Majowe mamy 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wowka, pewnie to zalezy indywidualnie od charakteru, jakas tam specyfika rasy jest ale wiadomo ze sie wylamuja, tak jak moje shih tzu, w ogole nie da sie dotykac, malego unika jak ognia, nie przychodzi na zadne przytulasy, typowa hrabina, kiedy ma ochote to dopiero, ale to bardzo bardzo rzadko.
Moj maly kocha koty, jak u znajomej byl ten malutki brytyjczyk to tak szalal, oczywiscie z delikatnoscia pod kontrola, ale jestem pewna ze nasze zycie by sie zmienilo, jak bysmy mieli kota. Wlasnie ta siersc mnie przeraza, a ja mam bzika na punkcie sprzatania, chyba wraz z kotem musialby wjechac rowniez dyson, aby nie dostala palpitacji 😂
Wowka, moj mowi ze nie chce bo kot wlasnie wszedzie wchodzi, drapie wszystko, ale jak rozmawialam z tymi hodowcami to mowia ze kotki sa nauczone korzystac z drapaka, sprawdzalam z takich renomowanych hodowli zeby miec chociaz troche pewnosci ze naprawde to bedzie radgoll i zeby dopasowali kotka mniej wiecej do oreferencji, ale no to nie przemawia i tak do mojego 😂 Nadal trwaja negocjacjeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 08:22
-
Dziewczyny ja już po. Wracam dziś do mojego Adasia♥️ Jajowody mam drożne ☺️ zrostów nie było, torbiel w całości usunięta. Ale z tego jajnika ponoć prawie nic nie zostało dobrze że jest drugi...
kattalinna, Wowka, Katy, Magda33, pawojoszka lubią tę wiadomość
-
Znajomi mają devona, straszny dzikus jest. Nie wiem jakie cechy ma ta rasa, ale ten to niezły zawodnik. I strasznie to delikatne na zdrowiu. W sezonie grzewczym musi być w ubraniu bo marznie, ciągle jakieś choroby, ostatnio stracił kilka zębów a to młody kot jest. Mają też dachowca ze schroniska i jest totalnym przeciwieństwem.
Mój siersciuch przyprawiłby Cię o zaawansowaną nerwice bo sierści na tony gubi. Ja z tym problemu nigdy nie miałam ale czasem nawet mnie to wkurza. Jego siostra dla odmiany gubi minimalnie, więc to też kwestia osobnicza, mój po mamusi tak ma.
Ogólnie koty są super, dzieci je kochają ale zazwyczaj bez wzajemności 😉
Wowka, Ty chcesz tego kota, po co się okłamywać? 😜 -
Cola, dobrze ze juz po ❤️
Jak ty znajdziesz sposob to tez podrzuc pomysl, bo moj dzis mowil, ze kategorycznie nie 🙈😂
Kattalina, pewnie wszystko zalezy od osobnika, podobno devony to straszne pieszczochy i przytulasy, ze blizej im do psa niz do kota. Wygladaja dosc specyficznie, ale podobno sa cudowne, niestety nie mialam przyjemnosci spotkac takiego na zywo.
Radgolle sa takie piekne, takiego bym chciala ale wlasnie ta siersc, to mnie przeraza. Teraz wydaje mi sie ze byloby ok, ale wiadomo moge sobie gdybac. Nastawilam sie ze musialabym po prostu kupic duzo rolek do ubran i super odkurzacz 😂 -
Moja ciocia która dużo się opiekuje ta moją biedna schorowaną babcia ma koronę babcia w nocy 38 stopni i źle oddychała, potem temp spadła. Boje się strasznie że mogła się zarazić chociaż chodzimy przy niej w maseczkach...a ona po udarze, z cukrzyca,choroba serca, nadciśnieniem, niewydolnościa nerek itd. Jest masakrycznie obciążona
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny