Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
kattalinna wrote:Edwarda, a ich wielorazowość działa na wszystkie powierzchnie czy tylko dedykowane? 😉
kattalinna lubi tę wiadomość
-
U nas naklejki się nie sprawdzają bo są wszędzie na podłodze ścianie bujaku a potem Tymek je znajduje więc wszystkie pochowane
a tak sobie stoimyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2020, 11:00
kamciaelcia, kattalinna, Berbecia, Katy, jangwa_maua, Nina83, Wowka, wariancja, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, dawno mnie tu nie było bo byliśmy w " dalekiej" podróży 😆 Zosia pierwszy raz odwiedziła swoich dziadków którzy mieszkają prawie 500km od nas. Wcześniej znała dziadków jedynie z rozmów telefonicznych i wideo. Dziadki zakochani we wnusi, płacz był jak wyjeżdżaliśmy 😢
Chyba znam przyczynę gorączki którą Zośka ostatnio miała, przebiła się ostatnia trójka. Nie wiem czy to możliwe żeby podczas ząbkowania gorączka była aż tak wysoka? Ale myślę, że to mogła być przyczyną. Brakuje nam jeszcze 4 piątek i będzie komplet! ufff i koniec tej gehenny, bo ząbkowanie Zosia przechodzi paskudnie za każdym razem.
kattalinna, Wowka, Katy lubią tę wiadomość
-
Hej
U nas naklejki też zajmują na dluższa chwilę, ale nie dobra matka schowała bo z podłóg muszę je zdzierać.
My jutro mamy szczepienie. Boję się trochę, ale rozmawiałam z ciotkami pielęgniarkami i doradziły szczepić.
Macie jakiś dobry przepis na krem do tortu?