X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majowe mamy 2018
Odpowiedz

Majowe mamy 2018

Oceń ten wątek:
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia tez ciekawa historia :D
    Ja bym chciała kota bo całe życie wychowywałam się z kotem, ale mój T nie chce :(

A z tym ślubem w prima aprilis niezłego psikusa wycieliscie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 21:37

Kocham Cię <3
    12.05, godz. 5:30, 3510g, 53cm, 10/10pkt <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza kota to nasza najstarsza :) ludzie gadali że kota mamy bo nie możemy mieć dzieci :)
    Ba!że nie mamy dzieci przez czarnego kota :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarne koty są piękne, te ich zielone oczy <3

Mi się zawsze trafiały wredne rudzielce przybłędy. Raz miałam biało-czarnego, był mega przylepą.
    Jeden się u rodziców ostał, 10rok mu leci :)

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza wredna
    Ale nasza :) wszedzie z nami bywa :) na wsi u męża pytali czy rasowa, a ja że nie, ze to whiskas :)

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • JustaFin Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2017, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S. nie lubię latać, ale co zrobić. Nie ma innego wyjścia :/ stęskniona jestem bardzo i nie będę chciała wracać ;).

Kamcia czyli miłość od pierwszego wejrzenia i szybkie decyzje :)

My z T 5 lat studiowaliśmy razem i ciągnęło nas do siebie. Jak go zobaczyłam pierwszy raz na inauguracji roku to mi kolana zmiękły. Szybko zostawilam swojego partnera i zaczęłam spotykać się z T. Choć z mojej strony to był flirt, przyjaźń, wspólne imprezy, nauka, nie ukrywałam tego. Mieszkaliśmy oddzielnie całe 5 lat ;) Nie wyobrażałam sobie wyjechać na stałe za granicę, a T mial knajpkę i otwarcie mówił, że wraca, choć namawiał, żebym z nim wyjechała. Miałam nagraną pracę, plany, nie chciałam wyjeżdżać, choć byłam u T kilka razy z naszą paczką ze studiów. Po obronie zrozumiałam, że on wyjedzie i kontakt będzie na Skypie, a z czasem się pewnie urwie. No i moja mama mi powiedziała, że stracę miłość swojego życia, w końcu 5 lat na mnie czekał. No i wyjechałam właściwie z dnia na dzień. Po pół roku był ślub, a rok później T miał wypadek i to był ciężki czas. Jak wyszliśmy na prostą, to zaszłam w ciążę, ale niestety poroniłam. Szybko zaszłam w drugą i pojawił się synek. Później dziewczynki, a teraz kolejna Gwiazdka w drodze :)

J.S lubi tę wiadomość

Timo Jan ur. 2011
    Emma i Ella ur. 2014
    oar8w1d3bj59zkzi.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poznaliśmy się w szpitalu
    Na rehabilitacji
    Ja prawa noga, on lewa
    Jedyni mlodzi na oddziale
    Byl wkurzajacy :)
    Zabrałam go do swojego miasta by pomógł w remoncie
    Hahaha
    Jakie ja miałam pomysly?on, o kulach, noga drutowana, położył tapetę w wynajmowanej kawalerce :)

JustaFin, kattalinna lubią tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • JustaFin Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2017, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamcia ale się uśmiałam. Byliscie sobie pisani, mieliście zdrową jedna prawą, jedną lewą nogę, więc wspólnymi siłami można bylo iść i tak idziecie razem przez życie :)
    Dobrego fachowca od remontów wzięłaś :-D

kamciaelcia lubi tę wiadomość

Timo Jan ur. 2011
    Emma i Ella ur. 2014
    oar8w1d3bj59zkzi.png
  • kamciaelcia Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Remont nas połączył i zawsze jakoś wspólnie się remontujemy :) ja kierownik on robotnik :)

JustaFin lubi tę wiadomość

klz9ej28tijlen3y.png
    qb3canliacwxsitv.png
    qb3c3e5e7p2phfgk.png[
  • JustaFin Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2017, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś musi zarządzać, a wiadomo, że my kobiety robimy to najlepiej :P

Timo Jan ur. 2011
    Emma i Ella ur. 2014
    oar8w1d3bj59zkzi.png
  • Kira91 Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u nas bylo tak: bylam z facetem zareczona,7lat zwiazku mieszkalismy I studiowalismy razem daleeeko od domu. Moj teraz Maz mial dziewczyne jeszcze dalej od domu.(od miast rodzinnych dzielilo nas 100km) Poznalismy sie w pociagu.. ja wracalam do narzeczonego, on jechal do dziewczyny. Po prawie trzech miesiacach maltretowania siebie nawzajem wiadomosciami pojechalam do niego. Rzucilam cale owczesne zycie. Poltora roku dojezdzalam 500km na studia prawie co weekend. Od razu zamieszkalismy razem. Zaraz po skonczeniu studiow wzielismy Slub. Najblizsze osoby. Lacznie okolo 26. najepsza impreza w naszym zyciu,nigdzie indziej sie tak nie wybawilismy :)
    Moj Maz I moj byly sa urodzeni tego samego dnia, z tym ze Maz 3 lata starszy(czesto bylemu nowilam ze moglby byc starszy tak ze 3lata ode mnie;D) . Moj P. Wyrwal mnie I po prostu sobie wzial bez pytania,bo postawil ultimatum: albo on albo koniec znajomosci. To przykre ale po 7 latach zwiazku nie mialam cienia watpliwosci czego (I kogo) chce. W srode mija 5 lat odkad nasza cudowna podroz sie zaczela... :) a w sierpniu 4 rocznica Slubu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 22:57

suvmjw7.png
    5d4026t.png

03.2017- Aniołek,poronienie septyczne
    Potworniaki, torbiele
  • J.S Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, no jakbym czytala o sobie haha :D Ja teraz w sierpniu skonczylam 23 lata, takze uwaga tez jestem upartym lwem :D a moj facet nigdy nie mial dziewczyny dluzej, ja jestem pierwsza tak powazna, a ja nie mialam wczesniej chlopaka bo bylam niesmiala, tylko koledzy, ale zadnych powaznych deklaracji :D

Feeva lubi tę wiadomość

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JustaFin, tez wiele przeszlas, taki burzliwy okres i strata malenstwa... ale najwazniejsze, ze teraz jsat dobrze!

Kamcia, hahha, ja mysle ze nam kobietom kierownicze stanowisko wychodzi najlepiek :D

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J.S wrote:
    Feeva, no jakbym czytala o sobie haha :D Ja teraz w sierpniu skonczylam 23 lata, takze uwaga tez jestem upartym lwem :D a moj facet nigdy nie mial dziewczyny dluzej, ja jestem pierwsza tak powazna, a ja nie mialam wczesniej chlopaka bo bylam niesmiala, tylko koledzy, ale zadnych powaznych deklaracji :D

Nie No nie gadaj :D Czyli jesteśmy obie rocznik 94, jeszcze mi powiedz ze się urodziłaś 18 sierpnia to padnę :D Moze jeszcze masz na imię Kasia Hahaha :D

Fajne historie dziewczyny, takie z sensem i prawdziwe <3 za kilka lat ludzie w większości będą mówić "my się poznaliśmy w internetach"...

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • JustaFin Ekspertka

Wysłany: 18 listopada 2017, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kira witaj w klubie rzucających swoje dotychczasowe życie dla faceta :-D

J.S. ja wierzę, że wszystko dzieje się, po coś :) Było ciężko, ale też wiele mi to dało, wyciągnęłam wnioski. Zrozumiałam, że wyjazd razem z T był najlepszą decyzją, jaką mogłam podjąć.
    O jego życie, a później zdrowie walczyliśmy prawie 2 lata, udało się i oprócz mini niedowładu ręki i kilku blizn nic mu nie dolega.
    A dzidziolka mamy w sercu.
    Taka lekcja życia jeszcze bardziej nas zbliżyła do siebie.
    Czasem żałuję, że te 5 lat studiów byłam taka niezdecydowana. Z drugiej T był taki nieokrzesany, trochę pracy musiałam włożyć, żeby zrobić z niego gentlemena ;) Poza tym na pierwszej niby randce wypalił mi, że on musi mieć żonę Polkę, bo jesteśmy śliczne. Pomyślałam sobie, no niezły koleś, szukaj szczęścia dalej. Nie szukał ;)

Jesteście rocznik 94? O jej, ale jestem stary rupieć :/ ;) buuuuuuuu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 23:47

Timo Jan ur. 2011
    Emma i Ella ur. 2014
    oar8w1d3bj59zkzi.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 18 listopada 2017, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, takie wspólne przeżycia umacniają tylko więź <3 Wiecie, że to miłość mimo wszystko i jedno na drugie może zawsze liczyć :)

Oj tam zaraz rupieć... nie przesadzaj :D

My mieliśmy z moim już Mężem burzliwe początki :) Ciężko było mi znieść jego charakter, zazwyczaj to on mnie rzucał z byle powodu, chyba z 6x to było :D Ale zawsze jakoś dochodziliśmy do porozumienia, on jest bardzo porywczy, ale mimo wszystko wrażliwy i zaraz żałuje :) Nie mógł beze mnie żyć.
    Przez tych 7 lat można powiedzieć, ze oswoiłam lwa (dosłownie) :D
    Już znam go na tyle ze często (w kłótni) potrafie przewidzieć co może zrobić lub powiedziec i zapobiegać zawczasu :D tak sie wycwaniłam.
    Ah no i nie potrafimy długo się na siebie gniewać. Zazwyczaj trwa to kilka godzin, najdłużej się zdarzyło ze 2 dni ale to max. Zazwyczaj ciche chwile kończą słowa "Baran..." lub "Gamoń..." z usmiechem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 listopada 2017, 23:59

JustaFin lubi tę wiadomość

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • JustaFin Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2017, 00:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva grunt to opracować dobrą taktykę na faceta :) dobrze, że ci sie udało osowić Lwa ;). No i ważne, to się szybko godzić.

My jak się pokłocimy, a raczej ja się pokłócę z T, bo on wtedy zazwyczaj milczy ;) to mamy ustalone, że wybaczamy sobie przed zaśnięciem i do łóżka kładziemy się w zgodzie. Głupio, gdyby któreś umarło w nocy, a drugie ostatnie wspomnienie, miało by z kłótni :-D hi hi hi.

kattalinna lubi tę wiadomość

Timo Jan ur. 2011
    Emma i Ella ur. 2014
    oar8w1d3bj59zkzi.png
  • Hoope Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spać a nie klepać! Jakby mi córka w gimnazjum chłopaka przyprowadziła to nogi z doopy bym wyrwała. Obojgu.

Dobranoc!

JustaFin, kattalinna, morowa lubią tę wiadomość

❤ Bartuś już z nami :D 15.04.18 ❤
    Wrzaskun I Wielki Książę Moczu i Mleka

dqpr9vvjvyn8nf6w.png
  • JustaFin Ekspertka

Wysłany: 19 listopada 2017, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hoope zgasiła dzisiaj światło na forum :-D chyba faktycznie czas spać ;)

Timo Jan ur. 2011
    Emma i Ella ur. 2014
    oar8w1d3bj59zkzi.png
  • Feeva Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Justa masz racje, byłaby szkoda :D

Oj tam Hoope, nie bądź taka ostra Haha :D

Macie racje, czas spać. Dobranoc :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 10:14

Kocham Cię <3
    k3pcdgm.png
  • J.S Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Feeva, dokladnie, rocznik 94, ale urodzilam sie 2 sierpnia i mam na imie Justyna :D
    Ale mimo wszystko rocznik, znak zodiaku, wiek poznania, wszystko podobnie, niezle :D No i oczywiscie to nasze pierwsze dziecko.

A tak w gole dzieeen dobry ;) Czeka mnie podroz za chwile, jedziemy kupic auto do pracy mojemu, zeby bylo ekonomiczne w dojazdach. Nie chce mi sie, ale coz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 listopada 2017, 06:13

<3
    mhsvqps6hiiqioin.png
‹‹ 308 309 310 311 312 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ