nawet na chwilę nie puściłam 😊 q
Serduszka były jako pierwsze, robimy teraz różne kształty. Moją rolą jest smarowanie klejem 😉
Smaruję też klejem pod nalepianie rozdrobnionych wacików, a Jano robi śnieg. Wszędzie 😉
Piasek kinetyczny można zrobić w domu jadalny. Nawilża ręce, tak przy okazji.
Ciecz nienewtonowska u nas działa. Myślałam ostatnio nad większą ilością, nawet w wannie, ale nie będę lecieć specjalnie do sklepu. Kiedyś 😉
Mi to ręce opadają na "jedzenie" mojego dziecka. On żyje powietrzem, fotosyntezę wykluczam z powodu braku słońca 🤨
Edit. Farby-polecam plakatowki, w wyciskanych tubkach. Każda farba w słoiczku po jednym malowaniu wygląda brunatnofioletowo 😉 a z tubki wyciskam troszeczkę na tackę i można mieszać bez uszczerbku na pozostałej farbie 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2020, 09:22
J.S, Ewciaa83, jangwa_maua, Berbecia, Nynka, Katy lubią tę wiadomość
-
tubki to oni jedza
ciekawe jakby im wyszło malowanie?
Patryk malował palcami wiec pewnie wyniósł z przedszkola
skrzacik
super chłopak
i blondynek nie łysolek
aaa
a na takie sypanie na klej to tez kupiłam-takie proszki kolorowe
ale to juz musi byc maz w domu
wiecie
terapeutyczne jest juz nawet wyciaganie np makaronu z np piaskuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 17:33
Wowka lubi tę wiadomość
-
Kamcia, Skrzat na klej sypie jadalnym. Tu mąka, kasza jęczmienna, kasza manna, płatki owsiane, jaglane, groch, cukier... ogólnie wszystko co w ręce wpadło po troszku 😊
Ja podziwiam za sztuki chłopaków przy stoliku. Nie mam odwagi poza krzesełkiem do karmienia, z workiem na śmieci pod spodem 😂
Edit. Urosły włosy i Skrzatowi. Już nawet u fryzjera był 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 17:46
-
Ja bym mogła wszystkie zabawy ale taaaak mi się nie chce 🤣 nigdy nie lubiłam, tetra się to nie zmienia
Kamcia, najbardziej mi się podoba, że Twoi chłopcy ubrani jak moja gwiazda: koszulka i dół. U nas często tylko koszulka. Bo jak oglądam zdjęcia cudzych dzieci to zawsze tak ładnie i kompletnie ubrane 😉 -
kattalinna
to sie nazywa minimalizm
Piotrek ma gacie czyli nosi 2 czesci garderoby
a mimo to prania góra
wowka
w tym problem-jadalne jest jadalne i do jedzenia słuzy
a krzesełko do karmienia od prawie roku w piwnicy
no i nie mam trzeciego krzesełka -
Zofia w ogóle nie chce puzzli. Ma z czu czu 2 elementowe i nie ma opcji. Rzuca odrazu tym.. Ale czuczulotto jest super.
I z allegro takie guziki.. I juz, ma je trixhe, a z tymi planszami nic sie nie dzieje.. Dobrze wykonane. Taki pomysl, moze ktos skorzysta.
https://allegro.pl/oferta/ukladanka-mozaika-gra-47el-duze-guziki-top-bright-8856010101?utm_medium=app_share&utm_source=facebookkattalinna, wariancja lubią tę wiadomość
-
Moje dzieci nie malują ,strach pomyśleć co by się działo jakbym im farby dała do zabawy ,ale spełniają się w kuchni robią różne kisle ,babeczki ,bitą śmietanę,jajka sadzone ,kakałko ,płatki z mlekiem co tam który wymyśli że by zjadł ,jesteśmy w komfortowej sytuacji z ogrodem więc jak tylko trochę cieplej to wiadomo. Gorzej że mój codziennie w pracy od rana do wieczora, no i wczoraj bojler padł. To znaczy zrobiła się dziurka i przecieka tak że nie mam cieplej wody musimy to szybko naprawić ,znaczy kupić nowy i zamontować, oczywiście jesteśmy dwa dni przed wypłatą jak na złość co oznacza że musimy czekac na przelew.
-
Kamcia, ekstra chlopaki 🤩
Wowka, Skrzacik jaki debesciak! Jak mu wlosy urosly 😍
Kattalina, teraz podobno dziala Legimi, ale chyba jest limit do 7, cos tam takiego czytalam. A z jakiej biblioteki korzystasz? Jesli moje oytania sa denne to wybacz, ale to bedzie moj pierwszy czytnik, jestem totalnie zielona 😂😂kamciaelcia, Wowka lubią tę wiadomość
-
Pytania są normalne 😄 na stronie Legimi jest info, że 10 książek miesięcznie. Ja korzystam z chomika 😉 ostatnimi czasy bardzo mało czytam, obecnie Anię z Zielonego Wzgórza, ogólnie dostępną. Z biblioteki wirtualnej jeszcze nie korzystałam, też kupiłam jakiś kryminał, dużo mam od znajomych. Kindle ma też aplikację na smartfona, teraz z niej korzystam - mam dostęp do całej biblioteki z czytnika, czytanie można kontynuować bez względu na to na którym urządzeniu się zaczęło. Zdecydowanie jednak czytnik fajniejszy 🙂 aplikacji używam czytając w nocy, żeby nie trzeba włączać światła. Dlatego polecam czytnik z podświetleniem 🙂
Legimi 14 dni za darmo można wypróbować. Empik teraz na 60 dni.
Edit: artykuł sprzed roku ale pewnie większość działa https://lifegeek.pl/skad-brac-darmowe-ebooki-na-kindle/Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2020, 21:34
J.S lubi tę wiadomość