Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamcia a może ma za wąsko i to go boli i dlatego nie pozwala tykać.
Edwarda powinno być tak jak u dorosłego.
Przez takie dyrdymały ze nie ruszamy do roku mój syn ciągle chorował na zapalenie dróg moczowych.
Kup linomag i codziennie po troszku mu ściągaj tak parę razy góra dół. Jak zobaczysz że to nie daje żadnych efektów to przejdź się do chirurga.
A druga sprawa sprawdzacie chłopcą jąderka czy cały czas są w woreczku?
To wszystko powinien pediatra sprawdzać na bilansie,a tak często gęsto nie jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 13:34
-
Nynka wrote:Kattalina z l4 to mam wrazenie, że mniejszy problem niż był. Ja jak na razie każda teleporade dostaje zwolniebie bez koniecznosci wizyty
-
Edwarda tak jak dziewczyny pisza musi byc widac cala główkę,próbuj po troszku. U nas Wojtus mial z tym problem ,lekarz kazal powoli naciagac podczas kompieli ,to tez nie tak od razu poszlo ,trwalo to kilka tygodni u nas tak zesie nie martw jak nie uda sie w ciagu paru dni.
U nas zrobili czerwona strefę no masakra ,jak sprawdzalam pare dnitemu to bylo trzydziesci kilka zachorowan na cale wojewodztwo toz predzej mozna w totka wygrac niz swirusa złapać ,ale w szkolach armagedon. U Szymona kazali dzieciom nosic maski caly czas nawet na w-f,nie wiem jak oni biegali w tych maskach,laskawie pozwolili zsunac na brode w czasie obiadu,ktory wogole jedza o 10 tej rano ,zeby nie bylo tłoku no paranoja. -
Jangwa moje by sie kiedys o siki z nocnika pobily bo same musza oczywiscie nocnik opróżnić. Sama sobie ciuchy wybiera ,kanapke robi nawet ojcu bo z nim je taki czas ,nie przejmuj sie to minie ,przyjdzie taki czas ze bedzie tylko "mamooo" o wszystko
-
Jangwa, taki wiek 😊
Pawojaszka, czytam i mi się włos na głowie jeży 😡 ludzie powariowali zupełnie, mózgi im odjęło... Idiotyczne zalecenia to jedno, ale paranoja w ich egzekwowaniu to chyba w niektórych miejscach już konkurs na większe zidiocenie... Mam wrażenie, że szkoły i służba zdrowia przodują w tym konkursie. -
Pawojoszka moja ma etap pytania się trylion razy co się stało?
U mnie narazie spokój w szkole. Maseczek nie muszą nosić, tylko opiekunowie nie mogą wchodzić do szkoły. Temperatury wogole nie mierzą. Nawet na basen jeżdżą. do miasta.
A mój syn jest jedyny o godzinie 21 przylazł gdy ciemno za oknem i leje jak scebra że potrzebuję na jutro jesienne liście🤦♀️ Matka latarkę w garść kurtkę na plecy i do lasku za liśćmi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2020, 22:24