Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest!
Julu urodzona dziś o 14:45. SN, 3420g i 55cm, 10/10. Jest słodka i zainteresowana cyckiem ❤
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2020, 21:38
kamciaelcia, kattalinna, Ninka83, wariancja, jangwa_maua, D_basiula, Berbecia, MajowaMamusia, White Innocent, pawojoszka, Katy, J.S, Nynka, Mycha666 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję 😘
Poród nie bez przygód, ale za to ekspresowy. Julu urodzona w połowie łóżka, bez lekarza bo nie zdążył 😄
Jeszcze na porodówce zainteresowana cyckiem, wieczorem i w nocy też. Teraz odsypia, a ja idę się kąpać. Czuję się dobrze, mogłabym iść do domu 😉kamciaelcia, jangwa_maua, Berbecia, edwarda20, pawojoszka, MajowaMamusia, kattalinna, Nynka lubią tę wiadomość
-
Wowka, czytalam opis Twojego porodu 🤭 wiedziałam, że to nie będzie "zwykly" poród 😆 Ty jesteś stworzona do rodzenia hihihi 👏
O 12:15 mam ostatnią wizytę, szykuję się powoli i mam stres, dziś w nocy od 2 do 5 znów miałam bardzo bolesne skurcze.. Nie byly regularne więc już się nie bałam, że rodzę 🤦♀️ ale stresuje się, że coś tam sie zaczyna dziać a ja jeszcze dalekp w tyle heheWowka lubi tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie... Jednak nie ostatnia wizyta, jeszcze 9go mam się pokazać bo główka juz nisko 😐 na szczęście szyjka zamknięta póki co. Cesarka jednak nie 19go a 20go bo jednak moja lekarka będzie 20go, a jak szybciej coś się zacznie to mam pędzić do szpitala. Maly wazy 2850, więc nie będzie duzy. Poza tym wszystko ok, gbs mi pobrala.. Tylko po co, skoro cesarka będzie? 🤔
MajowaMamusia, Nynka, Wowka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWowka, Ty to masz porody ekspresowe☺ ale jak to w połowie łóżka?
Nina, też miałam robiony gbs mimo planowanej cc, taki wymóg. Dobrze,że wszystko ok z Małym.
Tak sobie myślę, że moja zabiera się za raczkowanie i siadanie, a wasze maluchy dopiero się rodzą, a będą z jednego roku ☺
Zuzia jest na etapie "ja siama" i denerwuje się jak chce jej w czymś pomóc
Ciągle mówi"nie ma" np. zmyłam paznokcie to przez kilka dni chodziła i pokazywała że nie mam lakieru☺ Najlepiej jak mi pokazuję że nie mam kolczyków i rzęs pomalowanych, a potem pokazuję na oczy i uszy i mówi mama papa bum bum😆 nawet dziecko wie, że mama po domu chodzi na dziada i dopiero jak gdzieś jedziemy to wygląda jak człowiek. W ogóle jest bardzo spostrzegawcza, dzisiaj zauważyła że tata był u fryzjera, mimo, że włosy tylko podciął.Wowka, Ninka83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki 😊
Majowa, skurcze parte przyszły na tyle szybko, że nie zdążyli zmienić płaskiego łóżka w to porodowe. A mi się wyłączyła świadomość, ciało przybrało jakąś pozycję dla siebie wygodną. Położna stojąc na końcu łóżka nie mogła dosięgnąć, kazała mi się obniżyć, ale było to ponad moje siły na skurczu 😄 skończyło się na tym że musiała sobie jakoś poradzić, druga trzymała nogi, moj mąż miał je trzymać, żeby nie drgały. Jakiś totalny kosmos, zamknęłam oczy, a ciało rodziło samo. Jak otworzyłam to już była zapalona lampa, był lekarz, a Julu leżała na moim brzuchu.
Nina, to już niebawem 😊 czekam na Ciebie teraz 😊Ninka83, kattalinna lubią tę wiadomość